Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 20:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 43 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět: TAT - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 27. květen 2007, 07:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
nazdar,

mam e4300 u ktereho je dost problemove merit teplotu.Vsechno vcetne coretemp mi ukazuje nizkou teplotu a to v idle i burnu.Chtel jsem tedy zkusit TAT, ale ten na mych Vistach 64 proste nejede.Nainstaluju ho, pustim ale akorat problikne okno a tim to hasne.

Nevite jak ho zprovoznit ?

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. květen 2007, 20:23 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
nikdo nevite ?

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 17. červen 2007, 12:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
Me dela to samy :x


 Profil  
 Předmět: Problem s TATem...
PříspěvekZaslal v: út 19. červen 2007, 22:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 17. září 2006
Bydliště: Olomouc
Nahoru
Zdarec

Mam problém s TATem, nejde mi spustit, bezproblému ho naistaluju ale jak ho chci spustit vyskoci na me hlaska :x "Error enumerating On Demand Clock Modulation support. Terminating Tool" a musim dat OK a vse se zavre...
mam Vistu Ultimate 6.000 nevite v cem by moh byt problém??
Vubec s timhle programem nemam zkusenosti, mozna to muze byt jen nejaka blbost fakt nwm :(


 Profil  
 Předmět: TAT pro Q6600
PříspěvekZaslal v: so 8. září 2007, 21:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Ahoj lidi.
Mám TAT a u Q6600 nevím jak spustit test pro všechna jádra ... CPU vytížím jen na 50% (dvě jádra 100%). Buď mám starou verzi - kde vzít novou? - nebo něco dělám blbě.
Dík za pomoc
Aleš


 Profil  
 Předmět: Re: TAT pro Q6600
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2007, 09:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
alisan napsal:
Ahoj lidi.
Mám TAT a u Q6600 nevím jak spustit test pro všechna jádra ... CPU vytížím jen na 50% (dvě jádra 100%). Buď mám starou verzi - kde vzít novou? - nebo něco dělám blbě.
Dík za pomoc
Aleš
Já používám Prime 25.3 vytíží 100% všechny 4 jádra http://www.zoom.idg.pl/ftp/pobierz/pc15126.html

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět: Prime
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2007, 10:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Dík za odpovď ... mám doma víc diagnostických programů, včetně Prime, ale jde mi o to, že si upravuju Zal. 9700 dle sebe (13cm větrák, tunel, zadní odsávací větrák ... regulace) a TAT mrcha dokázala z mého původního C2D 6600 vytáhnout tu největší teplotu. Proto bych rád prubnul TAT i pro čtyřjádro a zjistil, jak moc ho uchladím.


 Profil  
 Předmět: Re: Prime
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2007, 10:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
alisan napsal:
Dík za odpovď ... mám doma víc diagnostických programů, včetně Prime, ale jde mi o to, že si upravuju Zal. 9700 dle sebe (13cm větrák, tunel, zadní odsávací větrák ... regulace) a TAT mrcha dokázala z mého původního C2D 6600 vytáhnout tu největší teplotu. Proto bych rád prubnul TAT i pro čtyřjádro a zjistil, jak moc ho uchladím.
TAT pro Quad neni,hlavně ho drž tak do 70C,při 75C Throtluje.

_________________
E8600@4.5Ghz/500x9/1.44V...Noctua C12P...Asus P5Q Deluxe...Corsair Dominator 1066@1000Mhz 2x1Gb...Ati 4850 750@2400...Cosmos 1000


 Profil  
 Předmět: TAT
PříspěvekZaslal v: ne 9. září 2007, 11:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Jo, myslel jsem si, že pro Q není ... škoda. Snad brzo bude.
Co se teplot týká, tak při "plné" zátěži jsem v poho do 60C při nízkých otáčkách (nemám rád hluk), ale chci niž. Kvůli budoucímu přetaktu :wink:


 Profil  
 Předmět: TAT - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: so 22. prosinec 2007, 14:22 
Černá karta
Černá karta

Založen: 05. listopad 2007
Bydliště: VelMez
Nahoru
čau , mam takový problém , po instalaci TAT jsem jsem ho spustil . Jenže možnost zátěže je jen u jednoho jádra .. nevíte co s tím ?

Obrázek

_________________
Intel C2D E2140 | 3,2Ghz 1,37V real rev.M0 - Max 3408Mhz 1,47V | Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Cooler Rev.B | Gigabyte P31-DS3L | Sapphire Ati Radeon HD2900Pro 256Bit 512MB DDR3 600/1600Mhz @ 850Mhz 1,25V / 2250Mhz | Kingston 2x1GB DDR2 800Mhz 5-5-5-18 | Western Digital Caviar WD2500AAJS-250GB SATA II | Fortron BlueStorm II 500W | Genius Ergo 525 | DWDRW LG SuperMulti GSA-H55L | Windows Vista Ultimate 32bit | 3DMark2006 10441bodů | Genius Ergo 525 | WaterCooling .. dělám na něm


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 22. prosinec 2007, 15:45 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 04. leden 2006
Bydliště: Praha - Štěrboholy, Hloubětín
Nahoru
A mění se ta teplota druhého jádra?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 23. prosinec 2007, 11:59 
Černá karta
Černá karta

Založen: 05. listopad 2007
Bydliště: VelMez
Nahoru
jj jasně mění ..

_________________
Intel C2D E2140 | 3,2Ghz 1,37V real rev.M0 - Max 3408Mhz 1,47V | Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Cooler Rev.B | Gigabyte P31-DS3L | Sapphire Ati Radeon HD2900Pro 256Bit 512MB DDR3 600/1600Mhz @ 850Mhz 1,25V / 2250Mhz | Kingston 2x1GB DDR2 800Mhz 5-5-5-18 | Western Digital Caviar WD2500AAJS-250GB SATA II | Fortron BlueStorm II 500W | Genius Ergo 525 | DWDRW LG SuperMulti GSA-H55L | Windows Vista Ultimate 32bit | 3DMark2006 10441bodů | Genius Ergo 525 | WaterCooling .. dělám na něm


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 27. prosinec 2007, 20:31 
Černá karta
Černá karta

Založen: 05. listopad 2007
Bydliště: VelMez
Nahoru
ví teda někdo čím to je ?

_________________
Intel C2D E2140 | 3,2Ghz 1,37V real rev.M0 - Max 3408Mhz 1,47V | Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Cooler Rev.B | Gigabyte P31-DS3L | Sapphire Ati Radeon HD2900Pro 256Bit 512MB DDR3 600/1600Mhz @ 850Mhz 1,25V / 2250Mhz | Kingston 2x1GB DDR2 800Mhz 5-5-5-18 | Western Digital Caviar WD2500AAJS-250GB SATA II | Fortron BlueStorm II 500W | Genius Ergo 525 | DWDRW LG SuperMulti GSA-H55L | Windows Vista Ultimate 32bit | 3DMark2006 10441bodů | Genius Ergo 525 | WaterCooling .. dělám na něm


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 06:33 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
ve spravci uloh mas obe jadra?

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 13:42 
Černá karta
Černá karta

Založen: 05. listopad 2007
Bydliště: VelMez
Nahoru
jj mám tam obě jádra :wink:

_________________
Intel C2D E2140 | 3,2Ghz 1,37V real rev.M0 - Max 3408Mhz 1,47V | Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Cooler Rev.B | Gigabyte P31-DS3L | Sapphire Ati Radeon HD2900Pro 256Bit 512MB DDR3 600/1600Mhz @ 850Mhz 1,25V / 2250Mhz | Kingston 2x1GB DDR2 800Mhz 5-5-5-18 | Western Digital Caviar WD2500AAJS-250GB SATA II | Fortron BlueStorm II 500W | Genius Ergo 525 | DWDRW LG SuperMulti GSA-H55L | Windows Vista Ultimate 32bit | 3DMark2006 10441bodů | Genius Ergo 525 | WaterCooling .. dělám na něm


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 16:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. březen 2005
Bydliště: Mladá Boleslav
Nahoru
Zdravim mam take 64bit visty ale take se mi nedari zprovoznit zadny program a sledovani teplot nevite nekdo o nejakem?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 28. prosinec 2007, 17:46 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
harleymaster napsal:
Zdravim mam take 64bit visty ale take se mi nedari zprovoznit zadny program a sledovani teplot nevite nekdo o nejakem?

Everest


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 12:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. září 2005
Bydliště: Obřísví
Nahoru
cus, prijde mi zbytecny zakladat novy tema..

Mam taky Visty 64 a za zadnou cenu nemuzu rozjet ATi Tray Tools. Windows mi napisou, ze vyzadujou digitalne podepsanej ovladac. Ale na strankach toho softu pisou, ze by mel jet i v 64 bit systemech.

_________________
CPU: Intel Core i9 9900KS+NH-D15; MB:ASRock Z370 TAICHI; VGA: Gainwaird RTX 2080Ti; RAM: 2x16GB Crucial 2800; HDDs: 1TB Samsung 960PRO; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; SC: Asus Xonar Phoebus ; Drive: Verbatim BR-RW external; Case: Fractal Design Define R6


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. leden 2008, 16:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
blazen napsal:
cus, prijde mi zbytecny zakladat novy tema..

Mam taky Visty 64 a za zadnou cenu nemuzu rozjet ATi Tray Tools. Windows mi napisou, ze vyzadujou digitalne podepsanej ovladac. Ale na strankach toho softu pisou, ze by mel jet i v 64 bit systemech.


Ta informace na ATT Guru3D stránkách už je myslím neaktuální - květen 2007 (tj. snad z doby, kdy šlo ještě instalovat i nepodepsané ovladače, resp. vypnout Digital Driver Signing Enforcement). Dnes se to musí asi obejít (vyjma řešení přes boot menu - viz níže) jen odinstalací příslušných aktualizací Windows, které vypnutí Digital Driver Signing Enforcement znemožnily. + další kroky. Viz posl. post zde na tomto fóru:

http://www.pronetworks.org/forum/post-7 ... 48730bb2b9

A pokud se to nainstaluje korektně, v režimu kompatibility s Windows XP SP2 jsi to zkoušel spustit?

Nutnost digitálních podpisů jde samozřejmě vypnout i při každém restartu PC přes boot menu, ale to je otravné řešení. Alternativně by to snad ale šlo řešit přes:

http://www.uhlik.sk/?page=swreadydriver

(via http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=224681&page=2)

Tím by člověk nemusel šahat na aktualizace a boot menu.

Nic z výše uvedeného nemám osobně odzkoušeno.

harleymaster:

PC WIZARD 2008

http://www.cpuid.com/pcwizard.php

narozdíl od Everestu je zadamo. Pokud jde o grafiku - NVIDII, tak lze sledovat třeba i přes ntune. Pokud jde o SpeedFan, tak předchozí verze mi korektně nefungovala, nejnovější oficiální ani bety jsem ale zatím nezkoušel.

edit: popř. problémové aplikace zkusit spouštět ještě v režimu správce.

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. leden 2008, 22:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. září 2005
Bydliště: Obřísví
Nahoru
hm. To se radsi obejdu bez ATT. Skoda, byl dobrej.
Diky Shadowe

_________________
CPU: Intel Core i9 9900KS+NH-D15; MB:ASRock Z370 TAICHI; VGA: Gainwaird RTX 2080Ti; RAM: 2x16GB Crucial 2800; HDDs: 1TB Samsung 960PRO; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; SC: Asus Xonar Phoebus ; Drive: Verbatim BR-RW external; Case: Fractal Design Define R6


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 43 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.