PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

3D Mark 2005 - Diskuze, problémy a vše okolo
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=117665
Stránka 1 z 8

Autor:  prf.KuBA [ čt 30. září 2004, 20:44 ]
Předmět:  3D Mark 2005 - Diskuze, problémy a vše okolo

Konzultujte, raďte si, diskutujte... Vše co se nemá psát do threadu s výsledky postujte sem.

Autor:  bigbalu [ čt 30. září 2004, 20:50 ]
Předmět: 

tak mě by zajímalo, jak jsou na tom starší ATI grafiky s ovladači? Co více sedí v tomto testu třeba 9600PRO nebo 9700PRO?

Autor:  Jája [ čt 30. září 2004, 21:46 ]
Předmět: 

No myslím že ovladače který patřičně zoptimalizují skore teprve vyjdou :-D

Autor:  tristone [ čt 30. září 2004, 22:23 ]
Předmět: 

Jája napsal:
No myslím že ovladače který patřičně zoptimalizují skore teprve vyjdou :-D

A proto bych testoval ted, dokud to ma jeste nejakou vypovidajici hodnotu :D

Autor:  Shit [ čt 30. září 2004, 22:40 ]
Předmět: 

Můžu říci, že na 5900SP to chodí strašně (980-1000bodů - 2 až 10 fps) :blee: :cry: (drivery jsem zkoušel 61.76, 61.77, 61.36, 65.73 i 66.51) :evil:

Autor:  PhaNtom_CZ [ čt 30. září 2004, 22:52 ]
Předmět: 

Já sem byl docela myle překvapen ,že moje R9800 Pro dosáhlo na 2599 bodů po přetaktování na default 2328 bodů :-D vždyť GFX 5950 má jen něco kolem 1300 bodů :oops: http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=11369 . Ale upřímě karty s čipem Geforce FX nějak propadli :? .

Autor:  tristone [ čt 30. září 2004, 23:54 ]
Předmět: 

Shit napsal:
Můžu říci, že na 5900SP to chodí strašně (980-1000bodů - 2 až 10 fps)

To me docela prekvapuje, ja jsem na svy pretaktovany 9550 udelal 1351. Sice slideshow jako hrom, ale nechapu jaktoze mam vic nez ty.

Autor:  prf.KuBA [ pá 1. říjen 2004, 07:07 ]
Předmět: 

tristone napsal:
Shit napsal:
Můžu říci, že na 5900SP to chodí strašně (980-1000bodů - 2 až 10 fps)

To me docela prekvapuje, ja jsem na svy pretaktovany 9550 udelal 1351. Sice slideshow jako hrom, ale nechapu jaktoze mam vic nez ty.


Možná vyjde zase patch, který bude přidávat právě nVidiím..jako na 3DMark03.

Autor:  Wiruz [ pá 1. říjen 2004, 07:29 ]
Předmět: 

to jo patch + optimalizace jednoho + druheho a hned budou dalsi bodiky na svete :-D , kazdopadne jsem videl jak je tu uzasny a uz to zase poslu k ledu :oops:

Autor:  FabledWarrior [ pá 1. říjen 2004, 08:29 ]
Předmět: 

Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:

Autor:  prf.KuBA [ pá 1. říjen 2004, 08:33 ]
Předmět: 

FabledWarrior napsal:
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:


Snad by něco mohlo být, když byl 3DMark 2001 a já měl ještě TNT2 16MB tak taky nešel, ale nainstaloval jsem Detonatory a hola hej, 3DMark se pustil na 16MB grafice :)

Autor:  karf [ pá 1. říjen 2004, 11:18 ]
Předmět: 

FabledWarrior napsal:
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:


Si děláš pd*el, že to na mém super Herculovi nepojede!?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Autor:  prf.KuBA [ pá 1. říjen 2004, 14:03 ]
Předmět: 

karf napsal:
FabledWarrior napsal:
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:


Si děláš pd*el, že to na mém super Herculovi nepojede!?! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:


Ani se nečapeš...

Autor:  mr_sheen [ pá 1. říjen 2004, 14:17 ]
Předmět: 

FabledWarrior napsal:
Ja bych potreboval nakej patch kterej by mi povolil testovani 64MB grafiky :oops:


skus zapnout v biosu Aperture(nebo jak to je presne newim :( ) size na 128mb

Autor:  mr_sheen [ pá 1. říjen 2004, 14:20 ]
Předmět: 

kuba : cpu testy me jednou 2-4fps,mam tak cca 4400 cpu score

Autor:  prf.KuBA [ pá 1. říjen 2004, 16:47 ]
Předmět: 

mr_sheen napsal:
kuba : cpu testy me jednou 2-4fps,mam tak cca 4400 cpu score


To je slušné, ale chtěl bych vidět CPU na kterém by to jelo plynule, když na takové mašině 2-4FPS :shock:

Autor:  mr_sheen [ pá 1. říjen 2004, 16:58 ]
Předmět: 

prf.KuBA napsal:
mr_sheen napsal:
kuba : cpu testy me jednou 2-4fps,mam tak cca 4400 cpu score


To je slušný, ale chtěl bych vidět CPU na kterém by to jelo plynule, když na takové mašině 2-4FPS :shock:

mno podle me ani na nejake 4.5ghz P4 to nepujde cca 15-20 fps

Autor:  prf.KuBA [ pá 1. říjen 2004, 17:01 ]
Předmět: 

mr_sheen napsal:
prf.KuBA napsal:
mr_sheen napsal:
kuba : cpu testy me jednou 2-4fps,mam tak cca 4400 cpu score


To je slušný, ale chtěl bych vidět CPU na kterém by to jelo plynule, když na takové mašině 2-4FPS :shock:

mno podle me ani na nejake 4.5ghz P4 to nepujde cca 15-20 fps


Mám stejný názor :( CPU testy jsem ani ve 2003 neviděl absolutně plynulé..tady si ještě hoodně počkáme...

Autor:  Coololooser [ pá 1. říjen 2004, 17:03 ]
Předmět: 

vseobecne bych rek ze je to nejaky hodne divny , FXka totalne propadaj o nekolik trid, viz treba fx5700 (700bodu) a R9600pro ma 1500bodu, to mi nerikejte ze r9600pro je dvakrat vykonejsi nez 5700??
a na druhou stranu 6800gt valcuje o cirka 20% x800pro, tohle mi fakt prijde divny

Autor:  Jája [ pá 1. říjen 2004, 22:58 ]
Předmět: 

Tak jsem nainstaloval hotfix v1.1 a skore je u mě stejny jako předtím
2376 vs 2374, ale CPU skore kleslo z 3802 na 3070 - teť strašně drhne cputest 1, chvilema sem měl 0 fps :cry: , dřiv jsem měl 2,2 tet jen 1,4
Cputest 2 je futr stejnej - 3fps

Stránka 1 z 8 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/