Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 4. duben 2020, 08:05

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2007, 12:20 
Nováček
Nováček

Založen: 11. srpen 2007
Nahoru
to mam nainstalovane


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2007, 12:22 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
instaloéval jsi grafiku na ciste widle nebo jsi ji menil za jinou?

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2007, 12:27 
Nováček
Nováček

Založen: 11. srpen 2007
Nahoru
format disku a cisty install

edit// nahodil som naspat nvidiu 6600, ta ma 2880 bodov v 3dmarku 05, skoro o 1k viac nez ati 2600xt, nonsense
zeby nejaka nekompatibilita medzi ati a via chipom na doske? :evil:
nepoznam nikoho s agp doskou kde by som mohol grafiku skusit :/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 6. prosinec 2007, 19:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. říjen 2004
Bydliště: Chrudim, Brno
Nahoru
Nevím, zda ti to nějak pomůže, ale na tom samým chipsetu mi šlape x1650xt bez problému.

_________________
1: Core i5 750 @4.0GHz, CM Hyper 212+, Gigabyte P55 UD3R F4, 12GB CL8 DDR3, GTX 1060 6GB, SSD Intel 520 120GB, HDD Seagate 2TB, DVDRW NEC 3520, Seasonic 600W.
"Evil will always triumph over good because good is dumb."


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 12. prosinec 2007, 12:40 
Nováček
Nováček

Založen: 11. srpen 2007
Nahoru
takze to fakt bolo doskou
prehodil som komplet vsetko na dosku abit an7 s chipom nforce a uz to fici inak, grafika sa vykresluje bez defektov a v marku kde na predchadzajucej doske mala atina menej nez 2k bodov ma na tejto doske cez 5,5k


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 12. prosinec 2007, 13:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
no samo deska =)

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. leden 2008, 20:16 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. listopad 2007
Bydliště: Olomouc
Nahoru
ty jo nechce se me verit ze s tim CPU das 5.5k bodu :roll: kamos na X2 4200+ a 7600GT v PCIe dava cca 7.6k

_________________
C2D E4300 @ 3 Ghz + CM GeminII ; Gigabyte GTX260 OC (576/1242/2000 Mhz) ; MSI P35 NEO2 FIR; 1GB Kingmax 667Mhz + 1 GB GoodRam 667Mhz, Creative SoundBlaster X-fi Titanium
3dMark Vantage - P10749 , H6967


 Profil  
 Předmět: problem s 3dMarkem05
PříspěvekZaslal v: po 18. únor 2008, 20:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2007
Bydliště: Hodonín
Nahoru
zdravim vsechny...Mam takovej problem,nataktoval sem si muj procesor Dual Core E2140 na 3200Mhz (zaklad 1600Mhz) a je to celkem v pohode,ale kdyz spustim test na 3DMARK 05 tak se me to treba na zacatku nebo uprostred nebo ke konci proste zhodi,proste se to samo vypne a hodi me to na plochu..Ze by nejaka nestabilita ? Zvysil sem napeti z 1.35 na 1.45V...Ramku mam 1024 , 800Mhz....a dal z auto sem ju dal na 0.2V aby ten procak sel vubec taktnou o tolik,jinak by to neslo a asi je to nestabilni ...nevi nekdo v cem je problem ? Asi ne..ale i tak diky,preji dobrou noc :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. únor 2008, 21:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2005
Nahoru
Nejdřív udělej Memtestem test RAM, potom zkus Test stability systému v programu Everest a test Prime95. Toto spojení ti poví jestli máš stabilní systém, nebo ne. Jestli projdeš vším co jsem psal, projdeš i PCMarkem 2005. :wink:

_________________

LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10
i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. únor 2008, 21:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
Mno on právě 3Dmark je docela náchylnej na ten CPU, nevím proč, ale mně také se starým CPU. (Athlon 64 3000+ @ 2,45GHz) Projel orthos ok, memtest taky ok, hry ok, ale jen ten 3Dmark padal....nepochopil sem to, tak sem se na to vyqajz :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. únor 2008, 21:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2005
Nahoru
No já když neprošel PCMarkem 2005, kde je jeden z testů i zátěžoví test CPU, tak jsem neprošel nikde. :wink:

_________________

LG G8s ThinQ Mirror Black, Android 9
Samsung Galaxy S9+ Duos Coral Blue, Android 10
i5-8300H 4.00GHz / 16GB DDR4 / GTX 1050 / SSD 512GB / HDD 1TB / G502 HERO™ / Windows 10 Pro


 Profil  
 Předmět: 3D mark 2005 - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 4. březen 2008, 18:01 
Začátečník
Začátečník

Založen: 01. listopad 2004
Nahoru
Zdravim,kupoval sem lcd 20" ,pripojene digital k pc,rozliseni 1680x1050 jak udava vyrobce a chtel sem vyzkouset 3dmark. Ale misto testu mam jen cernou obrazovku.pritom v nastaveni ,kde si i volim jeden ze 4testu jede vse ok,ale kdyz pak zapnu celkovy test,tak nic.Tak samo mi to dela u hry test drive unlimited,zvuk jede,obraz cerny. COD4 jede ok,take 3dmark 03 je ok.Nevi nekdo proc to dela?Trebas nejake nastaveni?Zkousel sem preinstal.ovladace,nic,trosku sem rypal v antialiasing,nic.diky

_________________
Athlon 4000+ s939 ,Asus A8X, 2GRAM , WD 160GB Sata,zdroj 460W,GK Ati x1950gt, DVD-RW Samsung


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.