Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 21:23

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 80 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 10. srpen 2009, 14:02 
Nováček
Nováček

Založen: 08. červen 2009
Bydliště: Náchod - Pardubice
Nahoru
Krteq napsal:
FastDeath napsal:
...
To jsem zase přehlídl já :oops:


Nevadí :) Pro upřesnění jsou to dvě GTX 260 core 216 OC od Gigabyte lehce taktnuté na 705/1450/1250, BFG 8800 GTS OC 512 na základních taktech pro PhysX.


 Profil  
 Předmět: Problém s 3DMark Vantage 1.0.1
PříspěvekZaslal v: út 8. září 2009, 11:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. únor 2005
Bydliště: Most
Nahoru
Ahoj , mam problém s 3Dmarkem Vantage a to že neukazuje SCORE , vždy ukazuje SCORE že je 0

Neví někdo proč ?

mam tam 3DMark Vantage 1.0.1


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 17. březen 2010, 11:19 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. prosinec 2003
Bydliště: Severni Cechy / Most
Nahoru
Ahoj vsem.

Mel jsem E2200 (Pentium Dual Core) pretocene na 3.0Ghz s P35 deskou, ted jsem to v ymenil za Q8400 2.6 @ 3.2 s P45 deskou no a ze by skore ve Vantage nejak povylezlo..:

stare cpu: (Vista x64)
H7916 - gpu 7026 + cpu 28044
P12084 - gpu 10104 + cpu29327

nove cpu: (Win7 x64)
H8917 - GPU 7205 + CPU 37362
P12804 - GPU 10473 + CPU 38559

Cim to je? cekal jsem ze prave Vantage dokaze vyuzit 4 jadra na plno a ukaze se.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 24. březen 2010, 09:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. únor 2006
Bydliště: Kosice
Nahoru
3D Mark Vantage score: 6720
GPU score: 8939
CPU score: 3852

Je to ok na moju zostavu?

Athlon 64 X2 5000+ Black Edition, AC Freezer 64 PRO, ABIT KN9 Ultra, 4 GB (2x2 GB) MB DDRAM2 A-DATA 800Mhz VITESTA Extreme, ATI Sapphire VAPOR-X HD5770 1GB OC Edition, Samsung 500 GB HD 502HJ, Lite On 160P6S, Samsung 730BF, Fortron 400W, net: Antik.sk


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 24. březen 2010, 18:28 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 09. září 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Je to ok, bohužel ti to brzdí procesor.

_________________
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: st 24. březen 2010, 19:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 28. únor 2006
Bydliště: Kosice
Nahoru
Fajn, procesor mi je jasny.
Islo mi hlavne o novu grafiku.
Dik


 Profil  
 Předmět: 3d mark Vantage
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2010, 11:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. květen 2010
Nahoru
ahoj udelal sem si test v 3d marku a vyslo mi http://yfrog.com/4wbeznzvumaj a nevim jestli to odpovida sestave tak pls napiste jestli to neco nebrzdi nebo tak :)

CPU:AMD phenom II X6 1055t 2.8Ghz
GPU:Sapphire hd 5870 vapor-x 2Gb
Zdroj:corsair tx750
MB:GA-880GMA-UD2H
RAM:DDR3 ,4Gb
OS:WIN 7 ,64bit

_________________
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS


 Profil  
 Předmět: Re: 3d mark Vantage
PříspěvekZaslal v: st 1. září 2010, 19:47 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Skore odpovida sestave na default , trochu to potaktuj :)

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět: Re: 3d mark Vantage
PříspěvekZaslal v: čt 2. září 2010, 13:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. květen 2010
Nahoru
nj to bych musel umet :D


//edit Don: Slouceni

_________________
CPU:Intel Core i7-2600K@4.5Ghz + Cooler Master V6GT , GK:MSI GTX 580 LIGHTNING , MB:ASUS P8P67 EVO , RAM:Kingston HyperX XMP Genesis 8GB 1600Mhz cl8 , PSU:Corsair Professional Gold AX750 750W , HDD:Samsung SpinPoint F3 , ext HDD:WD My Passport Essential SE 750GB USB 3.0 , CASE:Cooler Master HAF 922 W, Monitor:27" iiyama ProLite B2712HDS


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2010, 07:22 
Nováček
Nováček

Založen: 10. květen 2008
Nahoru
Je možný, že CPU AMD 6400+ X2 3.2Ghz má CPU TEST bodů cca 22.000 ? A X6 2.8Ghz 1055T cca 15.000? Nebo je na každým komplu něco nastaveno jinak? Rozlišení je určitě na stejno....


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2010, 13:41 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Friedman napsal:
Je možný, že CPU AMD 6400+ X2 3.2Ghz má CPU TEST bodů cca 22.000 ? A X6 2.8Ghz 1055T cca 15.000? Nebo je na každým komplu něco nastaveno jinak? Rozlišení je určitě na stejno....



Musi byt nastaveny jiny rezim testovani, ten X6 je testovany v Performance modu soude podle skore, ktere odpovida.X2 je samozrejme pomaleji, jen tam bude nastaveny jiny mod...

//Tak jsem schvalne zkousel CPU test, nastaveni modu na to nema naprosto zadny vliv, takze spis bych pocital s tim, ze u toho X2 byla jeste nejaka nVidia grafika, ktera pocitala fyziku v CPU testu...

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2010, 16:08 
Nováček
Nováček

Založen: 10. květen 2008
Nahoru
AHA !!! to je možná fakt...... X2 je dohromady s 8800GT a tu X6 mám s ATI 5850..... Zkusím hledat v nastavní...... Pokud by někdo věděl, kde najdu tlačítko na vypnutí, tak mi, prosím, napište. Děkuji


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2010, 18:01 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Friedman napsal:
AHA !!! to je možná fakt...... X2 je dohromady s 8800GT a tu X6 mám s ATI 5850..... Zkusím hledat v nastavní...... Pokud by někdo věděl, kde najdu tlačítko na vypnutí, tak mi, prosím, napište. Děkuji




Kliknes pravym na plose, ovladaci panel nVidia, PhysX a nastavit CPU

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2010, 18:54 
Nováček
Nováček

Založen: 10. květen 2008
Nahoru
JJ..... :-D

Taky mě to napadlo....., ale děkuji za tvou vyčerpávající odpověď..... :D

X4 3,2Ghz bez podpory GPU PhysX 3DMARK Vantage 4475 bodů :mrgreen:


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 13. září 2010, 20:30 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Friedman napsal:
JJ..... :-D

Taky mě to napadlo....., ale děkuji za tvou vyčerpávající odpověď..... :D

X4 3,2Ghz bez podpory GPU PhysX 3DMARK Vantage 4475 bodů :mrgreen:



Ovsem 4475 bodu za CPU je zalostne malo, mel by si mit temer 3x tolik...Nebo je to celkove skore ?

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | 500GB Samsung 970 Evo Nvme | Toshiba 3TB | Corsair TX650 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 14. září 2010, 08:52 
Nováček
Nováček

Založen: 10. květen 2008
Nahoru
Lžu .... omlouvám se X2 6400+ 3.2 Ghz je to jen dvoujádro.....


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: so 16. říjen 2010, 19:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. září 2006
Bydliště: Zilina, Hajik
Nahoru
Cawte, takze citam ze skore na performance a na mojej zostave vid podpis je skore 10263 (GPU-10156;CPU-10596)asi odpovedajuce, to by bola jedna otazka odpovedana ale druha otazocka ma trapi a to ze ked dam cez ovladace physix cez GPU alebo CPU tak skore je nachlp rovnake, cez GPU by to malo pomahat v CPU testoch a odrazit vo vysledkoch ale opak je pravdou. Ovladace mam 256.96. Cim to moze byt???

_________________
CPU: AMD FX-8320 (4.5GHz@1,464v) + Gelid Tranquillo Rev.2 (CM JetFlo 120mm); MB: ASUS M5A99X EVO R2.0; RAM: 2x4GB Kingston HyperX Fury DDR3 1600MHz; GPU: Gigabyte R9 280X OC Windforce 3X (GPU : 1100MHz / MEM : 6000MHz); HDD: Western Digital Blue 500GB; PSU: Corsair TX650 V2; Case: Cooler Master Elite 371 ( TOP: 2x AC F12 120mm, FRONT: 1x CM SickleFlow 120mm Red LED, BACK: 1x CM 120mm); OS: Win 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 18. listopad 2010, 13:23 
Nováček
Nováček

Založen: 06. prosinec 2003
Nahoru
Pánové, mám stejný problem. Celkové score mi to neukazuje, nicméně mam GPU 9254 a CPU 46832. GPU - Geforce 460GTX 1GB DDR5 a CPU core i7-965 bez přetaktování. Je to ok?
Na co bych měl nastavit počítání PhysX - grafika nebo CPU?


 Profil  
 Předmět: Re: 3D Mark Vantage - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 18. listopad 2010, 16:23 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 28. srpen 2006
Bydliště: Praha
Nahoru
CPU, aby bylo skóre relevantní :wink:

_________________
PC: Intel Core i7-8700K|Asus Strix Z370-G Gaming|GTX 980 Ti|Corsair Vengeance LPX 2× 8 GB|HyperX Fury 240 GB|Intel 600p 512 GB|WD Blue SSD 250 GB|Corsair RM550|Fractal Design Define R5|Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Pro 13" 2020|Phone: Apple iPhone XS
Photo: Sony A7 III|Sigma 35mm Art|Sony FE 85mm f/1.8
Fotografové všech zemí, táhněte sem: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=28&t=234891


 Profil  
 Předmět: 3D mark vantage - nejde spustit
PříspěvekZaslal v: pá 11. březen 2011, 22:42 
Nováček
Nováček

Založen: 11. březen 2011
Bydliště: Praha
Nahoru
ahoj, mám problém s 3d mark vantage - nedá se spustit benchmark před prvním testem mi zčerná obrazovka a pak se to vrátí do windowsů - mám Win 7 64MB, 512 GEFORCE 9600, AMT AThlon II X4 3GHZ, 4GB RAM PC 800. Díky za pomoc


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 80 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.