Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 21:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 80 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 19. říjen 2007, 11:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 11. květen 2006
Bydliště: Praha - Jihlava
Nahoru
Tak jsem zvědav,jaké budeme mít výsledky a jestli to bude vyjadřovat realitu. Německy moc extra neumím,tak nevím,zda to psali,či ne :lol:
http://www.computerbase.de/artikel/software/2007/bericht_futuremark_pcmark_vantage/

http://www.futuremark.com/pcmarkvantage/promo/

První výsledky: http://www.computerbase.de/artikel/software/2007/bericht_futuremark_pcmark_vantage/5/

_________________
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 2080 Ti BLACK @ 1800 - 15300MHz | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite


 Profil  
 Předmět: Re: Futuremark PCMark Vantage
PříspěvekZaslal v: pá 19. říjen 2007, 12:39 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Praha 11 - Chodov / Praha 4 - Braník :)
Nahoru
izerS18 napsal:

mam v tom zmatek... vice je lepe? ci u tohohle ani tak moc nezalezi na gpu, ale procesoru? :oops:

_________________
amd 3800x, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx2800super phantom glh, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define xl, win10pro 64bit.


 Profil  
 Předmět: Re: Futuremark PCMark Vantage
PříspěvekZaslal v: pá 19. říjen 2007, 12:45 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
slaava napsal:
izerS18 napsal:

mam v tom zmatek... vice je lepe? ci u tohohle ani tak moc nezalezi na gpu, ale procesoru? :oops:

Ano, u bodu to tak vetsinou byva ze vice je lepe :roll:

A k testovani grafiky slouzi primarne 3dmark, pcmark je zameren mnohem vic na "nongame" ukony...

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět: Re: Futuremark PCMark Vantage
PříspěvekZaslal v: pá 19. říjen 2007, 16:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Praha 11 - Chodov / Praha 4 - Braník :)
Nahoru
Coololooser napsal:
Ano, u bodu to tak vetsinou byva ze vice je lepe :roll:

A k testovani grafiky slouzi primarne 3dmark, pcmark je zameren mnohem vic na "nongame" ukony...

tak bohuzel v diagnostickych programech se nevyznam a nemecky uz tuplem neumim, takze me to jen zajimalo ;) jen me zaujalo, ze vidim dve sestavy takrka stejne a vitezi s grafikou hd2600xt oproti 8800gtx :) proto ta otazka na body...

_________________
amd 3800x, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx2800super phantom glh, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define xl, win10pro 64bit.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. říjen 2007, 10:06 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2003
Bydliště: Hlučín
Nahoru
1799 :oops:

CPU: A64 3000+ @2.4Ghz s.939
MB : A8N-E
RAM 4x512 @450 - 3-4-4-7-2T
VGA : X1800GTO@XT 690/1450
HDD : Hitachi t7K250 320GB SATAII

vcelku ubohe, ale zitra bude X2 4200+ tak uvidite aspon srovnani kdyz se jenom vymeni procak a zbytek sestavy zustane stejny. Potom to tipuju tak na +- 3000 bodu. Jinak k tem testum co tam jsou, tak je vsechno typu CPU, RAM nebo HDD a grafika se vyuzive minimalne, coz odpovida PCmarku. Je tam dokonce jeden CPU test z 3DMarku06 Firefly forest(takove ty 2 bludicky ) Jinak se testuje nacitani WWW stranek, komprese, dekomprese videa, audia, prace s fotky, atd..... takze si myslim ze vysledne cislo muze vcelku korespondovat s vykonem ve viste.

_________________
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. duben 2008, 21:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PD
Nahoru
Q6600 2400MHz @ 3200MHz (400x8)
GA EP35-DS3R
A-Data Vitesta EE 8GB @ 960MHz 5-5-5-18
Sapphire HD3870 / 512MB @ default
Vista64 Ult. SP1
Catalyst 8.4
PCMark Vantage x64


7327


Memories Suite - 5273
TV and Movies Suite - 4764
Gaming Suite - 6579
Music Suite - 5580
Communications Suite - 6616
Productivity Suite - 6508
HDD Test Suite - 5028

_________________
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.


 Profil  
 Předmět: 3dmark Vantage black screen po 2. GPU testu
PříspěvekZaslal v: út 29. duben 2008, 08:52 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. září 2007
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
Zdravim:)

Chci se optat, jesli cisto teoreticky nemate nekdo tenhle problem... po vesmirnem testu to hodi black screen a jedine na co se zmuzu je CTRL+ALT+DEL a 3d mark pak ukoncit.
Zatim sem moc toho nevygooglil, ale uz se objevuji lide s tim smaym problemem a neni to zalezitost 9800GX2. Konkretne ten co mu to dela taky ma 8800GTS G92.

Mam jinak advanced verzi a dela to jak pri zakladnim, tak high rozliseni.

Drivery mam 175.12 ze stranky Nvidie...


 Profil  
 Předmět: Vše okolo 3D Mark Vantage
PříspěvekZaslal v: st 30. duben 2008, 08:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: UHB
Nahoru
http://www.computerbase.de/artikel/soft ... _report/6/
Přehled 3DMarku na CB - prohlédněte jsi obrázky. Testováno na C2Q 4000Mhz

CZC ovšem tam docela pochybuji o korektnosti
http://www.czechcomputer.cz/art_doc-14E ... 3515C.html

_________________

...


Naposledy upravil Pavel.P. dne st 30. duben 2008, 15:39, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. duben 2008, 14:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. červenec 2007
Bydliště: Bolatice
Nahoru
Porad mi to pise nejakou hlasku o tom, ze mam blbe fyzikalni drivery, coz je docela smesne. Jinak ve FAQu bylo neco o snizeni OC, ale to je jejich chyba, protoze system je naprosto stabilni i v nejnarocnejsich hrach s CPU na 100%. Zkousel jsem i stahovat nejnovejsi drivery primo od Ageie, ale porad to same:

http://imajr.com/3D-Mark-vantage-error-974296

_________________
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. duben 2008, 20:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. leden 2004
Bydliště: Hořešovičky(Kladensko)
Nahoru
Tak nejak nevim,ale pustil jsem tenhle zazracnej test a se dvema 8800GT sem udelal min nez v odkaze udelali s jednou

Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 1. květen 2008, 20:32 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 07. leden 2007
Nahoru
Recenzia: 3DMark Vantage

Citace:
Predstavenie nového 3DMarku býva tradične spojené s veľkým záujmom zo strany užívateľov. V pondelok 28. apríla o 15:15 stredoeurópskeho času (presne 15 minút po oficiálnom vydaní) spadol server Futuremarku a nevydržal tak nápor záujemcov. Obyčajný pondelok ? Kdeže, bol vydaný nový 3DMark Vantage. Nie je teda prekvapením, že nový 3DMark bude viacerými považovaný za ukazovateľa výkonu momentálnych aj budúcich grafických kariet. Či je to opodstatnené, alebo nie, nebudeme na tomto mieste riešiť. My sme sa pozreli bližšie na nový 3DMark Vantage, jeho pozitíva ale aj negatíva a samozrejme testy. Či dokáže splniť očakávania, čo prináša nové a viaceré detaily sa dozviete v nasledujúcej recenzii ...

Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 2. květen 2008, 14:52 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 28. listopad 2005
Bydliště: UHB
Nahoru
Na ExtraHardware:
http://www.extrahardware.cz/3dmark-vant ... y-vysledky

_________________

...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. květen 2008, 13:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. červenec 2007
Bydliště: Bolatice
Nahoru
Mam temer ten samy problem, jenom s tim rozdilem, ze po vesmirnem testu mi jeste probehne CPU test a black screen mam az po nem. :) Jinak mam HD 3870 X2, takze chybu grafik muzeme asi totalne vyloucit. Zkousel jsi to projet i bez OC procesoru?? Ve FAQu se o tom neco psalo.

Jinak ma v blizke dobe vyjit nejaky hotfix, takze se muzeme modlit, aby s tim neco udelal.

Ja jsem se na to chtel podivat ciste ze zvedavosti, ale tohle me nastvalo.

_________________
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs


 Profil  
 Předmět: 3D mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 11. červen 2008, 10:19 
Nováček
Nováček

Založen: 28. květen 2008
Bydliště: Havířov
Nahoru
3D Mark Vantage 1.01, grafické testy projede, u CPU testů vyhodí chybovou hlášku (někdy projede polovinu CPU testů, někdy vypadne hned v začátku):

Important information, Oops! 3D mark has unfortunately encountered an unexpecter problem during the benchmark run and was forced to abort the tests .....

Ostatní testy vždy projedou (PC Mark, Everest, Orthos, 3D 06 apod.), systém stabilní[/img][/url]


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. červen 2008, 23:44 
Nováček
Nováček

Založen: 28. květen 2008
Bydliště: Havířov
Nahoru
Vyřešeno, nastavení MB na standard performance. Prosím lock


 Profil  
 Předmět: 3D Mark Vantage nabiha ale nenabehne...
PříspěvekZaslal v: út 17. červen 2008, 14:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Zdravim, tak jsem si chtel zkusit ten novej ,,uzasnej" bench, nainstaloval, pusim a nic.Porad to jen pise, ze to cosi inicializuje a nic se nedeje, muzu to nechat klidne pul hodiny a ono si to vesele inicializuje.Vista Home Premium, ovladace posledni.Tak v cem je problem chlapi ?

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 19. červen 2008, 08:26 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
opravdu nikdo nevite ?

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 23. červen 2008, 20:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
to fakt nikdo nevi ? jedinej ja mam tenhle problem jo ?

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 23. červen 2008, 21:22 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 14. březen 2004
Bydliště: Ostrava Poruba
Nahoru
zkus přidat do zástupce 3dmarku -nosysteminfo jestli to neprojde dále :)

_________________
<-MB-> Gigabyte Z490M Gaming X | <-CPU-> Intel i5 10400 <-RAM-> 16GB (2x8) GOODRAM IRDM PRO 3600 Mhz
<-NVME-> 512GB Adata XPG SX8200 Pro | <LCD> 27"AOC 27G2U | <-GPU-> Sapphire Radeon RX 6800 XT
<-PSU-> Seasonic FOCUS Plus Gold 750W | <CASE> Metallic Gear by Phanteks NEO Micro V2 Black


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 24. červen 2008, 08:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
spajdr napsal:
zkus přidat do zástupce 3dmarku -nosysteminfo jestli to neprojde dále :)



Hele diky, funguje to a ja jsem blbec, ze me to nenapadlo driv :oops:

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 80 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.