Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 29. říjen 2020, 03:23

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. listopad 2005, 19:59 
Nováček
Nováček

Založen: 22. listopad 2005
Nahoru
myslel som Call of Duty 2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. leden 2006, 20:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. leden 2006
Nahoru
Já mam standart 3230 bodu a taktovat jsem jeste nezkousel.

_________________
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 22. leden 2006, 20:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. leden 2006
Nahoru
Já mam standart 3230 bodu a taktovat jsem jeste nezkousel.

_________________
Současnej: Intel Core i5 4690K, Scythe SCMG-4000 Mugen 4, ASUS Z97 A, ASUS GTX680 Twin Frozr, CRUCIAL Ballistix Tactical 2x4GB DDR3 1600 LP, Zroj Enermax MODU82+ 525W, HDD Samsung 640GB SATA II 16MB, DVD Samsung , CASE Coolermaster Dominator


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 26. leden 2006, 14:40 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2006
Nahoru
Mam pretaktovane na 580/1180 a cca 4100 bodov.

_________________
AMD A64 3200 + AC Freezer 64 pro|1GB RAM|MSI 6600 GT (580/1180) + Zalman Fatal1ty|3Dmark05 cca 4100||DFI LP UT NF4-D (s939, nF4)|SB Audigy 1|410GB disk. priestoru|Skriňa-Thermaltake S-Viking|Logitech MX-518|Zdroj Thermaltake Purepower 420W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 26. leden 2006, 19:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
Mne na zakladnych taktoch da cca 3765 a na 605/1088 4308 bodov.

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 10:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
2500 je blbst...s default taktama by měl mit cca 3200...
Já s Leadtekem 500/900 dám těch 3231b...takže tak
Přetakt 500/900@542/+1188 mě dal 3709b (dál jádro už házelo chyby - z přehřátí asi)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 15. únor 2006, 22:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. září 2005
Bydliště: HLUČÍN
Nahoru
Ja ji mam pretaktovanou a dava neco pres 4000b.

_________________
AMD Sempron 64 2500+@2320Mhz,DFI Infinity nF4X,VGA Leadtek Geforce 7600GT TDH 256MB 600/1700Mhz,RAM 1x1024MB A-Data 400@412Mhz,HDD WD 250GB 16MB SATA 2,Redstar 350W zdroj,DVD-RW LG 4167B,LG Flatron W2234S 22´,Logitech Z-2300,Wi-fi 1536kb/s/256kb/s - day 4000kb/s/1024kb/s - night =HL.NET


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 20. únor 2006, 23:38 
Nováček
Nováček

Založen: 02. listopad 2005
Nahoru
no já na netaktované MSI 6600GT mám 3740bodu po lehčím nataktování mám 3860b , jinak podle mně to zatím ani není potřeba taktovat běhá to krásně jinak mám 754 AMD 64 3100 ,gigabyte nf4x4 , předtím sem měl desku 939 AMD 3200 a na ní sem měl kolem 4100 b :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 24. únor 2006, 20:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 21. leden 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
nahoře je uvedeno že ram a cpu nema takový vliv na graf a body

tosnad ne ram má velký vliv na grafárnu i cpu


 Profil  
 Předmět: Samovolný pokles bodů ve 3dmarku05
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2006, 09:41 
Nováček
Nováček

Založen: 09. březen 2006
Nahoru
Neví někdo čím může být že asi před několika měsíci mi 3dmark05 dával 2400 bodů a teď už mi dává jen 2100 a přitom jsem nic neměnil. Zajímalo by mě čím může být toto samovolné zpomalování. Formátovat harddisk se mi nechce :)

Moje grafkarta:GF6600 256 MB AGP


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 9. březen 2006, 10:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. únor 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
není to třeba "zas*aností" XPček nebo woken obecně? když ti běží sto programů na pozadí, který zjišťujou např. teplotu v sydney (užitečný informace) nebo poskytují tančící dě**u kolem lišty start-parádně to zasekává procesor takovýmato "užitečnostma".. zásada je - stahovat co nejmíň "užitečných" programů! mohlo by to být docela dost možná větší vytížeností pamětí a procáku... těch 300 bodů by zhruba odpovídalo

_________________
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda


 Profil  
 Předmět: Jak je to s pixel shaderem 2.0 v 3DMark05 ?
PříspěvekZaslal v: po 27. březen 2006, 09:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: -disn3y-land-
Nahoru
Nainstaloval sem si 3DMark 05 ( zdarma verze ), pustim to a napíše mi to že potřebuju Pixel shader 2.0, to se to opravdu nedá spustit s PS 0.1 ?? :o :o :o

_________________
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2006, 15:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. leden 2005
Nahoru
No tak když ti to píše, že potřebuješ Pixel Shader 2.0 a nejde to spustit, tak to asi nepude ne??? :-D

_________________
Case: TCLink S-313BK - Middletower, CPU: Intel Core i3-3240 @ 3.4GHz, MB: Gigabyte GA-Z77-D3H, GPU: Sapphire AMD Radeon R9 270X, RAM: 8GB DDR3, SSD: Kingston HyperX 3K 120GB, HDD: Samsung HD502HJ 500GB SATA, CD/DVD: Samsung SH-S183L, Monitor: 24" DELL U2412M, Zdroj: Fortron FSP350-60THN-P 350W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2006, 17:51 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
možná že by bylo dobry napsat na jaky sestavě to zkoušíš :)

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět: .
PříspěvekZaslal v: út 28. březen 2006, 20:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: -disn3y-land-
Nahoru
Sestava
CPU: Intel Celeron D 2,53Ghz @ 3,51Ghz
MB: GIGABYTE GA-8IK1100 ( S478 )
GK: ATI Radeon 9250 128MB

_________________
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2006, 11:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
to bede asi problém že tato karta nepodporuje P.H 2.0

Počet pixel/texture pipelines: 4/1
Výrobce grafického čipu: ATI
Grafický čip: Radeon 9250
Rychlost grafického čipu [MHz]: 240
Paměť:

Šířka paměťové sběrnice [bit]: 128 (6.40 GB/s)
Typ grafické paměti: DDR
Velikost grafické paměti [MB]: 128
Rychlost grafických pamětí [MHz]: 400
API:

DirectX: 8.1
Pixel Shader: 1.4
OpenGL: 1.3

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět: .
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2006, 19:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: -disn3y-land-
Nahoru
OK, no tak mám smůlu. Nevíte jestli v 3DMark04 už stačí PS 0.1 ?? :o

_________________
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2006, 19:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. květen 2004
Nahoru
3DMark 2004 Nieje. Pokiaľ sa nemýlim, 9250 je 64bitová, takže zabudni na nejaké normálne výsledky. A PS 0.1 není :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 29. březen 2006, 20:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Axis napsal:
9250 je 64bitová

i 128 bitova....

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět: .
PříspěvekZaslal v: čt 30. březen 2006, 14:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. listopad 2005
Bydliště: -disn3y-land-
Nahoru
cool.user napsal:
Axis napsal:
9250 je 64bitová

i 128 bitova....


Já mám 128 bitovou verzi.

_________________
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 152 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 8 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.