Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: st 3. prosinec 2008, 21:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Tak jsem zkusil nainstalovat tenhle prográmek a on mi klidně ohlásil, že nenašel žádnou Asus kartu. Což mě docela zarazilo, protože mám GTX 260 právě od Asusu. Jak je to možný? Nepomohl ani restart. Zkoušel jsem starší verze kolem 4.9 i nový 5.3 a prostě nic :evil:


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: pá 9. leden 2009, 20:10 
Nováček
Nováček

Založen: 28. prosinec 2008
Nahoru
Ten program neni moc vychytany...takze se toho nelekej ;) ...nejaky cas jsem ho pouzival (ted mam RivaTuner - nesrovnatelne lepsi ;) ) ...situace ze mi ukazoval teploty grafickych pameti od -73°C do 110°C nebyly nijak moc neobvykle..a kdyz k tomu prictu neustale padani a pomerne velkou nespolehlivost pri chlazeni (kdyz se ti uprostred hry vypne chladic tak to zamrzi) tak se ani nedivim ze ti tu kartu nenasel :/ ..jedine co mu nemuzu uprit je varovani pri prekroceni urcene teploty :)


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: so 10. leden 2009, 07:57 
Začátečník
Začátečník

Založen: 11. srpen 2005
Bydliště: Ústí n.L.
Nahoru
Navíc SmartDoctor předpokládá, že použiješ přímo Asusácké ovladače grafiky, které neumusejí být vždy ty nejaktuálnější.


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: so 10. leden 2009, 11:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. červenec 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Hmmm, holt je to šmejd. Taky jsem raději sáhl po Rivě. Každopádně dík za názory. myslím to tu můžem zamknout...


 Profil  
 Předmět: ASUS Smart Doctor
PříspěvekZaslal v: ne 5. duben 2009, 14:22 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Třinec
Nahoru
chci se zeptat jestli v tomhle programu jdou regulovat otáčky ventilátoru popřípadě kterou verzi na vistu

_________________
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: ASUS Smart Doctor
PříspěvekZaslal v: ne 5. duben 2009, 14:28 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. únor 2009
Nahoru
Ano jdou, to ti můžu říct.

O verzích nic nevim.


 Profil  
 Předmět: Re: ASUS Smart Doctor
PříspěvekZaslal v: ne 5. duben 2009, 14:42 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Třinec
Nahoru
Divné tak jsem naistaloval verzi 5.3 nastavil jsem otáčky tak aby bylo ticho a nějak to nereaguje chces skryn aby ses podíval popřípadě řek kde je chyba?
jestě dodám že před otavřením na mě vyhodil hlášku že nebude pracovat protože nemá nějaké OSDgamer
Všim jsem si že grafika je podtaktovana na normalní verzi 3870x2 která má 821/1800 ja mám Oc verzi a ta má mit 851/1900 tak kde to je:D asi ti výrobci to nechali na uživateli stím že ví že do té hranice se nemusí bát i když stim chlazením bych se dostal mnohem víc idle 30°C na dvoujádro masakr

_________________
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: ASUS Smart Doctor
PříspěvekZaslal v: ne 5. duben 2009, 15:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. únor 2009
Nahoru
Nechápu co po mě chceš :lol:


 Profil  
 Předmět: Re: ASUS Smart Doctor
PříspěvekZaslal v: ne 5. duben 2009, 15:40 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Třinec
Nahoru
co máš za grafiku a jaký OS

_________________
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: ASUS Smart Doctor
PříspěvekZaslal v: ne 5. duben 2009, 15:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 04. únor 2009
Nahoru
:shock:

Chápete ho někdo?
Pomocte mi, at v tom nejsem sám :lol:


 Profil  
 Předmět: Re: ASUS Smart Doctor
PříspěvekZaslal v: ne 5. duben 2009, 16:15 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Třinec
Nahoru
jen mi porad jak seridit otacky asus 3870x2

_________________
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: ASUS Smart Doctor
PříspěvekZaslal v: ne 5. duben 2009, 18:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Bratislava
Nahoru
nechapem tiez o com hovori carbonek .. normalne to znizis tie otacky .. problem je v tom ze ta karta bude hucat asi aj pri 40% otacok inac ie otacky idu znizit aj v catalystoch hentam vyssie si pisal ze to nechcelo ist lebo nemas nainst OSDgamer .. tak ho nainstaluj

to je tak ked niekto nevie pisat
Carbonek napsal:
chces skryn aby ses podíval



//Krteq - sloučení

_________________
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: po 6. duben 2009, 05:54 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Třinec
Nahoru
OSD gamer jsem naistaloval bezvysledne proste smart doctor mi nepomohl v catalystech seridit otacky nejaka novinka tak mi rekni kde :wink:

_________________
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: po 6. duben 2009, 06:15 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Otáčky regukluje SmartDoctor podle toho jak si to v něm nastavíš, v Catalyst Control Centeru nic nenastavuj :!:

Taky by neškodilo si přečíst předchozí příspěvky v tomto tématu:
Surgical napsal:
Navíc SmartDoctor předpokládá, že použiješ přímo Asusácké ovladače grafiky, které neumusejí být vždy ty nejaktuálnější.
Zkus se ještě mrknout přímo na stránky - ASUS SmartDoctor, třeba ti to v lecčems pomůže a nebudeš se furt dokola ptát na kraviny :x


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: po 6. duben 2009, 11:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Carbonek napsal:
v catalystech seridit otacky nejaka novinka tak mi rekni kde :wink:

Ati overdrive... a tam posuvnik "enable manual fan control" ide to od 20% do 100%... tak tu mas tu novinku :mrgreen:

_________________
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: po 6. duben 2009, 22:04 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Třinec
Nahoru
6480jojo napsal:
Carbonek napsal:
v catalystech seridit otacky nejaka novinka tak mi rekni kde :wink:

Ati overdrive... a tam posuvnik "enable manual fan control" ide to od 20% do 100%... tak tu mas tu novinku :mrgreen:


V 9.3 nic takoveho neni aspon ne u me ja ani nemam kolonku OC http://img232.imageshack.us/my.php?image=vbfg.jpg

_________________
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: po 6. duben 2009, 22:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Bratislava
Nahoru
nj nemas to tam

_________________
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: po 6. duben 2009, 22:32 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Třinec
Nahoru
a ty to tam mas? muzes poslat skryn?

_________________
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: po 6. duben 2009, 22:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Bratislava
Nahoru
Obrázek

_________________
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..


 Profil  
 Předmět: Re: Smart doctor
PříspěvekZaslal v: út 7. duben 2009, 05:25 
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím

Založen: 03. říjen 2008
Bydliště: Třinec
Nahoru
a mas 9.3 jo?

_________________
Gigabyte GA-M56S-S3, AMD Athlon X2 6000+ 3.35GHz Box, 2x1GB Extreme Edition 839Mhz, ATI RADEON ASUS 3870x2 1GB, HDD 500GB, zdroj 500W.
Monitor: LCD 22'' Acer V223HQb Full HD, Windows 7 Ultimate 32-bit CZ
Alergie: zombux


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 21 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.