Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. únor 2008, 13:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
fanynek napsal:
To já vím. Tam mi to funguje v pohodě. Šlo mi jen o to, že Everest má moc pěkný OSD panel sledování HW a teď mi ze všech hodnot vypadla komplet grafika, tak mě to docela mrzí.

Nevím,jakou máš přesně verzi, ale zkuš:
EVEREST Ultimate Edition 4.20.1257 Beta / 4.20.1170 Stable
http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... tion.shtml

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 2080 Ti BLACK @ 1800 - 15300MHz | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 7. únor 2008, 13:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2007
Bydliště: Jižní Čechy
Nahoru
Už jsem psal....EVEREST Ultimate Edition build 4.20.1170. Zkusím tu betu a pisnu. Dík za tip.
EDIT: Tak ještě jednou díky. :up: S tímhle buildem (4.20.1257 Beta) to funguje všechno suprově. :inlove:


 Profil  
 Předmět: Everest problém
PříspěvekZaslal v: pá 7. březen 2008, 21:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2008
Nahoru
Prosím vás, když si dam v everestu ten test na propustnost paměti, objeví se stránka s x udajema ale nikde tam není nic jako this pc, nebo tak, tak jak tedy poznam jake hodnoty mi to háže???

_________________
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. březen 2008, 21:51 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
No to tvé PC by mělo být zvýrazněno jinou barvou ne ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. březen 2008, 22:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2008
Nahoru
Prave že nemam...nemam tam nic....zkoušel jsem everest jiste verze 2.0 a i ultimate....ktera je trial verze....tak fakt nevim co delam nebo mam blbe....je to divny

_________________
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. březen 2008, 22:50 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
co nahodit screen?

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 16. duben 2008, 16:14 
Nováček
Nováček

Založen: 16. duben 2008
Nahoru
Zdar. Ktora teplota cpu v evereste je relevantna pre bezpecny provoz? Mam c2d. Program zobrazuje teplotu zvlast pre kazde jadro(CPU1/CPU2) a este teplotu CPU, pricom teplota CPU je cca o 8 stupnov nizsia. Ktora teplota je pre mna smerodajna? (mam e6400@3400mhz, teplota v orthose po 15 min. je 72 stupnov[cpu1/cpu2], je to este bezpecna teplota?).Dik.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 17. duben 2008, 10:23 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. září 2007
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
Trosku zvysena, ale bezpecna. Predpokladam, ze mas original chladic co byl dodavany k procaku.

A pro tebe sou dulezite teploty jader ...

Jinak priste http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?t=86547


 Profil  
 Předmět: Everest problem s lagovanim
PříspěvekZaslal v: ne 23. srpen 2009, 12:53 
Nováček
Nováček

Založen: 17. červenec 2009
Nahoru
zdravim

nesetkal se nekdo s problemem lagovani v programu Everest?...

muze za to spusteni...respektive povoleni zobrazovani Everestu na LCD G15 a nebo do systemovy listy.
jedna se o lag kazdejch cca 15 mozna 20vterin
abych popsal ten lag...jednoduse pulvterinova zalezitost...kdy se sekne mys..veskerej obraz i zvuk...

uz se s tim trapim tak mozna od dob co na everestu udelali podporu pro G15-LCD

dodavam ze minulej system..cca 2 mesice zpet...se poprve "povedlo"(proste se stalo jakousi nahodou) ze spustenej everest na klavesnici nezpusoboval lagy.



mam radsi prehled o teplotach hardvaru..pri hrani....atd precejen grafiky uz dost topej...
a pri hrani fps her...obzvlast multiPlayeru..kde je kazda milisec dobra... se lagy proste nehodej...


EDIT: je to presne 20sec...
EDIT2:i kdyz jsem nechal povolenou funkci zobrazovani...ale jednotlive jsem neoznacil ani jednu polozku k zobrazovani...lagy pretrvavaji...

kdo by mel dlouhou chvilku..tak http://www.youtube.com/watch?v=sWemiZQHYhI
kdo by vedel cim by to mohlo byt..tak reagujte.budu vdecnej..diky


//edit Don: Slouceni

_________________
MB: Asus P5W DH Deluxe CPU: E6400@2.72Mhz RAM: Corsair 3x1gb XMS2 DHX@900mhz GK: Asus EAH4870Matrix HDD: Seagate250GB(system) 500GB(data+pagefile) 160GB(temp) SPU: Thermaltake420W
Case: Thermaltake Armor Jr.Black key: Logitech G15 bluebackligh rat: Logitech G5 LCD: 19''Asus VB191
OS:WinXp SP2


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 23. srpen 2009, 13:09 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
ja pouzivam coretemp a gpu-z, ale je i nekolik dalsich programu na monitorovani teplot. pokud ti nejede everest zkus neco jineho.

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 30. srpen 2009, 22:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. srpen 2009
Bydliště: České budějovice
Nahoru
Dobrý Den,prosim vás když se kouknete v everestu na cpu vytížení tak vám to ukazuje jednotlivé Jádra na kolik % jsou vytážene,a je normalní aby mi při Testu SUPER IP bezelo jenom jadro 2 na 80% a ostatní 0%???? díky za rady.....

_________________
Cpu:1800x Deska:Gigabyte x370 gaming k7 Pamět: Kingston 2x8gb,SSD Crucial mx 300 275gb,WD Blue 2TB,VGA 1080 default,Evga 750w Gold Case: Phanteks p400 Monitor: ZOWIE by BenQ XL2411 FHD
Myš: Razerdeathadder Elite Klavesnice: Razer Ornata chroma Phone: Galaxy s8 + Coral Blue


 Profil  
 Předmět: Everest ultimate - neminimalizuje při startu
PříspěvekZaslal v: so 5. září 2009, 06:48 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2009
Nahoru
Ahoj,
mam menší problém. Dříve jsem měl jinou verzi Everestu a tam stačilo v nastavení zadat start při windows a start v oznamovacím okně. Teď v téhle to mám také zadané s tim rozdílem, že při startu zůstává na ploše a "otravuje" místo toho, aby odtáhl do oznamovací oblasti.
verze stávajícího everestu: 5.01.1700
Předem dík za rady.


//edit DOn: Slouceni


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 21. leden 2010, 18:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. prosinec 2007
Nahoru
Potřeboval bych poradit ohledně Everest UE verze 4.20.1261.Po té co jsem nainstaloval Windows 7,nefunguje mo automatické spouštění,i když je automatické spouštění nastaveno.Když jsem měl XP,nebyl problém.
Díky všem za radu.


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 24. leden 2010, 11:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. prosinec 2007
Nahoru
Opravdu nikdo neporadíte?


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 25. leden 2010, 12:39 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. listopad 2009
Nahoru
zkus sehnat novejsi verzi :-) nektere veci co jely pod XP nejedou pod win Vista nebo Win 7 proto je lepsi sehnat novejsi verzi ja mam everest ultimate 4.6 i se serialem tak kdyz tak pisni a pokud mas Qip nebo ICQ tak muzu poslat

_________________
PrimarPC CPU:AMD Phenom II x4 940 3GHz Black Edition,MB:Gigabyte GA MA790FX-DS5,RAM: KingStone 4x2GB ram 1066MHz CL5 HyperX Black Edition,VGA:Saphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB GDDR5,HDD: Seagate Baracuda 500GB,case: Aerocool AeroEngine Plus Black,Mouse:Logitech G9, Keyboard: Logitech G15,Sound: Logitech X540 5.1
SekundarPC CPU:AMD Phenom x4 9550 2,2GHz ,MB:Gigabyte GA MA790X-DS4,RAM: KingStone 4x1GB ram 1066MHz CL5 HyperX ,VGA:Saphire ATI Radeon HD4650 512 GDDR3
NoteBook Acer Aspire 5535 cpu:AMD Athlon 64 X2 QL62 (2.0GHz), paměť 3GB RAM, 320GB disk, grafika ATI Mobility Radeon HD3200, Windows Vista Home Premium.


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 25. leden 2010, 15:46 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Angellus napsal:
zkus sehnat novejsi verzi :-) nektere veci co jely pod XP nejedou pod win Vista nebo Win 7 proto je lepsi sehnat novejsi verzi ja mam everest ultimate 4.6 i se serialem tak kdyz tak pisni a pokud mas Qip nebo ICQ tak muzu poslat


WAREZ se tady nesmí řešit! :o ..
Ano a je to starou verzí Eerest ;-)
Jinak 4.6 je stará, já mám aktuální 5.3 build1900 :roll:
Obrázek

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 25. leden 2010, 17:31 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. listopad 2009
Nahoru
ja nerekl ani tuk o warezu 8)

_________________
PrimarPC CPU:AMD Phenom II x4 940 3GHz Black Edition,MB:Gigabyte GA MA790FX-DS5,RAM: KingStone 4x2GB ram 1066MHz CL5 HyperX Black Edition,VGA:Saphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB GDDR5,HDD: Seagate Baracuda 500GB,case: Aerocool AeroEngine Plus Black,Mouse:Logitech G9, Keyboard: Logitech G15,Sound: Logitech X540 5.1
SekundarPC CPU:AMD Phenom x4 9550 2,2GHz ,MB:Gigabyte GA MA790X-DS4,RAM: KingStone 4x1GB ram 1066MHz CL5 HyperX ,VGA:Saphire ATI Radeon HD4650 512 GDDR3
NoteBook Acer Aspire 5535 cpu:AMD Athlon 64 X2 QL62 (2.0GHz), paměť 3GB RAM, 320GB disk, grafika ATI Mobility Radeon HD3200, Windows Vista Home Premium.


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 25. leden 2010, 17:41 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. prosinec 2007
Nahoru
Moc díky za radu.,,koupím" si něco novějšího. :wink:


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 25. leden 2010, 18:39 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Angellus napsal:
ja nerekl ani tuk o warezu 8)

Jo a co mělo znamenat tohle: ja mam everest ultimate 4.6 i se serialem tak kdyz tak pisni a pokud mas Qip nebo ICQ tak muzu poslat
- Myslím že kdybys měl legal, tak bys to "takhle" určitě nenabízel :wink: Zamysli se :idea:

to Vitezslav2: JJ kup, od pětky nahoru pokud možno :mrgreen: 5.3 je LATEST STABLE, viz: http://www.lavalys.com/

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
 Předmět: Re: Everest - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 26. leden 2010, 13:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. listopad 2009
Nahoru
treba mam a je mi to na houby kdyz to nepouzivam pac v tom nevidim nic dulezityho ale pokud ste to brali jako ze je to z warezu tak sorrac

_________________
PrimarPC CPU:AMD Phenom II x4 940 3GHz Black Edition,MB:Gigabyte GA MA790FX-DS5,RAM: KingStone 4x2GB ram 1066MHz CL5 HyperX Black Edition,VGA:Saphire ATI Radeon HD4870 Vapor-X 1GB GDDR5,HDD: Seagate Baracuda 500GB,case: Aerocool AeroEngine Plus Black,Mouse:Logitech G9, Keyboard: Logitech G15,Sound: Logitech X540 5.1
SekundarPC CPU:AMD Phenom x4 9550 2,2GHz ,MB:Gigabyte GA MA790X-DS4,RAM: KingStone 4x1GB ram 1066MHz CL5 HyperX ,VGA:Saphire ATI Radeon HD4650 512 GDDR3
NoteBook Acer Aspire 5535 cpu:AMD Athlon 64 X2 QL62 (2.0GHz), paměť 3GB RAM, 320GB disk, grafika ATI Mobility Radeon HD3200, Windows Vista Home Premium.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 60 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.