Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:28

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 80 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 26. červen 2008, 19:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. květen 2008
Bydliště: Királyhelmec
Nahoru
Echh... kde to mam zapsat? :oops:

_________________
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. červen 2008, 17:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
x_xxRICKxx_x napsal:
Echh... kde to mam zapsat? :oops:


Klikni pravym tlacitkem na zastupce, vlastnosti, do kolonky cil pridej za stavajici cestu - nosysteminfo

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. červen 2008, 23:25 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. srpen 2005
Bydliště: Ústí n.L.
Nahoru
Proboha, proč i po několika měsících, co jsou na stránkách Futuremarku ke stažení hotfixy, řešící chybnou detekci nového hardwaru prakticky ve všech jejích 3DMark testech, stále navrhuje používat parametr
-nosysteminfo při spuštění exáče ???




http://www.futuremark.com/download/3dmva_hotfix_101/
http://www.futuremark.com/download/hotfix_feb08/


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. červen 2008, 05:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. květen 2008
Bydliště: Királyhelmec
Nahoru
Jan Machalík napsal:
x_xxRICKxx_x napsal:
Echh... kde to mam zapsat? :oops:


Klikni pravym tlacitkem na zastupce, vlastnosti, do kolonky cil pridej za stavajici cestu - nosysteminfo

Diki, už to jde.

_________________
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 30. červen 2008, 12:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Surgical napsal:
Proboha, proč i po několika měsících, co jsou na stránkách Futuremarku ke stažení hotfixy, řešící chybnou detekci nového hardwaru prakticky ve všech jejích 3DMark testech, stále navrhuje používat parametr
-nosysteminfo při spuštění exáče ???




http://www.futuremark.com/download/3dmva_hotfix_101/
http://www.futuremark.com/download/hotfix_feb08/



OKi kdyz myslis, mam ted cistou instalaci Win, nainstaloval jsem Vantage, oba hotfixy a nic, co mi na to povis ? a ke vsemu ted nejde ani kdyz zadam nosysteminfo

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. červenec 2008, 14:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Tak ani po cisty instalacce windows vista s SP1, vymene graficky karty za HD4850, instalaci hotfixu a flash porad nejede :(

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage nabiha ale nenabehne...
PříspěvekZaslal v: pá 12. září 2008, 17:15 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 03. únor 2006
Bydliště: Ostrava poruba
Nahoru
me pomohly ti hoftixy

_________________
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage nabiha ale nenabehne...
PříspěvekZaslal v: po 15. září 2008, 17:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
a me pomohl flash player dodavanej na CD s ovladaci na Genius klavesnici :D Vsechny ostatni verze flash playeru byli k nicemu, nahodil jsem tam tenhle od ovladacu klavesnice a jelo to :)

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět: Re: Futuremark PCMark Vantage
PříspěvekZaslal v: pá 19. září 2008, 12:20 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2008
Nahoru
Zdravim neprisel jste prosím nekdo na to....jak udelat tento test vicekrat????...aniž bych musel.....kupovat??...ja vim test jde pustit vicekrat ale vysledky pouze jednou

_________________
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage nabiha ale nenabehne...
PříspěvekZaslal v: ne 19. říjen 2008, 12:10 
Nováček
Nováček

Založen: 24. červenec 2008
Nahoru
mne to nefungovalo az kym som nenainstaloval spravne c++ 2005 ;-)


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage / Výsledková listina
PříspěvekZaslal v: st 7. leden 2009, 18:11 
Nováček
Nováček

Založen: 27. září 2008
Nahoru
Ahoj. Tak sem to taky prubnul, a výsledek??? GPU 7554 , CPU 7227 , ale 3D MARK celkově mně ukazuje 0.
CPU: C2D E8400 @ 3.60Ghz
MB: MSI NEO-F
RAM: 2x2GB
VGA: GTX260 651/1403/1083
OS: Vista 32 bit
DRV: nvidia 185.20

Dělám něco špatně že mám nulu??? Testoval jsem 2 krát s různým rozlišením a pokaždý nula. V čem je chyba??


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: so 21. únor 2009, 17:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2007
Bydliště: Zlínský kraj
Nahoru
Mám Advanced verzi ... ve 1.0.1 , použil jsem u zástupce - nosysteminfo

Přesto mi to po CPU 1 testu spadne :(

Co mám tedy dělat ? :( Rád bych si udělal kompletní test, safryš.

_________________
CPU: Core i9-10850K (5,2GHz) ; Chladič CPU: NOCTUA NH-D15 ;MB: GIGABYTE Z490 GAMING X ; Operační paměť: Patriot Viper Steel Series KIT DDR4 4400Mhz CL19 (32 GB) ;Grafická karta: MSI GeForce RTX 3080 VENTUS 3X 10G OC ; Zvuková karta: Sound Blaster Z ; Disky:(1)Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2, (2) SSD Kingston Now A400 480GB, (3) Samsung 960 EVO 250GB M.2, (4) HDD WD 1TB, (5) Seagate BarraCuda 2TB ;Zdroj: Corsair HX1200 80 PLUS Platinum ;OS: Win 10 64bit. ;Case: Fractal Design Define 7 XL Black - Dark TG ;Monitor: Asus ROG SWIFT PG278QR 27" ;Repro: Logitech Z-5500


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 24. duben 2009, 22:06 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. prosinec 2003
Bydliště: Severni Cechy / Most
Nahoru
Hmm mam v1.0.0 a hlasi mi celkem nesmyslne CPU skore.. wtf ?

http://x.rodier.cz/3dm.jpg

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage / Výsledková listina
PříspěvekZaslal v: pá 24. duben 2009, 22:10 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. duben 2005
Bydliště: Prešov, Slovakia /Brno, Czech rep.
Nahoru
rodier napsal:
Hm proc mi to hlasi uplne nesmyslne cpu skore?
CPU: 28044 <--
takovehle cislo hodi i pri performance testu :o))


Mas zapnute physX co? Pokial ano je to tym ze grafika pomaha pocitat procesoru jeho operacie a kedze GTX260 je v tom celkom dobra tak je dost mozne mat aj s takym CPU take skore.


//edit Don: Presun a slouceni


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 15. červen 2009, 12:22 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červen 2009
Bydliště: Náchod - Pardubice
Nahoru
rodier napsal:
Hmm mam v1.0.0 a hlasi mi celkem nesmyslne CPU skore.. wtf ?

http://x.rodier.cz/3dm.jpg


To neni nesmysl. Podle me mas zapnutou podporu PhysiX. Jak procesoru pomuze grafika, leti u CPU skore rapidne nahoru. Me dava pres 38 000 bodu. A po dalsi pretaktovani to jeste narostlo :)

http://www.czechcomputer.cz/uploadimg/USR.617315/52D1485D1DA86706C12574CA003F200D/K0905031311051079893867924182613.jpg


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2009, 16:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. únor 2009
Nahoru
Nemyslíte, že mam nějak malé score?

http://i25.tinypic.com/14bjms5.jpg

CPU: E5200 @ 3,55Ghz
MB: P35-DS3 F4
RAM: 2x2Gb A-Data 850MHz 5-5-5-18 (s ramkama jsem zatim moc nelaboroval)
VGA: Asus 4850 625/1000 @ 721 / 1100
OS: Vista 32bit
DRV: Catalyst 9,6


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: pá 10. červenec 2009, 22:46 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. září 2007
Bydliště: Žilina, Slovensko
Nahoru
Myslim, ze ani moc ne...sem dal do filtru vysledku dvoujadro a k nemu grafarnu jakou mas ty. Se tam pohrej s tema filtrama a porovnej...GPU test 2 mas akurat niaky nizky.... vse je kolem 19 a ty mas 16.

http://service.futuremark.com/search/3dmarkvantage.action?product=3dmarkvantage.action&doSearch=true&page=&receiver=%2Fajax%2Fsearchresult3dmarkvantage.action&preset=2&cpuId=227&hasPPU=-100&cpuSpeedFrom=&cpuSpeedTo=&gpuId=498&gpucorespeedFrom=&gpucorespeedTo=&gpumemoryspeedFrom=&gpumemoryspeedTo=&gpuMemory=-100&shadermodel=-100&cooperativeGpus=-100&graphicsdriver=3&operatingsystem=32&filterDuplicates=false&email=&newestminorversion=1&scoretype=1&scoreFrom=&scoreTo=&validity=0


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2009, 13:28 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Mě připadá, že některé dílčí výsledky jsou divně nízké. Nezdá se mi, že bych se slabší GK a s CPU, které jede o 150MHz výš dal o 400 b. víc.

viewtopic.php?p=7802487#p7802487

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2009, 13:45 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. únor 2009
Nahoru
No, zkusim to projet ještě jednou, karta stejně pujde na reklamaci, pískají cívky v 3D.


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 12. červenec 2009, 13:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. únor 2009
Nahoru
CPU: E5200 @ 3,55Ghz
MB: P35-DS3 F4
RAM: 2x2Gb A-Data 850MHz 5-5-5-18 (s ramkama jsem zatim moc nelaboroval)
VGA: Asus 4850 625/1000 @ 710 / 1082
OS: Vista 32bit
DRV: Catalyst 9,6

6600b. performance


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 80 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.