Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 117 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět: 3D Mark 2001 SE - Diskuze, problémy a vše okolo
PříspěvekZaslal v: út 1. červen 2004, 18:59 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červen 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Mám grafiku FX 5200, a hází mi v 3D MArk 2001 jen 5300 bodů, není to málo? S G4 MX 440 128 jsem měl kolem 6200.









Sestava: KT7 TURBO2, AMD 1800+,256 MB SDRAM,HDD Seagate 120 GB, 8mb cache,TV Tuner,Modem,ovladače 53,45, Windows XP SP1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. červen 2004, 19:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. únor 2004
Nahoru
1. zla sekcia!!!!!!
2. nie, nie je, ta karta je shit.Este pozri ci je 64B alebo 128B.Ak 64 tak ju rovno zahod, vsetko je vysvetlene 8-)

PS:ak som sa sekol v tych cislach tak sorry :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. červen 2004, 19:10 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. listopad 2003
Bydliště: Matička měst, Michle
Nahoru
ta 5200 bude asi 64bit a dávej to do správný sekce!!! :evil: :evil: :evil: :evil:


 Profil  
 Předmět: Re: [b]FX 5200 kde je problém[/b]
PříspěvekZaslal v: út 1. červen 2004, 19:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Hodonín
Nahoru
Tanner5 napsal:
Mám grafiku FX 5200, a hází mi v 3D MArk 2001 jen 5300 bodů, není to málo? S G4 MX 440 128 jsem měl kolem 6200.


to muzes byt jeste rad, kamosovi fx5200 haze 3500bodu v 3dmark2001se - je to shit .... v grafickych kartach je ted strasny chaos a lidi snadno naleti - a to predevsim v low-endu s 64bit verzema.

_________________
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. červen 2004, 20:46 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 17. únor 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
uprime lituju tech lidi kteri takhle naleteli... :( ...na billboardech by měly být místo cigaret nápisy:"nekupujte 64bit grafiky" určitě by to mělo lepší užitek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. červen 2004, 21:33 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Presunuto z AMD.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 1. červen 2004, 21:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. únor 2004
Bydliště: Brno,Jihlava,Zlin
Nahoru
Zacinam uprimne litovat vsech lidi co si poridili nVidii-64 nebo 256,vse je ti na ...

_________________
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. červen 2004, 20:12 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 22. duben 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
JJ napsal:
1. zla sekcia!!!!!!
2. nie, nie je, ta karta je shit.Este pozri ci je 64B alebo 128B.Ak 64 tak ju rovno zahod, vsetko je vysvetlene 8-)

PS:ak som sa sekol v tych cislach tak sorry :)


Radši jí upal aby se nákaza nešířila :lol:

_________________
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. červen 2004, 21:02 
Nováček
Nováček

Založen: 01. červen 2004
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Ne a ne, mate pravdu, jsou to sity ale je ma pixel shader a je za rozumnou cenu, nemam zatim na lepší, ono upgradovat 3 compy najednou neco stojí.

Trochu jse to pozvedl, force ware56.72,direct9.0b, muj novej cool chladič z cellerona s měděnou zakladnou a vetrák s regulací otáček a už jde na oc 320@575 3D Mark 2001 6850 b., to ujde ne!?


 Profil  
 Předmět: Problém 3DMark 2001 SE build 330
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 20:34 
Nováček
Nováček

Založen: 26. prosinec 2004
Nahoru
Můžete mi poradit v čem je problém? Nemůžu ho spustit we win xp sp2. Napíše chybu že nemám gr. kartu která podporuje directX a potom mi to vyhodí hlášku o odeslání chyby a možnost ladění. Vga je GeForce 6600GT


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 20:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 04. leden 2004
Nahoru
Mas nainstalovany DirectX?? :lol:

_________________
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 20:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. květen 2004
Nahoru
aky mas direct x?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 20:44 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Ak mas najnovsiu verziu 3D mark01SE buil 330 tak naozaj nieje dovod aby nesiel....... :? , jedine co by som zrejme vyskusal su ine ovladace na grafiku kartu.... :)

/ kedze ma XP+SP2 ..... tak tam je uz standartne DirectX 9c.....

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2005, 20:55 
Nováček
Nováček

Založen: 26. prosinec 2004
Nahoru
Ovladače mám 71.24 Zkusím jiné a dám vědět


 Profil  
 Předmět: Problemy s 3DMarkem 2001SE
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 14:29 
Nováček
Nováček

Založen: 05. leden 2005
Nahoru
Mam nVidi 6800 TD od Asusu a bez taktovani a odemykani mam neco kolem 18000 bodu.Po nataktovani jsem mel 16000 bodu!potom jsem ji jeste odemknul na 16/6 a dava mi 12000 bodu!!!Vim ze je to starej benchmark,ale zajimalo by me,cim to je,protoze v 2003 a v 2005 se mi po nataktovani a odemceni se mi vsechno zvedlo,ale u 2001 obracene!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 14:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
tak se tím nezabývej a je to, ne?

v gamesách se ti počet snímků zvednul ne? Pokud jo, tak je vše OK

je lepší taktování zkoušet přímo ve hrách, kvůli kterým to děláš 8-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 14:41 
Nováček
Nováček

Založen: 05. leden 2005
Nahoru
Jo mas asi pravdu.V ehrach je vse OK.Jenom me zajimalo,jak je to mozny


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 14:58 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
A nepřehřívá se ti trochu ??? Koukni na teploty a pro jistotu ještě šáhni na paměti i GPU ...

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 15:01 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: Uherské Hradiště
Nahoru
Vzhledem k tomu, že použití 3DM01 na kartě typu 6800 celkem bezpředmětné a zavádějící, dal bych návrh na lock.
Tady prostě není co řešit

_________________
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 21:50 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
Kazdopadne to snizovani vykonu pri OC ale nejspis nebude chyba 3DMarku i kdyz netvrdim, ze je pro testovani GF6800 je to idealni benchmark.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 117 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.