Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:07

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 71 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 6. říjen 2007, 11:10 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
0.0.4

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 09:10 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. září 2006
Bydliště: Praha 11 - Chodov / Praha 4 - Braník :)
Nahoru
0.0.7

_________________
amd 3800x, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx2800super phantom glh, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define xl, win10pro 64bit.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 10:21 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
slaava napsal:


jj tahle verze už je opravdu hodně vychytaná, ale určitě se nějaká chybka ještě najde, tak kdyby si někdo něčeho všiml, tak mi pls písněte

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 10:33 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2007
Bydliště: Č. Budějky
Nahoru
Verze 0.0.7 mi u Texture Fillrate ukazuje dvojnasobek GTexel/s :o (nesmysl).... vsechny predesly verze ukazovaly spravne (nV 76GT)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 11:06 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
husky14 napsal:
Verze 0.0.7 mi u Texture Fillrate ukazuje dvojnasobek GTexel/s :o (nesmysl).... vsechny predesly verze ukazovaly spravne (nV 76GT)


kdyby jsi byl tak laskav a hodil mi screenshot pls

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 11:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 21. srpen 2005
Bydliště: SR : VK, CR:Brno
Nahoru
8600M GS + xp 32 bit= GPU-Z 0.0.7 - Video card Information Utility has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.

Snad sa to vyriesi, i ked na NB karty pride rad asi az neskor :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 12:03 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2007
Bydliště: Č. Budějky
Nahoru
fanik napsal:
kdyby jsi byl tak laskav a hodil mi screenshot pls
0.0.6
Obrázek
0.0.7
Obrázek

Ty hodnoty 7,7GPixel/s a 7,7Gtexel/s souhlasi i s Everestem....

Btw. je tam porad par nedostatku.... GPU mam revizi B1 na 80nm a ROPs tipuju jen 8 :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 13:09 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
ehm a jak víš že máš revizi b1? 80nm? wizzard mě ted bombarduje...

/rops je určitě 12
/a víš tedy i jaká je plocha čipu? jsi schopnej sundat chladič a vyfotit případně opsat vše co je na gpu?

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 13:43 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
porad mi to (R9250) pada.. Pri pokusu o spusteni "Program provedl neplatnou operaci blabla"

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 14:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Obrázek

:-D

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 15:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
ehm dík... :oops: ...jinak ty takty gpu a pamětí jsou ok? je to tvůj osobní underclock?

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 15:58 
Začátečník
Začátečník

Založen: 02. duben 2007
Bydliště: Č. Budějky
Nahoru
fanik napsal:
ehm a jak víš že máš revizi b1? 80nm? wizzard mě ted bombarduje...

/rops je určitě 12
/a víš tedy i jaká je plocha čipu? jsi schopnej sundat chladič a vyfotit případně opsat vše co je na gpu?
No chladic sundavat nebudu, uz jsem ho mel dole, kdyz sem ji koupil, hned sem daval lepsi pastu a na cipu je uvedeno G73-GT-N-B1.... mam presne tuhle kartu
Fotku jadra mas treba v tyhle recenzi (mam uplne to samy), kde je napsano:
Živě napsal:
Ve druhém pololetí loňského roku se objevila nová revize grafického jádra G73 vyráběná 80nm výrobním procesem.


Btw. ROPs mam 12, to sem nevedel, dik.... :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 16:16 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
OndraSter napsal:
porad mi to (R9250) pada.. Pri pokusu o spusteni "Program provedl neplatnou operaci blabla"

mam stejny problem... karta MSI7600gt

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 16:25 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
ondra a don - opravdu nevím v čem může být problém... spíš by pomohlo kdyby jste místo toho "blablabla" napsali co v té hlášce skutečně je... např. memory read x-xxxxx nebo já nevím co =)

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 16:36 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
Obrázek

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 17:13 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
fanik napsal:
ehm dík... :oops: ...jinak ty takty gpu a pamětí jsou ok? je to tvůj osobní underclock?

yep, ty sou ok.

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 11. říjen 2007, 19:05 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
2 don - je tam takovej modrej odkaz "klepněte sem" ...klepni na něj =)

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2007, 02:16 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 20. leden 2005
Bydliště: Brandýs nad Labem
Nahoru
fanik napsal:
2 don - je tam takovej modrej odkaz "klepněte sem" ...klepni na něj =)

ja vim :roll: ale zadnou informaci ktera by mela trochu smysl tam neni

_________________
CPU:i5-2400; MB:Asus P8P67; RAM:Corsair XMS3 2x4GB; VGA:GW GTX570; HDD: SSD Crucial M4 128GB, SamsungF1 640GB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:CM RC-692-KKN2; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C 375BEE, VMA-II S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 12. říjen 2007, 20:56 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
No, jo, už to nepadá, akorát ta rychlost pamětí nic moc, fillrate a jednotky netuším, takže nevím jestli je to dobře :)
Obrázek

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 16. říjen 2007, 19:28 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. září 2005
Bydliště: Pardubice a Přelouč, Brno, Opava
Nahoru
0.0.8

tak to snad bude v něčem o něco lepší =)

_________________
sportovní rybolov


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 71 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.