PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

3D Mark 2005 - Diskuze, problémy a vše okolo
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=117665
Stránka 2 z 8

Autor:  mr_sheen [ pá 1. říjen 2004, 23:03 ]
Předmět: 

taky mam stahle,rano napisu

Autor:  random [ so 2. říjen 2004, 08:56 ]
Předmět: 

Je divne za moj pretaktovani R9550 ( 1370 bodov... ) ... dosahuje takmer 2x lepsie skore ako nepretaktovana FX5700 .... :? ..... a takmer ako FX5900 ........., pricom tieto karty sa mi predtim vobec nezdali porovnatelne..... Pricom na R9600XT bolo lepsie vysledne skore ako na FX5900 ( okolo 1600 bodov.... testoval som pomerne narichlo :oops: ) .......
Objektivnost necham na posudenie ostatnich ......

Autor:  dexterav [ so 2. říjen 2004, 20:14 ]
Předmět: 

3dmark05 len potvrdzuje to ze FX maju spatnu pracu zo shadermi (vid pociatocne problemi s farcry, alebo s teraz s HL2).

Autor:  Marian [ ne 3. říjen 2004, 13:13 ]
Předmět: 

Vsimajte toto......G4 Ti4200 v 3Dmarku 2005: 6790 b. :lol: :lol: :lol:
http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=11391

Autor:  Streethawk [ po 4. říjen 2004, 07:18 ]
Předmět:  PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na zostave ktora je v podise

3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)
po pretakte karty 350/1000 na 430/1110 to bolo o nieco lepsie ale stale malo.......3996b(PS3.0)


Zda sa mi to malo poradte niekto ake mate skusenosti s touto kartou ,moze to byt aj ovladacmi alebo SP2 pre XP?
Neviem ale toto urcite nesedi zo skutocnym vykonom tychto kariet .
Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie a XP SP2

Dovod mojich pochyb je hlavne porovnanie z jednym prispevkom kde jeden clen mal myslim 5000b +-10b a to je o dost viac ako ja a pritom sme mali identicku grafiku dokonca uplne ten isty model od LEADTEKU a ten isty procesor AMD64 3000+.
Proste tomu nechapem mam viac pamate ako ten clovek a INU MB(co by sice mohlo byt ono ale neviem)PORADTE

Autor:  Coololooser [ po 4. říjen 2004, 08:17 ]
Předmět:  Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Streethawk napsal:
Na zostave ktora je v podise

3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)
po pretakte karty 350/1000 na 430/1110 to bolo o nieco lepsie ale stale malo.......3996b(PS3.0)


Zda sa mi to malo poradte niekto ake mate skusenosti s touto kartou ,moze to byt aj ovladacmi alebo SP2 pre XP?
Neviem ale toto urcite nesedi zo skutocnym vykonom tychto kariet .
Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie a XP SP2

Dovod mojich pochyb je hlavne porovnanie z jednym prispevkom kde jeden clen mal myslim 5000b +-10b a to je o dost viac ako ja a pritom sme mali identicku grafiku dokonca uplne ten isty model od LEADTEKU a ten isty procesor AMD64 3000+.
Proste tomu nechapem mam viac pamate ako ten clovek a INU MB(co by sice mohlo byt ono ale neviem)PORADTE

asi myslis benchmark "Zarathustra" no to jen potvrzuje to ze s 3dmarkem 05 neni neco v poradku, myslim ze pro hodne lidi byl tento test totalnim sklamanim

Autor:  Dony [ po 4. říjen 2004, 11:25 ]
Předmět: 

zkousel jsem na rad. 9600 256 MB Cat. 4.9 8.07 a zadna zmena, asi to "zlepseni" je jen na X...

Autor:  Steel [ po 4. říjen 2004, 13:52 ]
Předmět:  Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Streethawk napsal:
3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)

Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie


Nainstaluj si drivery 66.51 a budes mit vic bodu 8-)

Autor:  mr_sheen [ po 4. říjen 2004, 16:13 ]
Předmět:  Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cool.user napsal:
Streethawk napsal:
Na zostave ktora je v podise

3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)
po pretakte karty 350/1000 na 430/1110 to bolo o nieco lepsie ale stale malo.......3996b(PS3.0)


Zda sa mi to malo poradte niekto ake mate skusenosti s touto kartou ,moze to byt aj ovladacmi alebo SP2 pre XP?
Neviem ale toto urcite nesedi zo skutocnym vykonom tychto kariet .
Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie a XP SP2

Dovod mojich pochyb je hlavne porovnanie z jednym prispevkom kde jeden clen mal myslim 5000b +-10b a to je o dost viac ako ja a pritom sme mali identicku grafiku dokonca uplne ten isty model od LEADTEKU a ten isty procesor AMD64 3000+.
Proste tomu nechapem mam viac pamate ako ten clovek a INU MB(co by sice mohlo byt ono ale neviem)PORADTE

asi myslis benchmark "Zarathustra" no to jen potvrzuje to ze s 3dmarkem 05 neni neco v poradku, myslim ze pro hodne lidi byl tento test totalnim sklamanim

omg je v poradku,jen si musis dat spravne ovladace,vetsinou to resi nova verze ovladacu.

Autor:  Zarathustra [ po 4. říjen 2004, 16:49 ]
Předmět:  Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Streethawk napsal:
Na zostave ktora je v podise

3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)
po pretakte karty 350/1000 na 430/1110 to bolo o nieco lepsie ale stale malo.......3996b(PS3.0)


Zda sa mi to malo poradte niekto ake mate skusenosti s touto kartou ,moze to byt aj ovladacmi alebo SP2 pre XP?
Neviem ale toto urcite nesedi zo skutocnym vykonom tychto kariet .
Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie a XP SP2

Dovod mojich pochyb je hlavne porovnanie z jednym prispevkom kde jeden clen mal myslim 5000b +-10b a to je o dost viac ako ja a pritom sme mali identicku grafiku dokonca uplne ten isty model od LEADTEKU a ten isty procesor AMD64 3000+.
Proste tomu nechapem mam viac pamate ako ten clovek a INU MB(co by sice mohlo byt ono ale neviem)PORADTE


Mám výsledky přes 5tis ale taky mám přetaktovanou grafiku,a momentálně mám nové drivery 66,81 a zvedl se mi nepatrně výsledek na 5046 :)

Autor:  Lord [ út 5. říjen 2004, 08:05 ]
Předmět: 

dosahl jsem 1461 bodu na Sapphire 9600Pro v defaultu.
docela hruza v prvni casti fps 6 - 8, ve druhe 1
zkusim to vytocit a uvidime. Neco tak trhaneho jsem jeste nevidel :lol:

Autor:  Shit [ út 5. říjen 2004, 11:10 ]
Předmět:  Re: PORADTE niekde je problem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Steel napsal:
Streethawk napsal:
3Dmark05(build110).......................3800b (PS3.0)

Inak mam driver forceware 61.77 od Nvidie


Nainstaluj si drivery 66.51 a budes mit vic bodu 8-)
66.72 jsou ještě lepší :roll:

Autor:  Zarathustra [ út 5. říjen 2004, 14:21 ]
Předmět: 

A co ty drivery 66,81? Někde jsem četl že dělají chyby ve hrách :(

Autor:  Cabas [ út 5. říjen 2004, 15:21 ]
Předmět: 

CPU: P4 3,4 HT (Northwood)
MB : Asus Intel P4PE (P4N Northwood 533)
RAM: 2 x 256MB DDR-SDRAM 2.5-2-2-8CL 1CMD
VGA: Asus V9980 Ultra VIVO 256MB (GF FX 5950 Ultra ) @ 473/946
Ovladace: 6.1.7.7; WXP SP1

1229 Bodů

NEJAK MALO NE ??? Mohu to nejak zmenit v lepsi ???

CPU: P4 3,4 HT (Northwood)
MB : Asus Intel P4PE (P4N Northwood 533)
RAM: 2 x 256MB DDR-SDRAM 2.5-2-2-8CL 1CMD
VGA: Asus V9980 Ultra VIVO 256MB (GF FX 5950 Ultra ) @ 492/983
Ovladace: 6.1.7.7; WXP SP1

Po OC videokarty pouze

213 Bodů

JAK TO ???? Muzete nekdo poradit ????
Dikes za odpovedi.....

Autor:  Jiri Drak [ út 5. říjen 2004, 15:29 ]
Předmět: 

Cabas napsal:
JAK TO ???? Muzete nekdo poradit ????
Dikes za odpovedi.....

FX5900 proste davaji v 3DM05 malo bodu, budes se s tim muset smirit a zacit hrat nejake jine hry :wink:

Ad 2 bud mas neco spatne nastavene, nebo se ti prehriva.

Autor:  Steel [ út 5. říjen 2004, 15:36 ]
Předmět: 

Jiri Drak napsal:
Cabas napsal:
JAK TO ???? Muzete nekdo poradit ????
Dikes za odpovedi.....

FX5900 proste davaji v 3DM05 malo bodu, budes se s tim muset smirit a zacit hrat nejake jine hry :wink:

Ad 2 bud mas neco spatne nastavene, nebo se ti prehriva.


Prehriva me se to taky stavalo :)

Autor:  Roxyman [ út 5. říjen 2004, 15:40 ]
Předmět: 

Mě by docela zajímalo kde udělali soudruzi z NDR chybu.... :oops:

Na mojí sestavě mám 2380 bodů a to mám přetaktovanou grafiku...jiní useři s tou samou kartou v defaultních taktech mají o 200-300 bodů víc... Co to má sakra znamenat? Procák málo? Myslel jsem že to hlavně dává body za výkon GK.... JAk to je a kde dělám pravděpodobně chybu?

Další anomálie nastala když jsem tam dal catalisty 4.9 a dosáhl 1300 bodů :shock: , při vrácení se k 4.8 zase těch mejch divnejch 2380 bodů...
Vo co go?

Autor:  Cabas [ út 5. říjen 2004, 18:17 ]
Předmět: 

Existuje nejaky softik na mereni teploty u grafiky ? Kolik by normalne mela mit ta ma ? Dikes

Autor:  prf.KuBA [ út 5. říjen 2004, 18:31 ]
Předmět: 

Cabas napsal:
Existuje nejaky softik na mereni teploty u grafiky ? Kolik by normalne mela mit ta ma ? Dikes


Zkus třeba Riva Tuner...ale teď si nejsem jistý jestli mají FX5950U čidla...

Autor:  Cabas [ út 5. říjen 2004, 18:37 ]
Předmět: 

Tak to take nevim...jak se to da zjistit ?

Stránka 2 z 8 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/