PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=129990
Stránka 1 z 3

Autor:  Streethawk [ pá 5. listopad 2004, 13:57 ]
Předmět:  Fraps - Diskuze, problémy a vše okolo

Mate niekto vacsie skusenosti s tymto programom?
Mam problem s nahravanim viedosekvencii!!!!
Ked spustim nahravanie tak rapidne klesne FPS a co je najhorsie tak to video po nahrani takisto trha.
Je to chyba softwaru alebo niekde inde?
PORADTE inak sa mi celkom paci............Diky



Street

PS:Ak som sa netrafil do spravnej sekcie mrzi ma to ale nevedel som kde tento prispevok zaradit!!!!!!!Ukazuje FPS takze som sa rozhodol BENCHMARK´S

Autor:  prf.KuBA [ pá 5. listopad 2004, 14:41 ]
Předmět: 

S tím videem...to nahrávání zatíží systém a CPU, takže se hra bohužel zpomalí...i když na tvé sestavě :oops:

Autor:  benQ [ so 13. listopad 2004, 12:02 ]
Předmět: 

mne to robi tiež, takže v poho...

btw: tiež ti to nahra zvuk tak nechutne zle?

Autor:  TomV [ so 13. listopad 2004, 12:12 ]
Předmět: 

Vem si, že hra sama o sobě hodně zatěžuje komp a ty do toho ještě pustíš nahrávání... Záleží na tom, do čeho to nahráváš - jestli do DivX, tak nestíhá procesor, jestli to nekomprimuješ, tak nestíhá disk... A to i na tvé sestavě.

Autor:  mina [ so 13. listopad 2004, 15:41 ]
Předmět: 

Jo, jo, vsichni maj pravdu, chce to vic procaku :(

Autor:  zach [ pá 15. prosinec 2006, 15:58 ]
Předmět: 

TomV napsal:
Vem si, že hra sama o sobě hodně zatěžuje komp a ty do toho ještě pustíš nahrávání... Záleží na tom, do čeho to nahráváš - jestli do DivX, tak nestíhá procesor, jestli to nekomprimuješ, tak nestíhá disk... A to i na tvé sestavě.

bohužel me se to seka taky a to mam AMD 64 4400+ X2 a rychlej disk s 16 MB cache a nevim jak se toho sekaní zbavit

Autor:  BRBlosh [ pá 15. prosinec 2006, 16:16 ]
Předmět: 

A co tak skusit hru dat len na jadro 1 a FRAPS spustit na jadre 2 ???
Nepomoze to ???

Autor:  zach [ pá 22. prosinec 2006, 16:19 ]
Předmět: 

BRBlosh napsal:
A co tak skusit hru dat len na jadro 1 a FRAPS spustit na jadre 2 ???
Nepomoze to ???

tak to mi povez jak mam upresnit ktera aplikace poběží na jakym jadru, zatim jsme to totiz ani nezjistoval. kdyz mi poradis budu rad :-)

Autor:  Baneshee [ čt 28. prosinec 2006, 22:15 ]
Předmět: 

Nepomuze to. Fraps vytezuje CPU jen minimalne. Zkousel jsem hru bloknout na jedno jadro a fraps na druhy. efekt minimalni. Zkousel sem i nahravat na druhej disk, kterej neni systemovej , neni na nem swap ani ty hry, ale porad rapidni pokles FPS.
Nejslepsi vysledky jsou pri nastaveni polovicniho rozliseni nahravani ve Frapsu (hraju ve 1280x1024) - pak je velikost souboru i zatez na disk unosna. Taky to chce vypnout vyhlazovani i anizo. To mi pomohlo asi nejvic. Takhle se da nahravat do 25FPS videi celkem v pohode plynule, ale porad hry zdaleka nevali tak plynule jak kdyz nejede fraps.

Autor:  kotas [ čt 28. prosinec 2006, 23:25 ]
Předmět: 

snizte si detaily u hry a pak se nic sekat u nahravani nebude! pokud vim tak se da nastavit rychlost fps nahravani, me treba jede starsi kousek NfS:U2 kompletne na full, vcetne full screen AA a 1280x1024 a nahravani videa mi jede na hodnote 30fps plynule :wink:
vzdycky mi pomohlo snizit detaily a pak to slo v pohode!

Autor:  X-Spidy-X [ pá 29. prosinec 2006, 11:26 ]
Předmět: 

Jn, zalezi na sestave a na hre... Jinak nema cenu nahravat vetsi rychlosti nez tech 25fps za sekundu. Vic snimku stjne lidske oko neregistruje... Jinak vseobecny navod jak nahravat, je taky ze nejdriv si nahrajes (pokud hra umi) nejake demo pomoci hry. A frapsem si nahravas az to pusteni demo, ptz taky jinak zatezujes pocal kdyz hru hrajes nebo kdyz se na ni jen koukas i kdyz je demo pustene v ty hre... - jestli mi rozumis.

Autor:  kotas [ pá 29. prosinec 2006, 16:33 ]
Předmět: 

X-Spidy-X napsal:
Jinak nema cenu nahravat vetsi rychlosti nez tech 25fps za sekundu. Vic snimku stjne lidske oko neregistruje... .

"Tak já to tedy registruji" :o

Autor:  X-Spidy-X [ pá 29. prosinec 2006, 18:58 ]
Předmět: 

kotas napsal:
X-Spidy-X napsal:
Jinak nema cenu nahravat vetsi rychlosti nez tech 25fps za sekundu. Vic snimku stjne lidske oko neregistruje... .

"Tak já to tedy registruji" :o


Jo?? No mozna ty... Myslis ze se kresleny vecernicky sekaj?? Sou totiz delany rychlosti 24 snimku za sekundu a ja je vnimam plynule... (Mam vecernicky rad a sem tam nejakej shlidnu :) )

Autor:  r1pper [ ne 31. prosinec 2006, 10:39 ]
Předmět: 

ale je rozdil vecernicky a UT 2004 treba :D:D ten je absolutne nehratelnej pri 25 FPS

Autor:  kotas [ ne 31. prosinec 2006, 10:55 ]
Předmět: 

r1pper napsal:
ale je rozdil vecernicky a UT 2004 treba :D:D ten je absolutne nehratelnej pri 25 FPS

Ano, to je pravda, nejde srovnat vecernicek a nejaka FPS Game! :lock:

X-Spidy-X napsal:
Myslis ze se kresleny vecernicky sekaj?? Sou totiz delany rychlosti 24 snimku za sekundu a ja je vnimam plynule...


Vecernicky treba jedou kolem 20fps ale zkus nahravat treba NfS:Underground2 pri 25fps ci treba nejakou akcni rezbu a pak mi tady vykladej ze to oko vubec nepostrehne, ba prave naopak! JA to delam tak, ze ve hre snizim detaily na prijatelnou uroven a pak nahravam i treba v 60fps a jede to plynule (zalezi na HW narocnosti hry..) :o to je kouzlo ze? :?

Autor:  r1pper [ ne 31. prosinec 2006, 11:09 ]
Předmět: 

fraps je na <i> je mnohem lepsi programek GameCam s tim se da nahravat daleko plynulej

Autor:  Baneshee [ ne 31. prosinec 2006, 11:13 ]
Předmět: 

kotas: Ty si trochu mimo ne? On psal ze to mas NAHRAVAT ve frapsu na 25FPS, ne ze to mas hrat na 25FPS. To video je pak naprosto plynuly. Na hrani samozrejme potrebujes vic snimku

Autor:  kotas [ ne 31. prosinec 2006, 11:15 ]
Předmět: 

Baneshee napsal:
kotas: Ty si trochu mimo ne? On psal ze to mas NAHRAVAT ve frapsu na 25FPS, ne ze to mas hrat na 25FPS. To video je pak naprosto plynuly. Na hrani samozrejme potrebujes vic snimku

ale kdyz nastavis u FRAPSe nahravani tech 25fps tak me to vzdy klesne na tech 25FPS, kdyz nastavim 30 tak automaticky mi to ve hre spadne taky na 30FPS, takze asi tak 8) Pouzivam full registrovanou verzi..
Obrázek

Autor:  X-Spidy-X [ ne 31. prosinec 2006, 12:11 ]
Předmět: 

Baneshee napsal:
kotas: Ty si trochu mimo ne? On psal ze to mas NAHRAVAT ve frapsu na 25FPS, ne ze to mas hrat na 25FPS. To video je pak naprosto plynuly. Na hrani samozrejme potrebujes vic snimku


Asi tak sem to myslel... (Diky) CSko my haze normalne tak tech 20-25 fps a vidim ze se mi to seka... Bych zas nemlel <-> Video je pri 25 good. Kdyz mas sestavu ktera utahne treba 50, natacej si 50. Mylsim ze autor tohodle threadu resi to ze se mu to seka a bezi pri malo fps. Takze nevim co tu pak delas...

Jinak co je komu dotoho ze mas plnou verzi?? Chlubit se licencema di treba na smetak...

Autor:  Dr.Evil [ čt 18. leden 2007, 09:06 ]
Předmět: 

Cau,

mam takovej problem s Frapsem, kamos ma Radeon 1950Pro a chtel vedet jak mu hry jedou rychle, tak sem mu tam dal Fraps - vsechno ok, ale ted nastal problem ze i kdyz je Fraps vypnuty, tak to porad ukazuje pocet snimku, ani unistall nepomohl... nevi nekdo jak se toho zbavit?

Stránka 1 z 3 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/