Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 3. červenec 2020, 10:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: nejde změřit teplota
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2008, 15:55 
Nováček
Nováček

Založen: 25. březen 2007
Nahoru
nejde mi změřit teplota cpu AMD Athlon xp 1600+ , core temp napíše tohle
this is not an amd revf/g processor
this program wil not continue
nemůžu mít něco špatně v biosu, protože tam teplotu vidím
zatím jsem nenašel utilitu která by mi teplotu procesoru změřila tak nevím


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2008, 16:06 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
SpeedFan to nezvládne ?

Neměří CoreTemp jen digitálně ? Imho neumí měřit teplotu z takhle starých CPU.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2008, 16:22 
Nováček
Nováček

Založen: 25. březen 2007
Nahoru
ano ale ukazuje pouze 11st CPU a 40 st HDD takže obrovský nepoměr a v biosu mi ukazuje CPU 44 st, takže to měření není vůbec správné


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2008, 16:47 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
everest ji neukaze?

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2008, 17:18 
Nováček
Nováček

Založen: 25. březen 2007
Nahoru
jedině, že by to bylo pod aux v everestu tam je ůdaj 43 st, a Hdd 40 st

mohl by mít procesor voznačení aux a jak zjistím že ano???


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2008, 17:26 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
aux byva deska... cpu byva uvedeno zvlast... pokud tam neni je mozne ze procesor tuhle fci nema

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.