Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 12. srpen 2020, 10:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Soft na zahoreni PC??
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 02:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Ktery ze softu o kterych se tady tak velice mluvi je nejlepsi na zjisteni celkove stability PC. Slozil jsem komp na sc.A a budou na tom docasne Win98 kvuli DOSU. Ale je to nejake nestabilni. treba pri hrach se to cele resetuje. Pri nekterych teda.

_________________
..full throttle..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 03:22 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
Nevím jak pod Windows 98 funguje Orthos, ale na CPU a RAM je vhodný Orthos, na grafiku 3DMarky.

Problém v nestabilitě by mohl být ve velikosti RAM, protože Windows 98 jsou prý s RAM větší jak 512MB (nebo 768MB) nestabilní.

BTW: "docasne Win98 kvuli DOSU"
Nevím, jak moc je ten DOS důležitý, ale pokud se jedná o jednu méně často používanou aplikaci, tak by to šlo řešit pomocí MS Virtual PC 2007 (hostitel XP / Vista, host 98 )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 11:35 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Caderom napsal:
Nevím jak pod Windows 98 funguje Orthos, ale na CPU a RAM je vhodný Orthos, na grafiku 3DMarky.

Problém v nestabilitě by mohl být ve velikosti RAM, protože Windows 98 jsou prý s RAM větší jak 512MB (nebo 768MB) nestabilní.

BTW: "docasne Win98 kvuli DOSU"
Nevím, jak moc je ten DOS důležitý, ale pokud se jedná o jednu méně často používanou aplikaci, tak by to šlo řešit pomocí MS Virtual PC 2007 (hostitel XP / Vista, host 98 )


Win 98 neumí vice jak 512, ME umí až 768MB RAM ale já mam na PC ME a XP v dualu a jednou na 1GB RAM, jde to omezit v pomucce systemové konfigurace.
Hlavne at nam hodi sestavu, jinak testovat v PRime95 a hlavne udelat memtest!

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 11:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Asus A7V600 (kt600), Sempron 2300, 2x256 ram, FX 5200 128 AGP8x

_________________
..full throttle..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 12:19 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
bmobil napsal:
Asus A7V600 (kt600), Sempron 2300, 2x256 ram, FX 5200 128 AGP8x

A zdroj????? Tohle je bud slabej zdroj, nebo treba chybka v pametech, zkus memtest dle FAQ a pak uvidime.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 12:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
zdroj mam vyzkousenej. Mel by byt dobrej. LC power 420W

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10512008O000000F5U [/url]

_________________
..full throttle..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 15:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
tak ramkama to asi neni. Co AGP FAST WRITE?? Nemel by byt Disabled?

_________________
..full throttle..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 26. prosinec 2007, 17:22 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
ano mel... taky zkus agp na 4x

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. leden 2008, 21:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
Pamatuju si na dobu, kdy jsem si koupil druhou 256ku , pridal do pc a win98 hazeli bluescreeny a padali.Zkousel jsem hromadu veci ale nic nepomohlo.Nakonec jsem tam hodil XP a ty uz slapali no problem.A s timhle problemem jsem se nesetkal jen u me, prijde mi, ze 98ky uz nemaj moc radi 512MB a pritom by meli...

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. leden 2008, 21:17 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
jestli si dobre pamatuju tak umely jen 256 ne

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.