Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 10:00

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 185 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další
Autor Zpráva
 Předmět: PRIME95 - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 18:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
ako sa prejavi nestabilny PC v prime95?
teda ak po pretaktovani slosim PC s prime95, a je nestabilny, ako sa pejavi?
restart, zatuhnuti?
vypise chybu?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 18:45 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 29. květen 2003
Bydliště: Orlová-Lutyně
Nahoru
Vetsinou vypise neco ve smyslu

Kód:
FATAL ERROR: Rounding was 0.4750976563, expected less than 0.4
Hardware failure detected, consult stress.txt file.

a skonci

Tuhne jen pri hodne prehnanem pretaktu.

_________________
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 18:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
aha, a tym skonci myslis ze sa zavre okno? teda skonci program, alebo skoci test.
myslim ze ked ho necham cez noc, a ja pojdem spat, tak ked sa rano zobudim, bud bude test stale bezat, alebo najdem ten program ukonceny?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 18:55 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 29. květen 2003
Bydliště: Orlová-Lutyně
Nahoru
Skonci test. Program zustane bezet.

_________________
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 19:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
tak diky, mam zatial 2000@2600 thoroughbred B, pojde to i vyssie? zatial ide prime "5,23% P-1 stage 1"
co to znamena?
mam trochu sanci ze bude stable, alebo sa to este teraz zistit neda?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 19:29 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 29. květen 2003
Bydliště: Orlová-Lutyně
Nahoru
promecon napsal:
zatial ide prime "5,23% P-1 stage 1"
co to znamena?


Znamena to, ze jsi to blbe spustil :-)
Options/torture test

_________________
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 20:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 17. únor 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
jo a nech to běžet cca 10-24h... aby sis nemyslel že 5 minut stačí :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 20:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
m.h.l napsal:
jo a nech to běžet cca 10-24h... aby sis nemyslel že 5 minut stačí :)

jo to vim


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 20:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
miho napsal:
promecon napsal:
zatial ide prime "5,23% P-1 stage 1"
co to znamena?


Znamena to, ze jsi to blbe spustil :-)
Options/torture test

:lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :oops: :oops: :x :x


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 20:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
tak prime se mi zasekl, pricom idem 133@170FSB pri 1,8V a max. 55C.
co stym?
podla mna to nie je ziaden extrem, necham to bezat este raz do rana, a pokial by rano bol zasde zaseknuty, asi mu budem musiet znizit FSB.
je to thoroughbred B s lockom, a myslim si ze tie sli dobre pretaktovat, ne?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 22:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
promecon napsal:
tak prime se mi zasekl, pricom idem 133@170FSB pri 1,8V a max. 55C.
co stym?
podla mna to nie je ziaden extrem, necham to bezat este raz do rana, a pokial by rano bol zasde zaseknuty, asi mu budem musiet znizit FSB.
je to thoroughbred B s lockom, a myslim si ze tie sli dobre pretaktovat, ne?


Jak jdou taktovat locknuté TBredy nevím, ale z těch nelocknutých byly nejlepší série AIUHB a JIUHB. Btw, máš na desce PCI lock ? 170 je jinak ze 133 poměrně dost... :?

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 22:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
ne nemam,
teraz som ho spustil zas, bezal asi pol hodiny, mezi tym cosom pozeral fora, a potom som sa isiel osprchovat, a vypnul som monitor, vratil som sa, zapnem monitor, ceŕna obrazovka, len hore miniaturny pasik 16bit farieb, pohnem s mysi nic. dam ESC a samovolny restart, ale ked som mal zaply monitor, tak nic, secko bezelo v poho.
asi to bude absurdne, ale moze to mat daky suvis?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 31. srpen 2004, 22:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
no když nemáš PCI/AGP LOCK tak newim newim.... :shock: 170FSB je dost :sad:

_________________
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2004, 06:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
no dam 160FSB a skusim to este raz, rozmyslal som 150*15
co nato hovorite?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2004, 07:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
pri 160 napisal, ze program vykonal nepovolenu operaciu a skonci(mam tam docasne win98se)-to je ale asi jedno, skusim 155


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2004, 09:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
zatial 2hodiny stable na 155*12,5


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2004, 09:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. únor 2004
Bydliště: Tam kde lidi nežijou
Nahoru
Muze to napsat fatal error kdyz ma procak velkou teplotu ???Protoze mi to pise. :oops: Mam pri CPUBURN 78C :o :shock:

_________________
CPU AMD Athlon XP 2500+@3200+ (200x11),Chladic Arctic Cooling Silent 2L,VGA ATi Radeon 9500 (Original) 128bit 64MB 275/270@410/310 + "měděné pasivy od Thermaltake"+"Arctic Cooling VGA Silencer 1",RAM 768DDR (512+256) 400MHZ Kingmax 8-4-3-2,5,MB Gigabyte GA7N-400PRO2 -->nForce2Ultra400,Case Chieftec BA-01B-B-SL ,Zdroj ThermalTake PurePower W0038 410W ,HDD Seagete 40GB 2MB + 120GB 8MB -->7200Rpm,DVD-ROM Pioneer 12x,DVD-RW Pioneer DVR-108,Monitor AOC 19K+ 1600x1200 75Hz,Myš Logitech MX510,Podložka SteelPad 4D,OS Windows XP Professional Service Pack 2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2004, 10:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2004
Bydliště: Blava
Nahoru
joj, 78C jwe hrozne vela,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2004, 10:05 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Brno
Nahoru
no, málo to sice není, ale měl by zvládnout pracovat do 90 stupňů
samozřejmě souhlasím, že to není zrovna pohodová provozní teplota :(

_________________
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2004, 11:10 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Steel napsal:
Muze to napsat fatal error kdyz ma procak velkou teplotu ???Protoze mi to pise. :oops: Mam pri CPUBURN 78C :o :shock:

Prime nezkouma jakou mas teplotu CPU, ale jestli tvuj CPU provadi vypocty bezchybne. Pri prilis vysoke teplote je samozrejme vyskyt nejake chyby mnohem pravdepodobnejsi.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 185 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.