Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 28. únor 2021, 17:54

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. červenec 2008, 17:38 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 10. květen 2008
Nahoru
no hele lepsi PC jsem nidy nemel takze to je asi mozny ze mi to tak pripada ty s tim mas taky zkusenosti?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. červenec 2008, 17:42 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Zkušenosti ... při 20 FPS to není plynulý, ale tobě to tak připadá, protože jsi zřejmě málokdy hrál při vyšším frameratu. Takže hledáš problém kde není. V podstatě jsi šťastnej člověk :sigh:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. červenec 2008, 17:44 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 10. květen 2008
Nahoru
me se zda jako njslabsi clanek cely sestavy ta grafika takze je mozny ze to brzdi ona ne? myslis ze kdybych tam hodil lepsi grafiku zeby to melo potom vetsi vykon


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 3. červenec 2008, 17:45 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Jo, integrovaný grafiky stojej za ****. Lepší GK tomu určitě pomůže. I když než investovat do tohohle, možná bych zvážil komplet přechod, budeš úplně někde jinde.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: čt 25. září 2008, 15:35 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2008
Nahoru
Zdravim, měl bych dotaz jestli netušíte nebo zda máte ponětí.....jestli pri testech GPU a CPU..napriklad tady na pctuningu..kde uvadeji prumernou FPS.....a obcas i ten nejaky graf prubehu FPS....pouzivaji klasicky Fraps...kde se prubeh ulozi.....do textoveho souboru asi v takovemto tvaru

Napriklad
2008-09-25 16:20:03 - iw3sp
Frames: 4436 - Time: 48498ms - Avg: 91.468 - Min: 0 - Max: 228

Nebo používaji jinou metodu??....jinak by me zajinalo kde berou ty grafy toho prubehu.....pochybuji ze je manualne delaji....kdyz znaji pouze hodnoty prumerne min a max...

_________________
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium


 Profil  
 Předmět: Re: Testovaní Frapsem
PříspěvekZaslal v: so 27. září 2008, 20:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 29. červen 2008
Nahoru
Zdar ...
Pouziva sa metoda "Fps" nastav v nastaveni Frapsu...
A potom test otvor v "exceli"je tam prievodca aky druh grafu chces vytvorit ...viz obrazky
:) :oops: :-D :-D :-D

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

_________________
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship


 Profil  
 Předmět: Re: Testovaní Frapsem
PříspěvekZaslal v: ne 28. září 2008, 13:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2008
Nahoru
oo dekuji ti.....hned to jdu zkusit....jen doufam ze fraps ktery je volne ke stažení toto umí :-D

_________________
CPU : Core2Duo E8200 2,67Ghz, VGA : zotac 8800GT 512MB, MB : Asus P5K intel 775, 4 x 1GBRam DDRII 800 MHz KINGMAX CL 5, Vista32Bit Home Premium


 Profil  
 Předmět: Re: Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: so 25. duben 2009, 13:40 
Nováček
Nováček

Založen: 25. duben 2009
Nahoru
Zdravím, mám takovej problém, že když zaonu FRAPS tak se mě vypne mikrofon a zapnu ho jen tak že restartnu počítač. Takže při natáčení nemůžu mluvit nevíte co s tím ? :(


 Profil  
 Předmět: Re: Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 30. červen 2009, 09:49 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 26. srpen 2008
Nahoru
Zdravim, neviete mi niekto poradit ako rozchodit loggovanie vysledkov FRAPS-u do FRAPS adresara Benchmark vo Windows 7? Pod WinXP mi vsetko fungovalo v pohode, po stlaceni Hotkey F11 pocas testovania v hrach mi FRAPS ulozil vysledky do adresara a neskor som si ich mohol pozriet. Teraz pod W7 mi to nefunguje, adresar Benchmark je prazdny. Pouzivam shareware verziu 2.9.8, co je posledna verzia. Skusal som FRAPS spustit aj pod roznymi Compatibility modmi (Windows Vista, Windows XP + rozne Service Packs), takisto som to skusal spustit ako Administrator, ale nic sa neloguje. Skusal som aj Guglit nieco na tuto temu ale je tam plno tem od veci. Ak niekto mate podobny problem, pripadne ste ho vyriesili, dajte mi vediet prosim. Diky.

_________________
AMD Phenom II X4 940 Black Edition @ 3.7 GHz, Zalman CNPS9700LED, MSI DKA790GX Platinum, 2x 2 GB DDR2 800 MHz Crucial Ballistix Tracer 4-4-4-12, 2x Sapphire ATI Radeon HD 5850 1 GB CrossFireX, WD Caviar Blue 640 GB, Corsair TX650W, Cooler Master Centurion 590, Logitech G11, Roccat Kone v2


 Profil  
 Předmět: Re: Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 1. březen 2010, 15:18 
Nováček
Nováček

Založen: 24. říjen 2006
Nahoru
No po hoodne dlouhy dobe jse se sem jukl, pro všechny co se jim při nahravani přes FRAPS sekala hra, u mě po přidání dalších 2GB RAM sekání přestalo, je fakt že FPS mi pokleslo konkretne u BF2 mod project reality cca na 30 ale je to pořád plynulej obraz, a zaznam jsme mel nastavenej na FPS 25 což bohate stačí. pisu to už asi zbytečne protože lidi co zakladaly tohle vlakno meli system s 1GB ramky a to už nejspíš neplatí od ty doby už uplynulo hodne času a každej nejspíš už upgradoval sestavu

_________________
asus m5a97 evo r2.0 EVGA GTX1050Ti ,AOC 27" FHD , SSD 250GB Crucial , HDD WD SATA III 1500GB 32MB 3x ,CPU AMD FX8370+ 4.0 Ghz , RAM 8GB HyperX Fury .-)


 Profil  
 Předmět: Re: Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 16. srpen 2010, 10:17 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červen 2009
Nahoru
Me spis zarazi velikost nahravanyho videa, to je strasna petarda, minuta vychazi na 1GB. By me zajimalo, jak to delaj treba ted s nahravkama z SCII, kvalita jak pes, pres 20m dlouhy a hozeny na youtube.


 Profil  
 Předmět: Re: Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: po 23. srpen 2010, 11:56 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
je to nekomprimovana velikost... kdyz to prozenes virtualdubem a komprimatorem hned je velikost velice rozumna

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět: Fraps - změna textu v OSD
PříspěvekZaslal v: út 19. červen 2012, 08:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Chtěl, jsem se zeptat zda v programu FRAPS lze nějak měnit velikost zobrazovaného textu v OSD zobrazovaném ve 3D. Chtěl bych aby bylo písmo menší a nerušilo při hře.


 Profil  
 Předmět: Re: Fraps - změna textu v OSD
PříspěvekZaslal v: út 19. červen 2012, 10:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 10. srpen 2005
Nahoru
Nikdo nepoužívá fraps ?? Případně budu rád jestli mi doporučíte jinou alternativní utilitu na zobrazování FPS (mimo MSI Afterburner a Evga Precision).......


 Profil  
 Předmět: Re: Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: ne 22. červenec 2012, 10:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. leden 2006
Bydliště: Havířov
Nahoru
Stane se Vám občas, že Vám FRAPS při zapnutí občas zahlásí cosi že chybí DirectX nebo tak něco a přitom normálně funguje? Mě to začal dělat od verze 3.4.x
Jede to, tak to neřeším..

_________________
MSI 970A-G43, AMD FX6300@4.5GHz (1,4V), 16GB RAM (1,35V), ASRock Phantom Gaming M2 RX580 8GB, SSD CRUCIAL MS500 250GB (OS) + HDD 1TB WD PURPLE (DATA) + SSD Crucial BX500 - 480GB (GAME), X-Fi Xtreme Music, LCD 32" IIYAMA IPS (2560x1440 2K)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 55 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: stylar, webwalker a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.