Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 8. srpen 2020, 05:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 09:49 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 01. prosinec 2004
Bydliště: Piešťany, SR
Nahoru
1321 je dost malo na tuto kartu ......
3dmark05 uz nie je skoro vobec zavisly na cpu atd. , len od grafiky

_________________
P4 NW 3,0GHz@3,6GHz 1,575V (box) MSI Intel 865PENeo2 pfisr 2x512MB apacer DDR 400MHz @430 MHZ 2-3-3-7 (dual chanell) Maxtor 40Gb Maxtor 60Gb (7200rpm) Seagate baracuda 7200.9 250GB MSI RX800SE AGP 425/800@606/1140) Zalman VF700AlCu, MSI DVD R/RW, Fujitsu siemens P19-2, Thermaltake pure power 480W / MEMBER OF DDRT (Daddy Doughnut Racing Team)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 11:55 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červen 2003
Bydliště: Praha 9 - Hloubětín
Nahoru
měl by jsi mít 2500.- default a cca 3000.- OC

_________________
AMD A64 3000+(9*260)|Veritech CL2 512@400 MB RAM|120 GB HDD|Zroj 400W Chill inovation|MSI 6600 GT (550/1050)|3Dmark01 17833|3Dmark03 7991|3Dmark05 3047|3Dmark03 CPU score 698|Logitech Z-5300 | MX 1000 |AUdigy 2 ZS | DVB-T tuner | PDA Ipaq 5500


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 12:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2004
Bydliště: okolie BA
Nahoru
killerGBU napsal:
měl by jsi mít 2500.- default a cca 3000.- OC

skor default 29xx a OC 550/1200 36xx :wink:

_________________
Intel Core 2 Duo E6300@3220Mhz,Asus P5B Deluxe,2GB DDR2 800MHz CORSAIR TWINX XMS2@1150MhzCL4,MSI OC 8800GT,250GB 7200.10 16MB Seagate SATA2,320GB 16 MB Samsung Sata2,Audigy 4+Logitech Z5500,DSL 4 MB 1:1
DENIUS
BOOk:MSI M655X-Turion 2GHz,1GB RAM,100GB,x1600@550/1400DDR3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 16:56 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2005
Nahoru
A není to třeba ovladačema?Používam 7.1.2.2.Jaké používáte vy? Half Life2 hraju na rozlišení 1024x768 , všechny detaily na max a hra jede ulně v pohodě.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 17:01 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Nemáš náhodou zaplé AA nebo Aniso?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. únor 2005, 17:39 
Nováček
Nováček

Založen: 13. únor 2005
Nahoru
Právě že ne. AA mam nastavený jako NONE a TEXTURE FILTERING jako OPTIMAL


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 15. únor 2005, 22:55 
Nováček
Nováček

Založen: 16. září 2004
Nahoru
To je dost malo bych rekl. Pri 580/1200 jsem mel 4xxx

Zatim mam 4217 :)

WR s FM approved drivers ;)

_________________
A64 3000+ 290*9
2x256mb Corsair LL XMS BH5 245 2-2-2-5 3.2Vdimm
Asus x850xt, Gainward 6600gt 605 / 1232, BBA x600xt 128mb 621 / 452
DFI NF4 SLI-DR, OCZ Powerstream 520W, Samsung 173P, ASETEK WATERCHILL


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 20. únor 2005, 08:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 21. červenec 2004
Bydliště: Třinec
Nahoru
jake je defaultni nastaveni 3D marku 05??
Jsou to pouze testy: GT1, GT2, GT3 ??? nebo take CPU 1 a CPU 2??
Jake mam pouzit rozliseni, anti-alasinf, filtering.. THX

_________________
AMD XP 2500+@3200 (11x200, VCORE 1,8V) / ASUS A7V880 / Leadtek WinFast A400 Gefoce 6800 (347/790) / 2x512MB DDR/400MHz ( CL 2,5) / WD 80GB / Leadtek WinFast TV2000XP / Genius keyboard / Logitch MX 510 / WinXP Profesional SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 20. únor 2005, 10:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. červen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Pokud nemáš PRO verzi tak pouze GT1, GT2, GT3 a dva CPU testy jak si popisoval, jestli máš PRO, tak samozřejmě všechno. Jestli jde o nastavení, tak dej "Defaults" a máš to nastavené. :) ( rozlišení 1024x768, AA - none... )

_________________
Asus Maximus VII Ranger, Core i7 4790K delid @ 4.8 GHz, 1.33 V, Scythe Mugen 4, MSI GTX 980Ti Gaming 6G, Crucial Ballistix Tactical LP 2x8 GB, Crucial M500, WD Black... Benq 2765HT, Logitech MX Master, Logitech K270, Corsair TX750W, Zalman Z1


 Profil  
 Předmět: Re: MSI 6600 GT a 3DMark05
PříspěvekZaslal v: čt 24. únor 2005, 23:24 
Nováček
Nováček

Založen: 23. únor 2005
Nahoru
Baxter napsal:
Ahoj,poprvé jsem zkoušel testovat kartu MSI 6600 GT 3DMarkem05.Vysledek byl 1321.Zdá se mi to docela málo,je to tak?Jaké máte vysledky vy?Má na testy vliv frekvence CPU a RAM? A ještě jeden problém- V detailech mi to piše že mam soket 754 a přitom mam soket 939.Je možny že si je může 3DMark zaměnit nebo splist? Dík moc


mne to hodi standarne 3250 bodu pretaktovana 3760 bodu sestava nforce4 sli procesor athlon64 3000+,pamet 2x512 MB ram


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark 2005 a 9600XT
PříspěvekZaslal v: po 29. srpen 2005, 23:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. květen 2005
Bydliště: PLZEŇ
Nahoru
tomprost napsal:
Ja ma Radeon 9600XT 552/710 a v 3d mark2005 mi pri default nastaveniach ukazuje okolo 1450b. Ale tolko isto mi ukazuje aj ked neni pretaktovana. neviete preco mi ukazuje stale rovnako? Na 3d mark 03 mi to ukazuje rozdiel 600bodov mezdi prtaktovanou a nepretaktovanou.
(este dotaz- mne pri default nastaveniach pustí len prvuych 5 testov. Je to tak origos alebo to robí karta. Mam dat testovat aj ostatné testy? ktoré dávate Vy?) dik Tomas



jak jsi u toho radeona vyth 552/710? me beha na 526/297........kdyz zvysim o neco pameti tak uz blbne.
PLS porad mi :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. srpen 2005, 08:43 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
ze tam neni rozdil tj, divny, na rade 9600 jsem to skousel na vsech a vzdycky i pri OC tam rozdil byl.
Pokus se dat jiny drivery a uvidis co to udela u nic, nej je omegy 2.5.92 a vyssi

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. srpen 2005, 11:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. květen 2005
Bydliště: PLZEŇ
Nahoru
Lord napsal:
ze tam neni rozdil tj, divny, na rade 9600 jsem to skousel na vsech a vzdycky i pri OC tam rozdil byl.
Pokus se dat jiny drivery a uvidis co to udela u nic, nej je omegy 2.5.92 a vyssi


Nedavno jsem tam prave nainstaloval ty nejnovejsi Omega driveri a v 3DMarku jsem dostal o 1000b min nez se staryma. Vubec nevim cim to je...nevis? Jo a ja mam tu 256MB tak mi ty pameti moc taktit nejdou.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. srpen 2005, 11:42 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
neznamena ze nejnovejsi musi byt nejlepsi.
Proste to chce zkouset a zkouset.
btw: zvysoval si i napeti?

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. srpen 2005, 12:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. květen 2005
Bydliště: PLZEŇ
Nahoru
Zkoset?.......jako skouset ovladace?
napeti mam ORIG nic jsem nezvysoval


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 30. srpen 2005, 12:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
ano i drivery se musi zkouset, ktery ti na grafiku padnou nejlepsi me vychazeji nej prave Omegy, dosahl jsem na nich nejvyssich vysledku v 3Dmarku, nekomu sednou zase Catalysty nekomu DNA, pripadne jine.

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 3. září 2005, 15:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. květen 2005
Bydliště: PLZEŇ
Nahoru
jak mam na tom zvysit napeti? kolik je defalt?
Ted jsem z ni vytah 618/343 a obcas to hodi nejakou chybku....myslis ze to napeti pomuze?

_________________
ASUS P5Q-E, Intel C2D E6400@3,2Ghz, 2x1024MB+2x2048MB GEIL DDR2 1066MHz, RADEON HD 4890 1GB, vodní chlazení


 Profil  
 Předmět: Herna zostava test 3D MARK 2005
PříspěvekZaslal v: po 19. září 2005, 09:37 
Nováček
Nováček

Založen: 19. září 2005
Nahoru
Chcel by som sa spytat ci vysledok 3Dmarku 2005 (free ver) odpoveda mojej zostave nakolko si ho nemam s kym porovnat a cislo mi nic nehovori.
7690

AMD64 3.7 San Diego
2GB RAM kingstom
MB - FATALITY AN8 SLI
GAINWARD GF 7800 GTX PCX 256 DDR (jadro 440, frek pam 1250MHz defalut)
strip 2x 250 GB HDD (7200rpm)

Nakolko mam problemi pri hrani CS:Source a nedosahujem na mapach vsade 100 fps a niekde mi klesne aj na 40 (pri vypnutom filtrovani a synchronizacii samozrejme) , bolo mi povedane ze som si vybral zly procesor. Je to pravda ?

Dakujem pekne


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 19. září 2005, 09:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2005
Bydliště: Lomnice n. Pop.
Nahoru
jo odpovídá to tvojí sestavě, je to dobrý výsledek, jen ten 3D mark 05 má různé verze (pak různé výsledky) proto si stáhni patch prezentuj ten nejnovější výsledek s Patchem. Raid nemá na 3D Mark vliv, ten bys poznal v PC Marku

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=18008

tady jsou výsledky ostatních určitě tem najdeš někoho se stejnou grafikou a podobnou sestavou na srovnání

_________________
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection


 Profil  
 Předmět: problem s Asus 5900PCX-testy v 3D Marku 2005
PříspěvekZaslal v: st 23. listopad 2005, 19:57 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2005
Nahoru
preco ma asus 5900PCX 128.256 bit.,22,4 GB priepustnost , ktora sa hernym vykonom v pohode vyrovna a v niektorych hrach prekona 9800Pro tak malo bodov v 3D marku 2005????asi 1250???? v starsich benchmarkovych programoch rozdiel medzi 9800Pro a 5900PCX nebol ziadny dokonca bola 5900PCX lepsia.kamos ju ma a hraje na nej Quake 4 na ultra detailoch v 1024*768 takmer bez trhnutia a pod 45 FPS neklesne....dalej si na nej zahral Battlefield 2 na max detailoch s 2x antialiasingom a max anizotropingom len svetelne efekty a detaily prostredia medium inac vsetko max, a aj Call of Duty a hraje v DirectX9 s normal nastavenim v texture settings a vypnutym anti a anizotrp a rozlisko 1024*768 a soften smoke edges na World only a hraje to nad 25FPS len miestami ked je ich tam vela vojakov a tanky hlavne tie francuzke misie tak to trha ale inac pohodka a v DirectX7 upne vsetko max co ide vratane max anizo a anti na 1240*1024 nad 45FPS....a to je ze vraj najnarocnejsia hra.A na 9800 pro to v DirectX9 ani nerozhýbete ani na najnizsich tak do 10FPS.....a este posledna novinka Most Wanted mu facha na 1024*768 vsetko max len vypnuty anti a anizo v 1/3 tak okolo 25-28-30FPS,len problem je tam jeden ze mu nejde zapnut rain effects ani schadow a to uz je asi na nu privela tak asi preto,a myslim si ze 9800Pro by ste v tychto peckach urcite takto nerozfachali
Jeho zostava P4 531J 3.0GHz taktnutych na 3200,Ram 2x512 DDR400 CL2.5 Apacer,MSI 915G Combo......tak uz neviem co dodat k tejto teme,len to ze 3D mark 05 v tejto oblasti nebol objektivny
i ked tieto hry som hral na svojej 6600GT -tak to vytera o nieco lepsie ,ael to bude asi tym NVIDIA CineFX 3.0 engine,ntelliSample 3.0 kym v pripade 5900PCX len 2.0


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 8 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.