Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je so 27. únor 2021, 20:20

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 18. leden 2007, 10:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. říjen 2004
Bydliště: Bratislava - Rosenheim
Nahoru
skus pozriet, ci tam nie su nejake zbytky v instalacnom folderi.
popripade podpora frapsu :-)

_________________
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. únor 2007, 18:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 02. duben 2004
Bydliště: BRNO
Nahoru
ja mam zase jinej problem když nainstaluju fraps a spustim ho tak to jakoby spousti (mam hodiny vedle kurzoru) a pak nic! skousel jsem hodne verzi i co jinejm lidem jedou! nevite cim to je? :oops:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. únor 2007, 19:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2006
Nahoru
mno podla mna neni game cam lepsi ! ked som ho spustil len FPS v hre pokleslo a to som ece nenahraval ;) ked som dal nahrat tak FPS boli nizsie ako s frapsom a este k tomu to video nahralo akoby len v modrej farbe ci co :D takze frap se mi zda lepsi. mno ten zvok tam je asi jedninej nedostatek :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 22. únor 2007, 10:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2007
Bydliště: Fallout_Vault13
Nahoru
Ja používám FRAPS 2.7.4. nastavím si at mi dělá video 60 FPS a točím uplně v klidu 60 FPS, když mi komp stíhá UT2k4 na plné detaily na 89 FPS a to nemám jak nadupanou sestavu :wink:
Dr.Evil napsal:
Cau,

mam takovej problem s Frapsem, kamos ma Radeon 1950Pro a chtel vedet jak mu hry jedou rychle, tak sem mu tam dal Fraps - vsechno ok, ale ted nastal problem ze i kdyz je Fraps vypnuty, tak to porad ukazuje pocet snimku, ani unistall nepomohl... nevi nekdo jak se toho zbavit?
Ve FRAPSU můžeš nastavit jestli chceš zobrazení FPS ukázat v levo dole, vlevo nahoře, v pravo nahoře, v pravo dole a nebo to můžeš taky vypnout a nic nevidíš :wink:

_________________
MB:Asus P5Q-E, CPU:C2D E8400 (3.6GHz), VGA:Sapphire 4870 Toxic 512MB, RAM:A-Data Vitesta EE 2x2GB 1066MHz, HDD:1xWD6401AALS, 1xWD2500AAKS, 1x WD1001FALS, PSU:Enermax Modu82+ 525W, Case:Thermaltake VC3000SNA Armor Jr., Sound:Asus Xonar DX/XD + Genius SW-HF 5.1 6000, DVDrw:Samsung SH-S223Q LS, LCD:EIZO 24" S2431WE, Cooling CPU:Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300, Cooling HDD:Noctua NF-P12-1300
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Fraps :-O
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 22:11 
Nováček
Nováček

Založen: 04. leden 2008
Nahoru
Zdravím chci se na neco zeptat mam Intel core 2duo e6750,2gb ram 1066mhz,8800gt 512mb,
Když zapnu měření fps ve fraps a pustím např crysis tak v menu mam třeba 2500fps ve hře potom třeba 45 atd to je v pohode ale když zapnu např bioshock,COD4 nebo UT3 tak pořád hodnota fps stojí na 60 proste furt nechápu to dík předem za rady


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 22:15 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Asi ti PC zvládá tvé hry na to nastavení opravdu plynule a vzheldem k tomu, že pokud používáš LCD na 60Hz a máš zaplý Vsync, tak víc jak 60 FPS z toho nedostaneš.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Fraps :-O
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 22:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. květen 2006
Bydliště: SLOVENSKO
Nahoru
K2Crysis napsal:
Zdravím chci se na neco zeptat mam Intel core 2duo e6750,2gb ram 1066mhz,8800gt 512mb,
Když zapnu měření fps ve fraps a pustím např crysis tak v menu mam třeba 2500fps ve hře potom třeba 45 atd to je v pohode ale když zapnu např bioshock,COD4 nebo UT3 tak pořád hodnota fps stojí na 60 proste furt nechápu to dík předem za rady


máš zaplú Vsynch. a LCD ti ide na na 60hz tak preto máš všade 60FPS

_________________
E8400 Box 3.0GHz-OC 4.1GHz 1.34V+ Noctua NH-U12,ASUS Maximus Formula ,Corsair 2x2GB DDR2-1066 Mhz TWIN2X Dominator Dual Channel kit
Gigabyte GTX570 780/1560/3800,Samsung 320Gb 16 Mb cache S-ATA2+ 2xWD 500Gb S-ata2, Corsair 650w ,LCD 22" HP w2207h


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 22:18 
Nováček
Nováček

Založen: 04. leden 2008
Nahoru
Díky moc ale ted nevím co proti tomu mam delat nebo co ?:D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 22:19 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Nic, Crysis buď za 45 FPS rád a tamto taky není ničemu na škodu :)

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 22:21 
Nováček
Nováček

Založen: 04. leden 2008
Nahoru
ted jsem skusil vypnout vsync v ut3 a stalo to na 62 :D a tady ten pc ma dát podle testu 150 fps v UT3


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 22:30 
Nováček
Nováček

Založen: 04. leden 2008
Nahoru
To jako v kazdy hre budu mit jenom 60 fps a nehne se to nebo co ?:(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 22:56 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
vypni si v ovladacich vsynch. ale projevi se ti tearing obrazu. jestli ti chybej horentni cisla frapsu, vem si podobne barevnou fixu a nakresli si do rohu cislo 1111588921212 :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 13. leden 2008, 23:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. červenec 2007
Bydliště: Bolatice
Nahoru
Ja osobne nevidim duvod, proc by mel vypinat Vsync, kdyz mu monitor stejne vic nez 60FPS nezobrazi. I kdyby mel 100FPS, porad z toho uvidi jenom 60FPS, protoze monitor ma 60Hz, cili nedokaze zobrazit vice nez 60 snimku za vterinu. Vypnutim Vsync dosahne pouze toho, ze se mu ten obraz zacne trhat. Pokud chces realne videt vic snimku za vterinu, kup si lepsi monitor, samozrejme CRT, ale predpokladam, ze nejsi profesionalni hrac, abys musel hrat na 100FPS se 100Hz monitorem.

_________________
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. leden 2008, 15:47 
Nováček
Nováček

Založen: 04. leden 2008
Nahoru
Jsem porofesionalni hrac :D ale to je jedno dekuju vam za odpovedi nic se mi neseká takže no problem mejte se ahoj a jeste jednoui dík


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. leden 2008, 15:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Hvožďany
Nahoru
Sobo napsal:
Ja osobne nevidim duvod, proc by mel vypinat Vsync, kdyz mu monitor stejne vic nez 60FPS nezobrazi. I kdyby mel 100FPS, porad z toho uvidi jenom 60FPS, protoze monitor ma 60Hz, cili nedokaze zobrazit vice nez 60 snimku za vterinu. Vypnutim Vsync dosahne pouze toho, ze se mu ten obraz zacne trhat. Pokud chces realne videt vic snimku za vterinu, kup si lepsi monitor, samozrejme CRT, ale predpokladam, ze nejsi profesionalni hrac, abys musel hrat na 100FPS se 100Hz monitorem.


presne tak ja sem treba kdysi mel poloprofi CRT od IIYAMY a ta zvladala 200Hz pri 800x600 a 180hz pri 1280x1024 luxusni monitor :) v 1600x1200 dokonce 120hz :)

takze asi jako ty taky mam furt zaply Vsync bez toho nekdy dochazi k takovymu efeku ze se obraz jako by rozpada na horizontalni obdelniky nevim jak jinak to popsat


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 14. leden 2008, 17:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. březen 2006
Bydliště: Pardubice
Nahoru
Konkretne v UT3 je jakysi omezovac fps, je nastaven na 60 (vykonny hardware ho o par fps prekona). Vypina se to v ini souborech v My Games. Kde konkretne, to ti z hlavy nereknu - dohledej si to.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. leden 2008, 17:15 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Nový Bydžov
Nahoru
pilarius napsal:
Konkretne v UT3 je jakysi omezovac fps, je nastaven na 60 (vykonny hardware ho o par fps prekona). Vypina se to v ini souborech v My Games. Kde konkretne, to ti z hlavy nereknu - dohledej si to.


Zo by mě taky zajímalo kde se to vypíná. Nikde sem to nenašel.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 10. únor 2008, 14:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 30. červenec 2006
Bydliště: Nový Bydžov
Nahoru
Už sem to našel :-D

najděte cestu ...program files\Unreal tournament3\Engine\Config. Otevřít BaseEngine a je tam položka

[Engine.GameEngine]
bSmoothFrameRate=TRUE
MinSmoothedFrameRate=22
MaxSmoothedFrameRate=62

TRUE stačí přepsat na FALSE a hotovo

V nastavení hry vypněte SMOOTH FRAMERATE.


 Profil  
 Předmět: Nizka hodnota FPS
PříspěvekZaslal v: čt 3. červenec 2008, 17:28 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 10. květen 2008
Nahoru
mam problem kdyz merim FPS pomoci programu Fraps ukazuje hrozne nízkou hodnotu kolem 20 fps a to napriklad ve hrach jako jsou tyto:
GTA San Andreas
Delta Force Black Hawk Down
NFS Underground 2
The Sims 2
Gothic 2

dela mi to snad ve vsech hrach hry jsou pritom velice hratelne a jsou bez jedineho seku a jsou velice plynule

Moje sestava : Intel Pentium 4 2,0 GHz , 512 mbram (2x256),64mb video Intel extreme graphics (integrovana)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. červenec 2008, 17:31 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Mám dotaz. Hrál jsi někdy hru při větším počtu FPS ? Taky jsem měl období, kdy mi FPS pod 20 připadalo v pohodě, protože jsem neznal hru při více FPS. Vzhledem k tý sestavě jsou ty FPS asi odpovídající.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.