Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 1. duben 2020, 03:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 13. duben 2006, 13:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2005
Bydliště: HLUČÍN
Nahoru
Kasli na 05 a zkus 3Dmark 03 :wink:

_________________
AMD Sempron 64 2500+@2320Mhz,DFI Infinity nF4X,VGA Leadtek Geforce 7600GT TDH 256MB 600/1700Mhz,RAM 1x1024MB A-Data 400@412Mhz,HDD WD 250GB 16MB SATA 2,Redstar 350W zdroj,DVD-RW LG 4167B,LG Flatron W2234S 22´,Logitech Z-2300,Wi-fi 1536kb/s/256kb/s - day 4000kb/s/1024kb/s - night =HL.NET


 Profil  
 Předmět: potrebuju zakladni nastaveni 3Dmarku05
PříspěvekZaslal v: so 29. duben 2006, 09:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 31. leden 2005
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
cau muze mi nekdo dat screeny jake ma byt defalutni nastaveni 3dmarku05?(ktere testy, rozliseni,...) diky :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. duben 2006, 09:25 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Takový, který tam je hned po instalaci.

http://omby.rwm.cz/PCT/Mark05.JPG

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. květen 2006, 11:52 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 13. červen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
podobny problem, ale zatial ste tu vsetci postli akurat kolko dava vam a nie co s tym :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 28. květen 2006, 11:54 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Takový ty základní věci, jake reinstal driverů k MB a GK jsi předpokládám zkusil :roll:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Velký prblém s 3D markem 05 - 1fps s 6800GS
PříspěvekZaslal v: po 29. květen 2006, 20:47 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 15. leden 2006
Bydliště: PlZeŇ
Nahoru
Mam takový problém, mam tohle pc viz podpis, a kdyz spustim 3d mark 05 tak 1. test je v pohode, ale jak se spustí 2. grafický test výkon klesne na nepředstavitelných 1.4 fps(!) Dříve to nedělala... Zkoušel jsem jak stary tak nový ovladače, dát kartu do defaultnich taktu proste nic.... Mimoto jsem pred par dnema reinstaloval win a vsechno sem znova hezky nahral, naistaloval 3d mark a problém stále přetrvává... nevite nekdo co s tim? Všechny ostatní testy jdou v pořádku, jen stejný test ale v 3d marku 06 má opět kolem 1 fps... :evil:

_________________
CPU: AMD Opteron 144 1.8GHz@2.48GHz CPU Fan: AC Freezer64 Pro MB: DFI nForce4Ultra Infinity RAM:2*512MB Kingmax DDR433@452MHz CL2.5 GPU: Leadtek Winfast GF6800GS 425/1000MHz@504/1255MHz HDD1:WD Caviar® SE16 250GB 7200 RPM SATA-II 16MB buffer HDD2: Segate Barracuda 80GB 7200 RPM U-ATA100 Case: Eurocase ML8015 s 400W zdrojem EC Mouse: Logitech MX518 Pad:Steelpad Qck Headphones: KOSS UR/18


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 29. květen 2006, 21:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
natahl si i drivery pod chipovou sadu?

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 29. květen 2006, 22:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... ght=6800gs

ve zkratce: propad vykonu u 68gs po nejake dobe je velmi casty jev, nezbude ti asi nic jineho nez reklamace pokud jses si zcela jist ze vse mas nainstalovano tak jak byt ma.

_________________
0118 999 881 999 119 7253


Naposledy upravil Coololooser dne po 29. květen 2006, 23:33, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 29. květen 2006, 23:19 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Hlavne byl konflikt s nf4(jak jinak)takze se obrn trpelivosti.A informacema tady odtud.Mozna by stacil flash uplne noveho biosu z nejake jine 6800GS kde ten bug neni.Ale spis to nema vyznam.Jsem zvedavej co ti reknou na reklamaci.Co hry?Tam taky pocitujes velke zpomaleni?

_________________
Mac...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. květen 2006, 11:23 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 15. leden 2006
Bydliště: PlZeŇ
Nahoru
No právě že hry fungujou normálně.... Ale ja hraju jen UT2k4 a WoW... Vlastne sem mel problem s F.E.A.R ale tam mi to proste odmitlo ukozovat textury... Tak newim... A reklamace? to se mi moc nechce, pac bejt mesic bez grafiky...:( S tim BIOSem u gk newim newim jestli by to pomohlo...

_________________
CPU: AMD Opteron 144 1.8GHz@2.48GHz CPU Fan: AC Freezer64 Pro MB: DFI nForce4Ultra Infinity RAM:2*512MB Kingmax DDR433@452MHz CL2.5 GPU: Leadtek Winfast GF6800GS 425/1000MHz@504/1255MHz HDD1:WD Caviar® SE16 250GB 7200 RPM SATA-II 16MB buffer HDD2: Segate Barracuda 80GB 7200 RPM U-ATA100 Case: Eurocase ML8015 s 400W zdrojem EC Mouse: Logitech MX518 Pad:Steelpad Qck Headphones: KOSS UR/18


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. květen 2006, 12:23 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 30. červen 2004
Nahoru
Takze nepocitujes to ze by po(treba 1h) hrani zacala silene zpomalovat?Cukani?Jako kdyby si dal do kompu 2x pomalejsi grafiku..
Jakej mas 3Dmark 05? kolem 6500?BTW co ten sit Eurocase zdroj?DFI v manualu pise min 400W kvalitni zdroj :)

_________________
Mac...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. červen 2006, 23:52 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 15. leden 2006
Bydliště: PlZeŇ
Nahoru
godlike napsal:
Takze nepocitujes to ze by po(treba 1h) hrani zacala silene zpomalovat?Cukani?Jako kdyby si dal do kompu 2x pomalejsi grafiku..
Jakej mas 3Dmark 05? kolem 6500?BTW co ten sit Eurocase zdroj?DFI v manualu pise min 400W kvalitni zdroj :)

Nee... Ve hrách je výkon vyrovnaný.... Cuka se jen WoW a to jen kdyz mam otevreno vic panelu ve FF... :P Jiank 05ku (mam) na hranici 6000b. A co se týče narážky na zdroj :-D na 12v mam v klidu 12.5 V a pri plnym vykonu padne na 12.2 V...

_________________
CPU: AMD Opteron 144 1.8GHz@2.48GHz CPU Fan: AC Freezer64 Pro MB: DFI nForce4Ultra Infinity RAM:2*512MB Kingmax DDR433@452MHz CL2.5 GPU: Leadtek Winfast GF6800GS 425/1000MHz@504/1255MHz HDD1:WD Caviar® SE16 250GB 7200 RPM SATA-II 16MB buffer HDD2: Segate Barracuda 80GB 7200 RPM U-ATA100 Case: Eurocase ML8015 s 400W zdrojem EC Mouse: Logitech MX518 Pad:Steelpad Qck Headphones: KOSS UR/18


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 3. červen 2006, 08:44 
Nováček
Nováček

Založen: 26. únor 2006
Nahoru
mno tak se na nějakej benchmark vykašli,hlavně,že ti jedou hry ne?! :D to je nejdůležitější.....


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 3. červen 2006, 16:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2005
Bydliště: vedle Frýdku-Místku
Nahoru
Nedavno sem resil podobny problem s 3Dmarkama. Napr. v 03 sem misto cca 9100b. dostal jenom 3600b. v 05 misto cca 3600b. jenom 800b. Bylo to tim, ze v ovladacich nForce sem neinstaloval ovladac GartNVIDIA. Po jeho instalaci bylo vsechno o.k.

_________________
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 6. červen 2006, 17:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2004
Bydliště: Přerov
Nahoru
Citace:
A co se týče narážky na zdroj :-D na 12v mam v klidu 12.5 V a pri plnym vykonu padne na 12.2 V...


Nechci znit jako hnidopich, ale meril jsi oscilace napeti osciloskopem s alespon 120Mhz citlivosti? A jak to vypada, ukaz obrazek! :wink:

Popravde receno Eurocase zdroje jsou nepouzitelne na podobne vykonne pocaly jako mas ty a nevidim se vubec ze to dela psi kusy. Casem ti to treba este pokazi (ci uz pokazilo) kartu. Oscilace jenz zatizeny Eurocase zdroj predvadi jsou totiz NECHUTNE :sad:

Cize zmereni napeti merakem ti nerekne ale vubec, vubec nic. Naopak 12,5V muze znamenat, ze jsou tam tak vysoke oscilace, ze multimetr (digitalni, vid?) ukazuje vyssi nez efektivni napeti diky tem vysokym spickam :wink:

Na druhou stranu, jake drivery pro grafiku pouzivas? Nejake upravene? Org? Jaka verze? WHQ certifikovane? A nejake programy v pozadi...?? :roll:

_________________
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 7. červen 2006, 09:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 27. leden 2006
Bydliště: Košice
Nahoru
to myslis vazne ze by zdroj mohol pokazit kartu?
Ja mam Radeon 9800 pro Barton 2600 + 1 disk 120 GB+ fdd+cd rom+ tv kartu
Staci to ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. červen 2006, 20:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. leden 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
a nemas v ovladacich vynucene aa/af??tak jsem se jednou dojeb*val tyden kvuli 3500b misto 6000b... :oops:

_________________
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. červen 2006, 21:31 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 15. leden 2006
Bydliště: PlZeŇ
Nahoru
trodas napsal:
Citace:
A co se týče narážky na zdroj :-D na 12v mam v klidu 12.5 V a pri plnym vykonu padne na 12.2 V...


Nechci znit jako hnidopich, ale meril jsi oscilace napeti osciloskopem s alespon 120Mhz citlivosti? A jak to vypada, ukaz obrazek! :wink:

Popravde receno Eurocase zdroje jsou nepouzitelne na podobne vykonne pocaly jako mas ty a nevidim se vubec ze to dela psi kusy. Casem ti to treba este pokazi (ci uz pokazilo) kartu. Oscilace jenz zatizeny Eurocase zdroj predvadi jsou totiz NECHUTNE :sad:

Cize zmereni napeti merakem ti nerekne ale vubec, vubec nic. Naopak 12,5V muze znamenat, ze jsou tam tak vysoke oscilace, ze multimetr (digitalni, vid?) ukazuje vyssi nez efektivni napeti diky tem vysokym spickam :wink:

Na druhou stranu, jake drivery pro grafiku pouzivas? Nejake upravene? Org? Jaka verze? WHQ certifikovane? A nejake programy v pozadi...?? :roll:


Kamo.. ja sem to meril Speedfanem...:D:D studuju gympl a ne nejakou elektrarnu... :roll:

_________________
CPU: AMD Opteron 144 1.8GHz@2.48GHz CPU Fan: AC Freezer64 Pro MB: DFI nForce4Ultra Infinity RAM:2*512MB Kingmax DDR433@452MHz CL2.5 GPU: Leadtek Winfast GF6800GS 425/1000MHz@504/1255MHz HDD1:WD Caviar® SE16 250GB 7200 RPM SATA-II 16MB buffer HDD2: Segate Barracuda 80GB 7200 RPM U-ATA100 Case: Eurocase ML8015 s 400W zdrojem EC Mouse: Logitech MX518 Pad:Steelpad Qck Headphones: KOSS UR/18


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. červen 2006, 22:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
/- edit/grrr sorry psal jsem 3DMark 06, ale tady jde o 05 =)

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět: Malé skore v 3D marku 05
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 16:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. prosinec 2005
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
Ahoj .... zkusil sem jen tak ze srandy 3D mark 05 a zjistil sem ze mam nejak maly skore oproti tomu co se pise na netu. Moje sestava.
zakladni deska ECS M848A, AMD sempron 3000+, pamet mam 1 GB a grafiku ATI Radeon 9600xt
Na netu se udava ze grafika 9600xt ma mit skore priblizne tak 1500 ale jak je mozny ze ja mam jenom 373 bodu ?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.