Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:31

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 179 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autor Zpráva
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 28. únor 2010, 14:22 
Nováček
Nováček

Založen: 23. leden 2010
Nahoru
Krteq napsal:
Jaká verze ovladačů?



mam verzi 196.21 jsou to myslim nejnovejsi...

_________________
Intel I7 8700K | Zakladka:MSI z370 TOMAHAWK | RAM:DDR 4 16GB |Grafika : Gigabyte gtx 1080 AORUS


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 28. únor 2010, 14:39 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Tam se jedná o trochu jiný problém a tenhle "workaround" nefunguje.
Krteq napsal:
Bohužel se v této verzi vyskytl jeden vcelku závažný problém. Není totiž možné měnit frekvence jádra a shaderů u karet série 8000 a vyšší v RivaTuneru a nástrojích využívajících jeho jádro (MSI Afterburner a EVGA Precision). Podle Alexeye Nicolaychuka (Unwinder), autora RivaTuneru, změnila nVidia způsob, jakým jsou identifikovány části čipu s jinou frekvencí, než na které běží zbytek jádra (tzv. “Clock Domains“). Alexey označil tento problém jako bug a osobně ho na uživatelskou podporu reportoval...
GeForce 196.21 WHQL: SLI především

Řešením je použití nových verzí programů založených na stejném jádře jako RivaTuner (např. MSI AfterBurner verze 1.5.0). RivaTuner sám updatovaný není :(


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 28. únor 2010, 15:32 
Nováček
Nováček

Založen: 23. leden 2010
Nahoru
Krteq napsal:
Tam se jedná o trochu jiný problém a tenhle "workaround" nefunguje.
Krteq napsal:
Bohužel se v této verzi vyskytl jeden vcelku závažný problém. Není totiž možné měnit frekvence jádra a shaderů u karet série 8000 a vyšší v RivaTuneru a nástrojích využívajících jeho jádro (MSI Afterburner a EVGA Precision). Podle Alexeye Nicolaychuka (Unwinder), autora RivaTuneru, změnila nVidia způsob, jakým jsou identifikovány části čipu s jinou frekvencí, než na které běží zbytek jádra (tzv. “Clock Domains“). Alexey označil tento problém jako bug a osobně ho na uživatelskou podporu reportoval...
GeForce 196.21 WHQL: SLI především

Řešením je použití nových verzí programů založených na stejném jádře jako RivaTuner (např. MSI AfterBurner verze 1.5.0). RivaTuner sám updatovaný není :(



Diky moc za radu...Funguje použil jsem tento program MSI AfterBurner verze 1.5.0 :razz: a funguje:) Jeste jednou diky :-D

_________________
Intel I7 8700K | Zakladka:MSI z370 TOMAHAWK | RAM:DDR 4 16GB |Grafika : Gigabyte gtx 1080 AORUS


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 18. duben 2010, 19:32 
Nováček
Nováček

Založen: 18. duben 2010
Nahoru
Ahoj...
Tak jsem se rozhodl nakonec k regulaci větráku na GK použít RivaTuner.
Jelikož je má karta v základu dost hlučná, tak nestačilo u "direct control" 25%, ale někde jsem se dočetl, že to jde snížit na míň, v "power user", RivaTuner/Fan. Mám teď stabilní rychlost, ale u hraní her by to chtělo otáčky ještě zvýšit...Dá se tam někde nastavit, aby větrák při větším zatížení zrychlil, ale na mou stanovenou mez ?

Díky.


//edit Don: Promaz


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 9. květen 2010, 10:56 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. červenec 2009
Nahoru
Zdravím,- Pracuje korektně ve Win7Ultima64 poslední verze 2.24c ?
Mám GK GTS 8800 512 a po spuštění RT tam nainstalovaný ovládač nVidia 197.45 uveden je. Nebo resp.která verze RT je pro mne použitelná? Nebo raději použít MSI Afterburner?Dík!

_________________
W10pro64,case Midi ThermWingRS101,zdroj Seasonic S12/II 500W, mb Asus P8Z77-V Deluxe,cpu i5-3570K(3.4-4.2GHz),ram DDR3 DCH 4x4GB CorsairVeng.LP CML8GX3M2A1600MHzC9,gk GTX 1070 Gainward GS,disky SSD CrucCT250MX200(syst.),SSD CrucM4-CT256M4(hry),HDD Seag3250410AS 250GB(data) +2x extHDD(0.5+1TB),mon Eizo EV2436W, tisk Canon iP7250,kláv MicrDigMed.3000,myš Roccat KonePureOpt.,repro BoseCompTM2 III.


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 18. květen 2010, 12:36 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
2.24c funguje pod W7 x64 naprosto bez problemu, sam ji pouzivam uz dlouho (regulace vetraku, OC). FW mam taky 197.45

_________________
Ryzen 2600X (stock) | Noctua C12P SE14 | 2x16GB Crucial Ballistix @ 3200MHz | MSI GTX1080 Gaming X 8GB @ 2050/11200MHz | Asus Prime X470-Pro | Crucial MX500 1TB & WD Green 3TB | Samsung SH-S223Q | FD Define R3 Black | Seasonic Fucus Plus 650W | Dell U2715H


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 28. květen 2010, 08:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. červenec 2009
Nahoru
Zdravím,-Lze v RivaTuner vyhodit na obrazovku měřené veličiny (otáčky,teploty,vytížení apod, pro GK,Procesor,paměti a j.),aby to bylo vidět i během spuštěné hry?
Respekt.,který program by jste doporučili?

_________________
W10pro64,case Midi ThermWingRS101,zdroj Seasonic S12/II 500W, mb Asus P8Z77-V Deluxe,cpu i5-3570K(3.4-4.2GHz),ram DDR3 DCH 4x4GB CorsairVeng.LP CML8GX3M2A1600MHzC9,gk GTX 1070 Gainward GS,disky SSD CrucCT250MX200(syst.),SSD CrucM4-CT256M4(hry),HDD Seag3250410AS 250GB(data) +2x extHDD(0.5+1TB),mon Eizo EV2436W, tisk Canon iP7250,kláv MicrDigMed.3000,myš Roccat KonePureOpt.,repro BoseCompTM2 III.


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 28. květen 2010, 13:50 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. září 2006
Bydliště: Zilina, Hajik
Nahoru
supfor napsal:
Zdravím,-Lze v RivaTuner vyhodit na obrazovku měřené veličiny (otáčky,teploty,vytížení apod, pro GK,Procesor,paměti a j.),aby to bylo vidět i během spuštěné hry?
Respekt.,který program by jste doporučili?

No na take veci by som ti doporucil urcite AfterBurner od MSI, je to v podstate to iste ako Rivatuner a idu vyhodit udaje na obrazovku aj pocas hrania(teploty, vytazenie , frekvencie, FPS). V rivatuneri to nefunguje ,neviem preco, azda ze je zastarany? Ale urcite MSI afterburner je v sucasnosti najlepsi program na taktovanie lebo ma aj Kombustor=Furmark v sebe, takze hned otestujes. Dlho som pouzival Rivatuner ale MSi to vystriedalo

_________________
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 30. květen 2010, 07:27 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
supfor napsal:
Zdravím,-Lze v RivaTuner vyhodit na obrazovku měřené veličiny (otáčky,teploty,vytížení apod, pro GK,Procesor,paměti a j.),aby to bylo vidět i během spuštěné hry?
Respekt.,který program by jste doporučili?

Ne, jedině monitoring na pozadí, ale ne přímo ve hře.

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 30. květen 2010, 12:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. září 2006
Bydliště: Zilina, Hajik
Nahoru
V afterburneri/EVGA precision sa da nastavit monitorovanie prostrednictvom OSD, ze ti bude udaje ukazovat na monitore pocas hrania.

_________________
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 30. květen 2010, 19:23 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. červenec 2009
Nahoru
To sisikar: V afterburneri/EVGA precision sa da nastavit monitorovanie prostrednictvom OSD, ze ti bude udaje ukazovat na monitore pocas hrania.

Můžeš prosím upřesnit,kde to nastavit?Nedaří se mi to,vždy když spustím hru,tak OSD je hrou překryto.Anglicky "nepremávám",tak se neorientuji.Dík!

_________________
W10pro64,case Midi ThermWingRS101,zdroj Seasonic S12/II 500W, mb Asus P8Z77-V Deluxe,cpu i5-3570K(3.4-4.2GHz),ram DDR3 DCH 4x4GB CorsairVeng.LP CML8GX3M2A1600MHzC9,gk GTX 1070 Gainward GS,disky SSD CrucCT250MX200(syst.),SSD CrucM4-CT256M4(hry),HDD Seag3250410AS 250GB(data) +2x extHDD(0.5+1TB),mon Eizo EV2436W, tisk Canon iP7250,kláv MicrDigMed.3000,myš Roccat KonePureOpt.,repro BoseCompTM2 III.


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 31. květen 2010, 12:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. září 2006
Bydliště: Zilina, Hajik
Nahoru
supfor napsal:
To sisikar: V afterburneri/EVGA precision sa da nastavit monitorovanie prostrednictvom OSD, ze ti bude udaje ukazovat na monitore pocas hrania.

Můžeš prosím upřesnit,kde to nastavit?Nedaří se mi to,vždy když spustím hru,tak OSD je hrou překryto.Anglicky "nepremávám",tak se neorientuji.Dík!

Das si v Afterburneri Setting-zalozka Monitoring-tam v tom okne si odfajkni co chces aby sa ti zobrazovalo- a nasledne si na tebou zvolene udaje tiez povol On-screen display, daj OK a hraj. Mne to funguje na vsetkych hrach okrem Metro 2033 a mam ovladace 197.45

_________________
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 31. květen 2010, 13:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. červenec 2009
Nahoru
Tak dík za radu,ale nefunguje.Vždy mi to hra překryje (crysis,HL2,CoD4).Tak budu hledat dál jiný program.

_________________
W10pro64,case Midi ThermWingRS101,zdroj Seasonic S12/II 500W, mb Asus P8Z77-V Deluxe,cpu i5-3570K(3.4-4.2GHz),ram DDR3 DCH 4x4GB CorsairVeng.LP CML8GX3M2A1600MHzC9,gk GTX 1070 Gainward GS,disky SSD CrucCT250MX200(syst.),SSD CrucM4-CT256M4(hry),HDD Seag3250410AS 250GB(data) +2x extHDD(0.5+1TB),mon Eizo EV2436W, tisk Canon iP7250,kláv MicrDigMed.3000,myš Roccat KonePureOpt.,repro BoseCompTM2 III.


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: so 10. červenec 2010, 14:53 
Nováček
Nováček

Založen: 10. červenec 2010
Nahoru
Dobrý den,
potřeboval bych poradit s RivaTunerem, co se týče řízení fanu na grafické kartě.
Nejprve fakta: grafika Ati hd3850 512mb saphire, win 7 Pro x86, Rivatuner 2.24c.
Teď co jsem provedl:
v low level jsem nastavil pozadovane teploty a otacky lookupentry1 od 40 na 45% až po lookupentry7 90°C na 99%, ostatni hodnoty:
pwmmode 3; pwmhysteresis 1; pwmramp 1; pwmramp on 1; Duty cycle 100% 135(samo se nastavilo tak); Duty cycle min 0; Spinup cycle 0; spinup time 0; Tmin 40; Tmax 90; Tslope 51; Thysteresis 0;
toto jsem dal pouzit, dal jsem save u toho Aply on win startup, ulozil jsem jako profil "muj3" a zaskrtl jsem "restore after suspended mode"; pak jsem v založce Launcher vytvořil novou item, ve které jsem nastavil jen fan control na profil "muj 3" a potom jsem v scheduleru pridal novy eventy aby zapl ten launcher on riva start a on resuming from suspending state. A kde že je problém?

Zapnu počítač, automaticky naběhne Riva, ale nezapne se regulace a otáčky mi trvale svítí na 0%. Kliknu pravým na ikonu rivatuneru, a v menu vyberu ten můj launcher. Někdy na poprve, někdy na povícero se teprve otáčky zapnou. Po suspend state to nejde, musím restartovat rivu. Jakmile se naběhne, tak to funguje, ale jednou se mi stalo, že se roztočil na těch prvotních 45% a pak jako by se vypnul. Poradil by mi prosím někdo jak to udělat, aby se to samo spouštělo při startu widlí a při návratu ze suspend state? Zajímavé je, že pokud mám profil, kde je rychlost řízení "fixed" tak ten najede bez problemu automaticky sám kdykoliv, bez launcheru a scheduleru. Bohužel fixed hodnota se mi moc nehodí, a kdykoliv z ní přepnu na tu auto, tak se to samo nespustí ale větrák zlůstane na 0%
(ukazuje 0 ale je tam nějaká ta pojistka že pod cca 25% nejde)

A ještě drobná otázka, když mám hranice lookupentry např. 60° a ten po něm 70°, přeleze mi teplota 70°C a větrák se zvýší třeba z 50% na 60%. Já bych chtěl, aby jel na těch 60% např. až do klesnutí na 66, čili hystereze při klesání teploty o 4, ale nevím, kterou mám nastavit, jestli tu T nebo tu šířkovou modulaci, ale zdá se mi, že ani jedno tohle co chci nedělá.,... :) díky moc za pomoc předem !


 Profil  
 Předmět: Re:
PříspěvekZaslal v: ne 26. září 2010, 23:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. březen 2005
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Zdravim,
netuší někdo jestli de nějak udělat zástupce s parametry které by určily nastavení grafiky pomocí riva tunner , nebo něco podobnyho? Abych nemusel pokaždý do spouštět Riva Tunner a proklikávat menu a až pak nastavit takty??

Thx

_________________
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro


 Profil  
 Předmět: Re: Re:
PříspěvekZaslal v: po 27. září 2010, 21:33 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Reptile napsal:
Zdravim,
netuší někdo jestli de nějak udělat zástupce s parametry které by určily nastavení grafiky pomocí riva tunner , nebo něco podobnyho? Abych nemusel pokaždý do spouštět Riva Tunner a proklikávat menu a až pak nastavit takty??

Thx

Ten dotaz zní trochu nesrozumitelně, ale pokud ti jde jen o přepínání taktů grafiky, tak zkus MSI Afterburner. V něm si můžeš různý nastavení uložit do profilů (max 5) a ty pak spouštět pomocí klávesových zkratek a nebo využít automatického přepínání 2D/3D profilů: http://www.abload.de/img/djasfghjfqtk.png

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 29. září 2010, 06:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. březen 2005
Bydliště: Plzeň
Nahoru
to sem myslel no :-D a de to i na ATI? :-D

- mam standartně po spuštění pc podtaktovanou grafiku pomoci RivaT. ale když chci nastavit větší frekvence v MSI tak mi nepustí jádro víc jak 475 MHz?? WTF??? když defaultně má 4850 625Mhz na jádře a zvládá i vic... ??


Nemáte oprávnění k prohlížení souborů přiložených k tomuto příspěvku.

_________________
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 29. září 2010, 20:06 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. září 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
1. dej pryč ten Rivatuner aby se to nemlátilo.
2. pokud ti ani pak nepůjde nastavit víc, zkus v souboru C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\MSIAfterburner.cfg upravit položku EnableUnofficialOverclocking = 0 na hodnotu 1

_________________
AMD Ryzen 7 3700X | MSI B450 Tomahawk | 32GB DDR4 3200 | GeForce RTX 2070 | 500GB SSD (NVME) + 1TB SSD (SATA) + 4TB Barracuda
Sound Blaster Z + Gigaworks T3 + Beyerdynamic DT 990 (250Ω) | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | Philips 246E7QDSW @ 80Hz


 Profil  
 Předmět: Re: RivaTuner - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 30. září 2010, 13:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. březen 2005
Bydliště: Plzeň
Nahoru
jj. lepší :-) thx

_________________
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 179 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.