Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 1. červen 2020, 07:02

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 17:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. červenec 2005
Bydliště: Orlová
Nahoru
neresil bych oboji je tragicky :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 17:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. prosinec 2005
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
A ty bez do haje a nedelej tady naky machry ..... holt nemam penize na novejsi PC. Neptam se jestli je to tragicky nebo ne ..... chcu jenom vedet proc mam min bodu nez se udava na netu.
Holt se asi vsude najde nakej kreten kterej ma v podpise uvedenou nabouchanou sestavu a pak dela machry nad ostatnima.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 17:19 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
V klidu, ok ? :roll:

To bobbysd: Když nechceš poradit, tak nepiš radši nic, to bude lepší.

To jakub666: Ostatní 3DMarky mají skóre normální ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: My 9600XT
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 18:16 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
No to je vážně málo, já měl taky 9600XT od Sapphire a v defaultu to bylo nějakých 1600 nebo tak nějak a po přetaktování to bylo nějak přes dva tisíce bodů.-
Může to být i zdrojem - pokles napětí, nedostatečně zásobuje tvou VGA, jaký máš zdroj?? Karta vyžaduje myslím 350W PS lepší značky :-)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Re: Malé skore v 3D marku 05
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 19:56 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
jakub666 napsal:
Ahoj .... zkusil sem jen tak ze srandy 3D mark 05 a zjistil sem ze mam nejak maly skore oproti tomu co se pise na netu. Moje sestava.
zakladni deska ECS M848A, AMD sempron 3000+, pamet mam 1 GB a grafiku ATI Radeon 9600xt
Na netu se udava ze grafika 9600xt ma mit skore priblizne tak 1500 ale jak je mozny ze ja mam jenom 373 bodu ?


Nemás v driverech zaple vyhlazovaní? Filtrování? Koukni...

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 20:21 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. prosinec 2005
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
Vyhlazovani ani filtrovani tam zapnuty nemam. A zdroj mam 250W. Myslite ze ten zdroj muze mit na vykon karty hodne velkej vliv ?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 21:04 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
jakub666 napsal:
Vyhlazovani ani filtrovani tam zapnuty nemam. A zdroj mam 250W. Myslite ze ten zdroj muze mit na vykon karty hodne velkej vliv ?

Podle mě ano.. Ale než abych nějak spekuloval, odzkoušej kartu v jiném PC, ať víš na čem jsi 8-)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 21:10 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
jakub666 napsal:
Vyhlazovani ani filtrovani tam zapnuty nemam. A zdroj mam 250W. Myslite ze ten zdroj muze mit na vykon karty hodne velkej vliv ?


Tak to by se ti treba restartoval PC ale nesnižil vykon...
Zkus jine drivery máš drivery na MB?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. listopad 2006, 22:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Dzin napsal:
Tak to by se ti treba restartoval PC ale nesnižil vykon...
Zkus jine drivery máš drivery na MB?

Ale ale, není to vždy pravda - i já to zažil. Se svojí GeForce 6800 v dobách slabého zdroje karta dávala ve 3D MARK jednou několik tisíc bodů a hned po te i klidne par stovek! Ve hrach to jelo svizne a pak ouha - fpsky klesly neunosne po 20 fps a bylo po ptakach :-(
Co mam novy a stabilni zdroj, ktery mou naoverclockovanou VGA dostatecne zivy - zadne problemy, dokonce ji mam pichlou i na samotne vetvi - a i to dela hodne - vic bodu, vice stavy, vice overclock!!! 8)

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. listopad 2006, 13:32 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. prosinec 2005
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
tak ja se v nejblizsi dobe pokusim sehnat lepsi zdroj a pak dam vedet jestli je to lepsi nebo ne .... zatim dik za vsechny rady :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. listopad 2006, 15:25 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. červenec 2005
Bydliště: Orlová
Nahoru
omlouvam se ti jakube :) mel sem dobrou naladu tak sem prihodil nakej hlod neber to osobne ;) a zas tak extra nabouchanou sestavu nemam. stim malym skore...co win nemas tam velkej bordel? taky to udela svy.


 Profil  
 Předmět: 3DMark05 mi pod Windows Vista 32-bit detekuje jako system XP
PříspěvekZaslal v: po 18. červen 2007, 18:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2003
Nahoru
Mam verzi 1.3 a jako system detekuje Windows XP, pritom mam v PC jen Windows Vista

_________________
Gigabyte GA-P55-UD3, Intel Core i5 750 , vetrak stock :-(, 2 x 2GB DDR3 1800Mhz Kingmax, Gigabite GTX 260, Seagate 160GB SATA2 NCQ + Samsung 400GB SATA 2 NCQ + Western 120GBSATA1, SB Audigy 2, Repro Genius 5.1 Home Theater, DVD+-RW 8x + Li-Teon DVD-RW 18x, zdroj Corsair 520W, LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, Windows 7 RC 7100 64-bit.


 Profil  
 Předmět: Re: 3DMark05 mi pod Windows Vista 32-bit detekuje jako syste
PříspěvekZaslal v: po 18. červen 2007, 19:39 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Sniper.24 napsal:
Mam verzi 1.3 a jako system detekuje Windows XP, pritom mam v PC jen Windows Vista


A zpusobuje to nějaký problém , nebo to prostě jen špatně detekuje?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. červen 2007, 19:52 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2003
Nahoru
celkove se mi zda ze vysledky neodpovidaji realite testoval jsem pod Vistama a v 3d Marku 05 mam po OC 12262bodů a bez OC 11803. Je divny ze zvednu jadro o 150MHZ a pameti o 450MHZ a vysledek je jen o cca 500bodu vetsi???, jNasel jsem par testu na tyto grafiky pod Vistama a vysledky tam jsou okolo 14500 bodu. Zkousel jsem i jine ovladace a nic.
Myslim ze sestava neni az tak hrozna

_________________
Gigabyte GA-P55-UD3, Intel Core i5 750 , vetrak stock :-(, 2 x 2GB DDR3 1800Mhz Kingmax, Gigabite GTX 260, Seagate 160GB SATA2 NCQ + Samsung 400GB SATA 2 NCQ + Western 120GBSATA1, SB Audigy 2, Repro Genius 5.1 Home Theater, DVD+-RW 8x + Li-Teon DVD-RW 18x, zdroj Corsair 520W, LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, Windows 7 RC 7100 64-bit.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. červen 2007, 20:01 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Sestava není špatná , ale jestli to je test kde byl použit nějaký C2D na 3.6Ghz . Nebo nedej bože nějaký vysoko taktovaný quadcore, tak se pak nemužeš divit .Možná skus porovnat výsledky v 3d marku 06 , ten by mohl téhle kartě lépe sedět.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. červen 2007, 21:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 20. listopad 2003
Nahoru
tam mam 8375, tam bych taky nerekl, ze ty vysledky sedi. ohledne toho procaku, myslim ze tam byl pouzit Intel 6600 C2D

_________________
Gigabyte GA-P55-UD3, Intel Core i5 750 , vetrak stock :-(, 2 x 2GB DDR3 1800Mhz Kingmax, Gigabite GTX 260, Seagate 160GB SATA2 NCQ + Samsung 400GB SATA 2 NCQ + Western 120GBSATA1, SB Audigy 2, Repro Genius 5.1 Home Theater, DVD+-RW 8x + Li-Teon DVD-RW 18x, zdroj Corsair 520W, LCD 24" Samsung SyncMaster 2493HM, Windows 7 RC 7100 64-bit.


 Profil  
 Předmět: vykon ziadny(sapphire 2600xt AGP)
PříspěvekZaslal v: ne 2. prosinec 2007, 23:10 
Nováček
Nováček

Založen: 11. srpen 2007
Nahoru
doska: gigabyte GA-7VA via kt400
pamat: 1,5gb 400mhz
proc: athlon xp 2000+
benchmark: 3dmark 2005

vysledok: 1843 bodov

s grafikou sapphire 2600xt 256mb agp

co si o tom myslite? komp sice archaicky ale aspon kvoli grafike by to mohlo dat viac, vykonnostny narast oproti predchadzajucej geforce 6600 skoro ziadny, drivere chipsetu nainstalovane, tiez odskusane vela verzii ovladacov na grafiku

dalsia vec ze sa karta neda ani clocknut lebo v ccc je to zasednute,ati tray tools pri pokuse resetne komp, v rivatuneri moznost overclocku nie je a ati tools sa ani neda spustit, skusil by som iny bios ale nasiel som len pre pcie verziu


Naposledy upravil mailto dne po 3. prosinec 2007, 16:59, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. prosinec 2007, 23:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. prosinec 2005
Bydliště: Beroun
Nahoru
To je hodně divný, s Pentiem 4 2,4GHz a GeForce 6800 jsem měl přes 3000 bodů. V těhle případech se doporučuje vypnout v BIOSu Fastwrite a nastavit AGP na 4x a podívej se, jestli máš AGP Aperture Size na 128MB.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. prosinec 2007, 23:38 
Nováček
Nováček

Založen: 11. srpen 2007
Nahoru
o tom som uz niekde cital ale v biose nic take nemam, v ccc aj ati tray tools som dal agp na 4x a vypol FW ale ziadna zmena, moznost zmenit tu aperture size som nikde nenasiel


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 3. prosinec 2007, 12:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. duben 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
Předpokládám že máš xpčka..jen tak jsem si vzpoměl že u kamoše měl na x1650 nainstalovaný jen netframework 1.1. a když jsme doinstalovali net 2.0 tak měl skore skoro 2x takový, možná ti to pomůže..

_________________
C2D 2160 1,8@3GHz (max. 3,55GHz/1,58V real),4GB Corsair DDR2, ati X1650pro 600/700 @ 700/750, cooling: homemade WC


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.