Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 20:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 08:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Když už tady řešítě EVEREST, co je ten AUX :? :
Obrázek

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 08:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2005
Bydliště: Děčín
Nahoru
To je docela dobrá otázka ?? :o

_________________
Samsung Galaxy S10+ Prism Black - XEZ (G975FXXS9DTK9) - Spigen Case Liquid Air Matte Black
Intel® Core™ i5-8300H 4GHz / Kingston 32GB DDR4 / NVIDIA® GeForce® GTX 1050 4GB / ADATA XPG SSD 512GB / Seagate HDD 1TB
24.5" Acer Predator XB253QGP


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 08:53 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. říjen 2006
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
a me zajima kde ste tyhle teploty nasli v everestu? :oops:
EDIT: jezis uz to mam ten program je asi blazen... v lednici ho nemam a chvilema mi ukazuje CPU i 3stupne... to bych moh taktovat snad na 150,000+ no a speedfan mam zase furt kolem 50


Naposledy upravil ThomasVT dne ne 13. květen 2007, 08:56, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 08:56 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
ThomasVT napsal:
a me zajima kde ste tyhle teploty nasli v everestu? :oops:


Počítač - Senzory 8) Si projdi celý EVEREST

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 08:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. říjen 2006
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
a zakladni desku mam stalou na 44stupnu... coz je taky nak moc
EDIT: no a moh by mi nekdo poradit jak z SPEEDFANU poznam jaka teplota k cemu patri? mam temp 2 coz sem si myslel ze je procak 52 a temp 3 coz ukazuje stejny teploty jako EVEREST na procaku max 45
EDIT: no a proc furt teplota procesoru skace?? jo a temp2 podle me asi je zakl. deska no a neni 55stupnu na ni v zatezi moc??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 09:41 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
AUX se tu řešil už hodněkrát, stačí hledat!!!
Může to být u každe MB něco jiného, u někoho "jako já třeba" to je teplota v case.

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 10:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
proto Everest se dost casto aktualizuje aby znal parametry pro predevsim uspesne desky na trhu a na to mnozstvi ktere je neni v silach vyvojare tohoto softu zakomponovat vse.Tot k vysvetleni.



PLS LOCK.

_________________
MB: GIGABYTE X570 AORUS PRO Bios F30 CPU: AMD RYZEN 7 3700X + NZXT Kraken X52 GPU: SAPPHIRE NITRO+ RX 5700XT-8GB OC Edition RAM: 2x16GB - 32GB G.SKILL Ripjaws 5 Black DDR4 3600MHz CL16 SSD: APACER AS350 512GB SSD Data: M2 WD Black SN750 NVMe SSD 500GB Systém: ZDROJ GIGABYTE 750W GOLD Modular CASE: Cooler Master Cosmos S MONITOR: SAMSUNG 28" U28R550 IPS FreeSync 4ms - 4K SYSTEM: Windows 10 PRO 64BIT Build 2004


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 11:29 
Nováček
Nováček

Založen: 03. duben 2007
Nahoru
No to neukazuje mne, ale kamarátovi zaprvé. Ďalej ma najnovšiu verziu everestu tak jak ja.

Neviem, ale väčšine ľudí to dobre ukazuje, ale on ma nejakú MB - Foxconn možno preto mu to tak ukazuje??????

Obrázek
Toto sú fakt slušné teploty v PC. Kotas ako máš vyriešené chladenie v skrinke?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 12:16 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Tar-Minastir_svk napsal:
..kotas ako máš vyriešené chladenie v skrinke?


Takhle :wink:
Obrázek

A s katodama ON :oops:
Obrázek

FOCENO MOBILNÍM TELEFONEM V3x, příští měsíc kupuji nový zdroj, pravděpodobně SEASONIC 400W OEM a teploty mi ještě o trochu klesnou..

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 12:24 
Nováček
Nováček

Založen: 03. duben 2007
Nahoru
Kristepane tomu hovorím nádhera!!!!! :-D
Už sa vôbec nečudujem tvojím teplotám.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. květen 2007, 12:36 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Tar-Minastir_svk napsal:
Kristepane tomu hovorím nádhera!!!!! :-D
Už sa vôbec nečudujem tvojím teplotám.

HDD je schovaný.. :razz:

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Body v Everestu
PříspěvekZaslal v: st 13. červen 2007, 09:44 
Nováček
Nováček

Založen: 13. červen 2007
Bydliště: Luka nad Jihlavou
Nahoru
Čao, mám desku Biostar T-Force 550 s X2 3600+, DDR2 Geil 667Mhz 3-4-4-8, výsledky benchmarku v Everestu mi dají cca 4200 bez OC. Cca 5000 bodů na FSB 230 a core na 2.4 Ghz. Není to málo?


//EfineSS: Presun z AMD


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 13. červen 2007, 11:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. červen 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
todle asi patri do benchmarku :wink:

_________________
desktop
Xenon X5675 6/12T@4,2Ghz 12GB DDR3 1600; AMD Asus HD7950@1100/7000; Kingstom HyperX 120GB SSD; WD 1,5TB BE, 2*Samsung Green 1,5TB, SB X-FI Titanium HD; Corsair HX620; LG W2600HP; Logitech G510 + G600
laptop 1
Acer V15 Nitro black i7 4720HQ; 16GB Ram; NV GTX960M; 120GB SSD M2; WD 1TB + 2TB WD Ultra metal
laptop 2
XMG 502(CLEVO P150EM) i7 3920XM; 16GB Ram; 250GB SSD EVO 840PRO; GTX680M 4GB; BD-DVD


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. červenec 2007, 13:17 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 19. duben 2007
Nahoru
Je ještě nějaký kvalitní program jež monitoruje teploty VGA, CPU apod.?

_________________
CPU Intel Core 2 Duo E6750 Conroe - 2.66GHz 775pin, 1333MHz, 4M + Chladič CPU Arctic-Cooling Freezer 7 Pro * MB GIGABYTE s.775 P35-DS3P, 2x PCIe x16 * Zdroj Fortron 500W FSP500-GLN Blue Storm II * Case Midi THERMALTAKE VG7000BNS SopranoRS 101 černá * VGA ATI Sapphire X1950XT 256MB GDDR3, PCIe x16, VIVO + Chladič VGA Arctic-Cooling Accelero X2 * DIMM DDR2 A-Data Vitesta EE 2048MB (kit 2x1GB) PC800+ BOX * HDD Seagate Barracuda. 320GB, SATA, 16MB, ST3320620AS * LG 20" LCD L206WTQ-SF, stříbrno-černá, 3000:1, 300cd, 2ms * DVD R/RW Samsung SH-S203B, SATA, černá * Repro CREATIVE Inspire 2.1 T3100 * OS: MS WINDOWS XP HOME CZ OEM


 Profil  
 Předmět: Everest Ultimate 4.20
PříspěvekZaslal v: čt 17. leden 2008, 09:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2007
Nahoru
Jestli bude můj dotaz znít debilně tak se omlouvám, jde o to že mi nejak nefunguje test propustnosti čtení.. atd v Everestu Ultimate 4.20 dřív sem měl starší verzi(asi před 2rokama) a fakčilo to normálně ted mě to napíše "stiskněte tlačítko refresh" nebo tak něco, nevíte co s tím? Viděl sem tady spoustu testů takže sem asi jedinej za blbce kterej neví jak na to.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. leden 2008, 09:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Reichenberg @ Liberec
Nahoru
no kdyz na to kliknes taxe to hned nespousti jako tusim drive ale nahore najdes proste ikonu refresh jako v prohlizeci a tou se teprve spusti samotny test ;)

_________________

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 18. leden 2008, 10:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 24. říjen 2007
Nahoru
Jestli tomu tak je, tak sem fakt debil!Teď jdu do chlazení a potom to hned zkusím, dík.(Holly) :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. únor 2008, 13:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2007
Bydliště: Jižní Čechy
Nahoru
Ahoj kucí!
Neví někdo, proč mi Everest neukáže frekvence GPU a pamětí a taky teploty mojí VGA HIS HD 3870 IceQ3 Turbo 512M GDDR4 PCI-E? Předtím jsem měl Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 Pro 512MB DDR3 a ukazoval všechno. Teď jsem myslel, že starší veze HD3870 neznají, tak jsem tam dal build 4.20.1170 a ani mi to neukáže, jakou mám grafiku v kompu, natož takty a teploty. Dík.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. únor 2008, 13:20 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
fanynek napsal:
Ahoj kucí!
Neví někdo, proč mi Everest neukáže frekvence GPU a pamětí a taky teploty mojí VGA HIS HD 3870 IceQ3 Turbo 512M GDDR4 PCI-E? Předtím jsem měl Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 Pro 512MB DDR3 a ukazoval všechno. Teď jsem myslel, že starší veze HD3870 neznají, tak jsem tam dal build 4.20.1170 a ani mi to neukáže, jakou mám grafiku v kompu, natož takty a teploty. Dík.

Si prostě Everest nerozumí s kartou, nemůže přečíst údaje atd. Když tak použij GPU-Z či Rivatuner atd... Přes toto zjistíš mnohem více info

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 2080 Ti BLACK @ 1800 - 15300MHz | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. únor 2008, 13:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2007
Bydliště: Jižní Čechy
Nahoru
To já vím. Tam mi to funguje v pohodě. Šlo mi jen o to, že Everest má moc pěkný OSD panel sledování HW a teď mi ze všech hodnot vypadla komplet grafika, tak mě to docela mrzí.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.