Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 09:12

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 133 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  další
Autor Zpráva
 Předmět: SpeedFan - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: so 3. prosinec 2005, 10:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Chomutov
Nahoru
Zdarek machri, chtel sem se zeptat, co znamenaj vsechny ty teploty ve speeddanu ?vubec se v tom nevyznam, kdyz se podivam do everestu, tak tam mam jen teploty cpu,desky, hdd a gpu , ale ve speedfanu jich je nejak moc a ja nevim co ktera teplota znamena.


Tady je screen http://forum.pctuning.cz/gallery/albums/userpics/12435/normal_Bez%20n%E1zvu.JPG , predem diky :)

_________________
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | GigaByte B550M DS3H | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | Gigabyte WindForce GTX1060 6GB | Samsung 970 Evo Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 3. prosinec 2005, 10:55 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 28. září 2003
Bydliště: HK
Nahoru
http://www.overclockers.com/articles1165/ - sice na nf7-s, ale v zásadě by to mělo být snad stejný...

_________________
show must go on..


 Profil  
 Předmět: SpeedFan 4.27
PříspěvekZaslal v: st 14. prosinec 2005, 17:33 
Nováček
Nováček

Založen: 14. září 2005
Nahoru
Mam takovej amaterskej dotaz-co presne znamenaj ve speedfanu (na prvni zalozce) ty teploty temp1,temp2 a temp3?A proc tam je temp1 dvakrat a pokazdy je jina?Diky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. prosinec 2005, 20:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
V speedfane je to takto blbo vzdy.Skus sem nahodit screenshot ake teploty sa tam zobrazuju

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět: Re: SpeedFan 4.27
PříspěvekZaslal v: st 14. prosinec 2005, 21:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 16. červen 2004
Bydliště: Koupelny Brno
Nahoru
tommy. napsal:
Mam takovej amaterskej dotaz-co presne znamenaj ve speedfanu (na prvni zalozce) ty teploty temp1,temp2 a temp3?A proc tam je temp1 dvakrat a pokazdy je jina?Diky


TEMP1 je CPU a to druhy TEMP1 by mohla byt grafika

SpeedFan to ma fakt blbe udelany, tak sem to musel dlouho testovat nez sem prisel nato co a jak mam nastavit, ale vysledek stoji zato.

_________________
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 14. prosinec 2005, 21:50 
Žlutá karta
Žlutá karta

Založen: 27. listopad 2005
Bydliště: Usti n/L
Nahoru
To druhy Temp1 nemuze bejt grafika..Staci totiz spustit prime 95 a druhy temp1 se ume zvedne za par sekund treba z 60 na 70°C..Ja bych rek,zeje to cpu dioda a meri to teplotu cpu nak z jadra nebo nak tak..
Na tomdle obrazku je videt,jak everest Temp1 uvadi jak cpu dioda..
http://img270.imageshack.us/my.php?image=temp13md.jpg
Ma totiz uplne stejnou teplotu,jak Temp1 ze speedfanu..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. prosinec 2005, 18:43 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
TEMP1 je CPU a TEPM 2 bych rek ze je teplota chipsetu,nebo casisu.TEMP3 fakt nevím....Ale ukazuje mi to -1 :lol: .

_________________
CPU:AMD athlon XP 2200+(1800Mhz)@2400Mhz MB:ASUS A7V880 RAM:1xSamsung 512MB cl 2,5
1x PQI 256MB HDD: Samsung 80GB 8MB cache
VGA: Leadtek GF 6600 GT TDH no OC (zatím)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. prosinec 2005, 19:07 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
Resite tady hovadiny.
Prirazeni "temp*" zalezi na konkretni desce, tudiz na kazde desce muze byt teplota jiny "temp".

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. prosinec 2005, 19:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. červen 2004
Bydliště: Polešovice
Nahoru
Podívej se na konfiguraci, teploty se snímají z více čipů.
Jeden je vždy nějaký "SUPERIO" - ITE xxxx nebo Winbond, dál tam bývají nějaké LMxx a ACPITEMP - to se přiznám, že nevím, co to je :oops:
Na konfiguraci SUPERIO jsou u čidel nastavení co je co, pokud je u čidla "diode" , bývá to procesor, pokud je tam "thermistor", je to něco jiného. Většinou se měří procesor, teplota "vzduchu ve skříni" - interní čidlo obvodu a něco dalšího - teplota regulátorů, čipsetu, některé desky to mají vyvedené na header a můžeš si měřit pomocí přídavného termistoru co chceš.

Jinak ukázka:
Obrázek
a
Obrázek

_________________

C2D E6550| GB P35-DS3R | 2x1GB Geil DDRII PC5300 | X1800GTO | Barča 320GB SATA 7200.10 | SH-S183L | Philips 170S


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. prosinec 2005, 20:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
Nemozete to tu presne urcit co ktora temp (1,2,3) zobrazuje.Kazda doska to ma individualne a ma ine senzory.Ja mam napr. temp2 CPU, temp.3-keca lebo ukazuje kraviny (117°C) atd... .Hod sem screenshot zo speeedfanu a budeme mudrejsi. :)

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. prosinec 2005, 18:18 
Nováček
Nováček

Založen: 14. září 2005
Nahoru
a jak se sem daji vkladat ty screenshoty?...on je ten speed fan stejne divnej...asi si moc nerozumi s moji zakladni deskou (ecs k7vta3)...sice mi tam ukazuje otacky vetracku ale u ty regulace otacek mam 0% takze to nejde prenastavit...mozna by pomohl novejsi bios,co myslite?

_________________
CPU:Athlon XP 1700+,MB:ECS K7VTA3,RAM:512 MB DDR,VGA:Sapphire Radeon 9550 128MB DDR 128-bit,HDD:Seagate Barracuda IV 60 GB/7200 ot.,zdroj EC 300W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. prosinec 2005, 18:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
tommy. napsal:
a jak se sem daji vkladat ty screenshoty?...on je ten speed fan stejne divnej...asi si moc nerozumi s moji zakladni deskou (ecs k7vta3)...sice mi tam ukazuje otacky vetracku ale u ty regulace otacek mam 0% takze to nejde prenastavit...mozna by pomohl novejsi bios,co myslite?

U niektorych dosiek nejde regulovat vetraky lebo nie su podporovane treba sa pozriet na ich web.Screenshot najjednoduchsie spravis tak ze stlacis print screen a potom to cez nejaky program (aj malovanie trebars) ulozis do jpg.Ja to ale robim pomocou ACDSee7. :)

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 18. prosinec 2005, 18:00 
Nováček
Nováček

Založen: 14. září 2005
Nahoru
350Z napsal:
Screenshot najjednoduchsie spravis tak ze stlacis print screen a potom to cez nejaky program (aj malovanie trebars) ulozis do jpg.Ja to ale robim pomocou ACDSee7. :)

to ja vim jak udelat screenshot, jen nevim jak ho dat sem na pctuning, abyste ho mohli videt i vy :)

_________________
CPU:Athlon XP 1700+,MB:ECS K7VTA3,RAM:512 MB DDR,VGA:Sapphire Radeon 9550 128MB DDR 128-bit,HDD:Seagate Barracuda IV 60 GB/7200 ot.,zdroj EC 300W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 18. prosinec 2005, 18:48 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. květen 2005
Nahoru
založit si web a dat ho na web a sem dat link


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 18. prosinec 2005, 18:49 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Nebo požádat někoho tady, ať ti to někam hodí ... :roll:

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 18. prosinec 2005, 20:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
Alebo uploadovat sem do galerie.

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 7. únor 2006, 10:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Na mym PC me to ukazuje tyhle vsechny teploty ve speedfanu:

Obrázek

heh jak zjistit co je co?

_________________
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. únor 2006, 19:55 
Začátečník
Začátečník

Založen: 07. leden 2006
Bydliště: Přerov
Nahoru
stahni si EVEREST HOME a tam si teploty porovnej ;)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. únor 2006, 22:02 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. květen 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
podle toho everestu je to uplne naprd =(( taky to podle me ukazuje nejak divne..

_________________
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 23. únor 2006, 16:04 
Začátečník
Začátečník

Založen: 15. únor 2006
Bydliště: Big city is Rýmařov
Nahoru
Mate ceskou verzi?


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 133 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.