Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 8. srpen 2020, 16:23

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Winrar
PříspěvekZaslal v: so 29. prosinec 2007, 14:59 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2007
Nahoru
Mam pc AMD64X2 4000+2,1@2,9 2*1GB DDR2 810 4-4-4-12 Asus M2N-sli fortron 400W 8800GT a ve winraru pri testovani vykonu(alt+b) je rychlost jenom 400kb/s;na c2d E6300 1,8@3GHz mam rychlost 1300kb/s
nevite cim by to mohlo byt?multithrreading mam zaply
diky za odpovedi

_________________
CPU Intel 2500K 3.3@4.5GHz,MB GA-Z68A-D3H-B3,RAM 4X4GB kingston hyperX 1600MHz,HDD 2X Seagate 250Gb,3X SAMSUNG HD103UJ,WD 640AAKS,3XSamsung 1.5TB,VGA ATI HD5850 1GB 900/5000,Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 18:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Tak jsem to taky zkusil, jde o verzi WinRAR 3.71, a behem toho testu mam na x2 4000+ @3.1Gz,2*1G @900MHz RAM, rovnych 1200kb/s v souhrnne rychlosti.

Tak se asi zda ze ti neco nepracuje jak ma, nevypisuje ti to behem toho testu chyby? Zkus zkontrolovat hodnoty pomoci CPU-Z, jestli sedi, pak by to mohl delat nejaky software na pozadi, nebonejaky kousek tveho hardware, ktery nemusi chodit ok. Taky se podivej jestli opravdu bezi obe jadra, treba pres spravce uloh.

_________________
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 18:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. červen 2006
Bydliště: Domažlice
Nahoru
ja mam 630kb/s :-D

_________________
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 18:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2007
Nahoru
Obe jadra to vyuziva,zkousel jsem to pres spravce uloh,tak nevim cim by to mohlo byt,CPu je stabel,pameti taky...kdyby ste nahodu vedil napiste pls...
diky

_________________
CPU Intel 2500K 3.3@4.5GHz,MB GA-Z68A-D3H-B3,RAM 4X4GB kingston hyperX 1600MHz,HDD 2X Seagate 250Gb,3X SAMSUNG HD103UJ,WD 640AAKS,3XSamsung 1.5TB,VGA ATI HD5850 1GB 900/5000,Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 18:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 09. červen 2006
Bydliště: Domažlice
Nahoru
tem mam na verzi 3.71 944kb/s a vyuzity vsechna 4jadra, takze asi taky neco nesedi...nebo je to normal

_________________
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 18:54 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
podil take na tom ma rychlost disku a jak jsem doma zjistil tak pomerne velky

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 19:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2007
Nahoru
Diska je defragmentovany pomoci OO Defrag,rychlost navysena o cca 30kb/s,uz vazne nevim co by to mohlo zbusobovat,chipset nForce 570 sli,neni potreba nejaky hotfix pro XP?Mam Winrar 3.71

_________________
CPU Intel 2500K 3.3@4.5GHz,MB GA-Z68A-D3H-B3,RAM 4X4GB kingston hyperX 1600MHz,HDD 2X Seagate 250Gb,3X SAMSUNG HD103UJ,WD 640AAKS,3XSamsung 1.5TB,VGA ATI HD5850 1GB 900/5000,Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 19:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Nj. ted jsem si vzpomel, stahnisi toto, je to AMD Dual-Core Optimizer, je to na strankach AMD, tady.
Mozna ti to pomuze, mam to nainstalovane. Mam Win XP SP2, HDD je na PATA 100

Pokud to nepomuze, tak jak Don, zajdi si zkontrolovat rychlost HDD do teto sekce, urcite tam budou mit benchmarky, a porovnej to s nima.

_________________
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. prosinec 2007, 22:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2007
Nahoru
OK,diky,zkusim a napisu

_________________
CPU Intel 2500K 3.3@4.5GHz,MB GA-Z68A-D3H-B3,RAM 4X4GB kingston hyperX 1600MHz,HDD 2X Seagate 250Gb,3X SAMSUNG HD103UJ,WD 640AAKS,3XSamsung 1.5TB,VGA ATI HD5850 1GB 900/5000,Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět: Winrar
PříspěvekZaslal v: út 1. leden 2008, 13:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2007
Nahoru
Tak jsem nainstaloval Dualcore optimizer a bez vysledku :(

_________________
CPU Intel 2500K 3.3@4.5GHz,MB GA-Z68A-D3H-B3,RAM 4X4GB kingston hyperX 1600MHz,HDD 2X Seagate 250Gb,3X SAMSUNG HD103UJ,WD 640AAKS,3XSamsung 1.5TB,VGA ATI HD5850 1GB 900/5000,Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. leden 2008, 15:00 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
ehm... zkus přeinstalovat ten winrar... 400 je fakt holý nesmysl

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. leden 2008, 20:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2007
Nahoru
Po preinstalaci na Winrar 3.71CZ porad cca 400-430,spravce uloh ukazuje ze jsou vyuzita obe jadra,Windows Crystal XP(SP2),tak uz vazne nevim :x

_________________
CPU Intel 2500K 3.3@4.5GHz,MB GA-Z68A-D3H-B3,RAM 4X4GB kingston hyperX 1600MHz,HDD 2X Seagate 250Gb,3X SAMSUNG HD103UJ,WD 640AAKS,3XSamsung 1.5TB,VGA ATI HD5850 1GB 900/5000,Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. leden 2008, 16:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
V necem ten problem musi byt. Proste musis otestovat vse co se da, HDD, CPU, RAM, .. zkus dat vse na defauldni (zrus overclock (CPU,RAM..)) nastaveni, jestli se neco zmeni a pokud ne, tak otestovat rychlost sveho HDD. V necem ta byrzda byt musi a Ty musis zjistit v cem, jestli ti na tom zalezi. Pokud bude vse OK, tak jedine chyba nekde v OS, nebo jinem softwaru.

_________________
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. leden 2008, 20:14 
Nováček
Nováček

Založen: 21. únor 2007
Nahoru
ja mam na verzi 3.71 2210 kb/s a vyuzity vsechna 4jadra, takze vse ok

_________________
CPU: i7 7700k @ 5.0 GHz 4.8 GHz cache / delid by Elkim | CPU COOLER: custom voda s Thermalright XWB-01 moded by Wroom s pumpou D5 | MB: ASUS Maximus IX formula chlazena vodou | CASE: Cooler Master Cosmos SE | GPU: Asus ROG Strix GTX 1080 O8G Gaming | RAM: Kingston HyperX FURY Black Series 16GB(Kit 2x8GB) 2666 MHz @ 3200 MHz CL15 | DISK: 2x Samsung 960 EVO NVMe M.2 256GB


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 5. leden 2008, 22:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2007
Nahoru
Otestoval sem CPU-stable,RAM-stable,HDD 80(PATA)hdd tach 90 burst 45 avarage speed,200(pata) 240burst 65 avg speed,250(Sata) 250burst 70 avg speed a nic,nepomohlo ani preinstalovani winraru na jiny disk,myslite ze za tim vsim muze byt doopravdy OS?

_________________
CPU Intel 2500K 3.3@4.5GHz,MB GA-Z68A-D3H-B3,RAM 4X4GB kingston hyperX 1600MHz,HDD 2X Seagate 250Gb,3X SAMSUNG HD103UJ,WD 640AAKS,3XSamsung 1.5TB,VGA ATI HD5850 1GB 900/5000,Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. leden 2008, 15:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Nevim sice co ty hodnoty HDD, ktere jsi nameril znamenaji, to musis porovnat s vysledky ostatnich uzivatelu, kteri zde merili, ale pokud budou odpovidat bezne prodavanym PATA diskum o rychlosti 7200rpm. tak mozna by bylo na case aby jsi treba preinstaloval OS, kdyz jak rikas mas vse stabilni, coz je asi posledni moznost, teda pokud jsi vyzkousel vse co jsme ti tu radili.

Naposled tedy, zmenilo se neco na vysledku, kdyz jsi dal vse na defaultni hodnoty?

zde http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=7323 test hdd

Zrejme to ale bude dost souviset, pac ten Damca ma HDD v RAIDu 0(zrejme), coz v urcitych pripadech zdvojnasobuje rychlost.

Mozna by bylo dobre aktualizovat ovladac na IDE Radic, ktery je v ovladacich tve zakladni desky.

_________________
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2008, 22:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. únor 2007
Nahoru
Tak po nastaveni vseho na default cca 300kb/s,stahl sem i veskere aktualizace pro XP a nic :x nechce se mi verit ze by to bylo OS,ale casem to zkusim,diky za vsechny rady..

_________________
CPU Intel 2500K 3.3@4.5GHz,MB GA-Z68A-D3H-B3,RAM 4X4GB kingston hyperX 1600MHz,HDD 2X Seagate 250Gb,3X SAMSUNG HD103UJ,WD 640AAKS,3XSamsung 1.5TB,VGA ATI HD5850 1GB 900/5000,Enermax Liberty 500W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2008, 20:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Tak jsem to testnul a na x2 (PATA 100, SAMSUNG 7k2, 8MB) v.rar 3.71
2GHz - 916 kb/s , oproti
3.1GHz - 1200, na
1.2GHz - 520
1.8GHz - 320 (1 vlakno) !!! vyuzivaji se obe jadra, jen to druhe podstatne vic
2.5GHz - 605 (1 vlakno) !!!
3.1GHz - 700 (1 vlakno) !!!
Vse pri stejne frekvenci ram 900 MHz cl5
Novinka: Rezim PIO 4 i PIO 4 s vypnutym ukladanim do mezipameti disku (pocitac jiz byl velmi pomaly), ale prekvapeni souhrnna i momentalni rychlost se naprosto nezmenila, tedy stale 1200 KB/s .

EDIT(male upravy, nez jsem to vypsal srozumitelne): Kamarad mi pomaha a testuje take,

120 KB/s Duron @700 (160 GB Samsung 8 MB PATA 133, 7k2) , v.rar 3.61

390 kB/s A643000+ @1.8GHz, s.754, ram cl2-2-3-7 1T (saegate PATA 100, 7k2, 2MB) ClawHammer (1MB), v.rar 3.61, po defragmentaci asi 550 KB/s (zatim porad nepodlozene), v.rar 3.71

225 kB/s P4 @3.2Hz, ram cl2-2-3-6 1T dual (saegate PATA 100, 7k2, 2MB) Presscot(1MB), v.rar 3.61, po defragmentaci 229 KB/s, v.rar 3.71

666 kB/s A643200+@2.4GHz, s.754 , ram cl2-2-2-5 1T (saegate SATA I (II), 7k2, 8MB) venice(512kB) v.rar 3.71, po defragmentaci 685 KB/s

205 kB/s X1600+ @1.4 GHz, s.A, ram cl3 (WD PATA 100, 7k2, 8MB) palermo(256kB) ,v.rar 3.66 i ve 3.71

Vse bylo testovano na 32b. WinXP Prof. SP2.

Zda se tedy ze je to zavisle hl. na CPU.

_________________
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat


Naposledy upravil Ruka dne so 12. leden 2008, 12:41, celkem upraveno 28x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2008, 20:58 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
jeste bych vyzkousel jiny disk na cistych widlich a stejnem podvozku

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. leden 2008, 22:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
To: pecaaa88

Videl bych to spis u Vas na problem s OS, mozna by bylo potreba aktualizovat WinXP, specialnim hotfixem na X2. Nevim proc mate tak male skore, jedine tim, ze vam windows nedovoli vyuzivat obe jadra naplno a jak uz jsem nekde cetl, pusobi to protikladnym efektem, kdy se jadra neumi synchronizovat, coz muze zpusobovat zpomaleni v nekterych aplikacich.

_________________
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 28 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.