Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 00:55

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 71 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: GPU-Z 0.01 =)
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 19:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
//prf.KuBA - přesunuto z ATi gk.


http://www.techpowerup.com/downloads/77 ... 0.0.1.html

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 19:33 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2005
Bydliště: Libice nad Cidlinou
Nahoru
Dobrá práce, akorát je vidět že to je hoooodně beta :)

Obrázek

Kdo na tom nevidí nic divného, tak je to logo :D, ale zajímavé, že po validaci na web, už tam je ATI


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 20:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2006
Bydliště: Preßburg.
Nahoru
V aplikaci GPU-Z - Video card Information Utility došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
notebook. No na CPU-Z to nema, tam 1.01 urcilo moj notas CPU spravne :lol: Intel P6 mobile :lol:

_________________
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 20:53 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
njn... ale pokud to validuješ, tak se na validační stránce zobrazuje vše korektně =)

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 20:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2006
Bydliště: Preßburg.
Nahoru
sak mi ani program nezaplo, vyhlasilo error :lol:
ale akoze v TM bol 3x... :roll:

_________________
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 20:58 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. září 2006
Bydliště: Stara Tura
Nahoru
Pise to dost nezmyslov aj na nV kartach ale vzhladom nato ze je to 0.0.1 je to v docela dobrom stadiu :)

_________________
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 21:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Reichenberg @ Liberec
Nahoru
mne to funguje normalne (xpsp2.32b) a program se mi osobne velice libi ;)

_________________

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 22:10 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Myslím, že až vychytají mouchy tak to bude ok. Každopádně by tomu víc slušela sekce Benchmarky a diagnsotické programy.

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 4. říjen 2007, 22:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
Thellwin napsal:
Myslím, že až vychytají mouchy tak to bude ok. Každopádně by tomu víc slušela sekce Benchmarky a diagnsotické programy.


hmm to máš asi pravdu... =)

jinak tedy verze 0.02 je zde:
http://www.techpowerup.com/downloads/77 ... 0.0.2.html

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 08:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 23. srpen 2006
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Sláva, konečně stejně dobrý kus softu, jako CPU-Z.

Náhodou, na to, že je to teprve 0.01 :-D to vypadá dost nadějně. Doufám, že z toho bude stejně užitečný prográmek, jako CPU-Z.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 14:02 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. únor 2006
Bydliště: Zbůch
Nahoru
0.0.3 :)
http://www.techpowerup.com/downloads/77 ... .0.0.3.exe

_________________
AMD RYZEN 5 3600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire NITRO+ Radeon RX 5700XT 8G, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD , Sennheiser HD 4.40 BT, Dell Alienware Low-profile RGB Mechanical Gaming Keyboard AW510K Dark Side of the Moon, Logitech G502 Proteus Spectrum


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 14:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Plzeň
Nahoru
Porovnání rozdílů od verze 0.0.1 po 0.0.3, která už je i na ATi slušně odladěna. :)

Zde


//edit Don: uprava

_________________
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 14:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2006
Bydliště: Preßburg.
Nahoru
stale mi to nejde :lol:
Go7600 :wink:

_________________
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 14:45 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2004
Nahoru
Me taky ne. ATi RageXL 8MB

_________________
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 14:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
socket napsal:
V aplikaci GPU-Z - Video card Information Utility došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže.
Taky.

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 15:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
u mna nefunkčné... :(

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/20GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 2060s + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 15:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Praha 11 - Chodov / Praha 4 - Braník :)
Nahoru
U mne verze 0.0.3 funkcni, ale do jake miry musite posoudit vy :oops:
Obrázek

_________________
amd 3800x, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx2800super phantom glh, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define xl, win10pro 64bit.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 16:36 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. červen 2007
Bydliště: Brno
Nahoru
ukazu defaultní takty a to stále..
škoda že tam neví Vcore a tak, ale asi to ani karta neumí měřit

_________________
MSI Z97gaming5, i5 4670K@4.2GHz, gtx1060, AOC24", SSD Samsung 850Pro 256GB....
ASROCK B450, RYZEN 3 1200, RX560 4GB, ASUS VP249HE, SSD Samsung 860 EVO


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 5. říjen 2007, 18:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
s každou další verzí je méně chyb a informací o kartách více - např. výše uvedená gf5900
je to prostě beta a bez těhle pokusů se pořádná finální verze nedá vytvořit

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2007, 10:43 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 04. leden 2006
Bydliště: Praha - Štěrboholy, Hloubětín
Nahoru
unknown architecture

http://img341.imageshack.us/img341/3427/gpuz01uq1.jpg


// Intel GMA 950

Za pár dní zkusim 8800


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 71 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.