Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 21:22

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 117 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 9. březen 2005, 23:19 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Přesunuto z ATI GK

_________________
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, 120GB Intel SSD 320, Samsung 1TB 103SJ, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Corsair HX520W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. březen 2005, 00:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. červen 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
mozna ze mas jeste grafiku 64bit, tak to by tvuj vysledek byl jeste relativne hodne slusne skore...

_________________
AMD Athlon XP 1800+@max 2652Mhz 12x219 prime stable ( jen an chvili ( nestiham chladit)) AXDA1800DLT3C9595336250067 JUIHB0320WPMW ::: NEXUS AXP-3200 + Cooler-Master TLF-R82-ER ::: Arctic Silver Ceramique ::: CORSAIR 2x512MB DDR (219Mhz 5-3-3-2,5 ) ::: ABIT NF7-S ::: HDD MAXTOR 160GB 7200rpm 8MB SATA ::: HDD MAXTOR 80GB 7200rpm 2MB PATA ::: Leadtek Winfast A360 - FX5700 non OC (zatím) ::: LG GSA-4160 ::: OEM Fortron 420W s 12cm FAN ::: kulate ATA kabely ::: FDD NEC ::: CASE Fortrex ( FOTOS WILL BE SOON ) ::: 3DMark2001SE: 12332b. NON OC ::: 3DMark2003: 3237b. NON OC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. březen 2005, 00:12 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
presne tak tualatin je na hrubou silu a na pametove propustnosti nechutne ztraci, kor v 3Dm2001 je hodne skore zavisle na CPU/RAM/VGA, takze kdyz jsou dva brzdici faktory, tak to nikdy nebude super, zkus treba 2003, ten neni tak zavislej na CPU/RAM

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64
Obrázek
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 10. březen 2005, 10:59 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
To skore zodpoveda pouzitej zostave...... je pomerne zname ze 3D mark 01 je zavisly na vyskone CPU takze aj lepsia karta na slabsom PC dosahuje horsie vysledky.....

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 11. březen 2005, 20:22 
Nováček
Nováček

Založen: 23. únor 2005
Nahoru
Čau mám stejný problém 3DMark 03- 4750 Ve hře half life 2 mám trhavý obraz občas se hra kousne,někdy se i vypne pevný disk potom se restartuje, ve hře dodávané s grafikou splinter cell se stane to stejné. Po instalaci hry splinter cell mě vypsalo(no non power of two render target support detected) nevím co to znamená, ovladače mám 75.90 skoušel jsem i dodávané s kartou bylo to ještě horší. Prosím pomozte mi. P4 2 GHz, ASUS P4S800D, 512 MB DDR 400 Kingmax CL 2,5, Leadtek A 6600 TD 128 MB ,IBM 60 GB rpm 7200,lcd Eizo 17",zdroj 300 W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. březen 2005, 00:51 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 05. březen 2005
Nahoru
Pri AMD Athlon XP medzi dualchannelom 128bit a singlechannelom 64bit velke vykonnostne rozdiely nemas. prakticky cca okolo 5% mozno trochu viac ci menej zavisi od zostavy teoreticky by to malo byt o 100%. No a este ked bol procesor vyvijany vtedy este o Dualchanneli nemali ani paru u Athlon 64 je to inak tie su na dualchannel stavane. A co sa tyka tych 3D Markoch je to zaujimave ja na mojej zostave so dostal z Manli GeForce FX 5200 64MB 128bit 250/400@315/550 boli tam 4.0ns Hynixy sam som bol prekvapeny az 9060 3D Markov a to Dual Channel som mal zapaty.

_________________
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. březen 2005, 01:23 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 05. březen 2005
Nahoru
Kebyze mas 128bit verziu a taktovane na 315/550 tak mas 9060 3DMarkov. Ja to vzdy robim tak ze ked si nieco idem kupovat tak si dobre prestudujem trh co mi ponuka a az potom nieco kupim. :D

_________________
AMD Athlon64 754 3000+ Venice, 1024MB RAM V-Data 400MHz CL3, ASUS K8N-E, Seagate 160GB SATA, Seagate 200GB 8MB P-ATA, LG GSA-4167B, Pioneer DVD-119, PowerColor Sapphire Radeon X800GT 256MB AGP 8pip 475/490, MSI TV@nywhere Master, Pinnacle Firewire 1394, 3Com 3C905b-TX, modem Microcom DeskPorte56K, FDD, Enermax EG-375AX-EV(W)(24P)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. březen 2005, 06:25 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 12. listopad 2003
Bydliště: Jihočeská Metropole (tm) ... lol
Nahoru
Tanner5 napsal:
Ne a ne, mate pravdu, jsou to sity ale je ma pixel shader a je za rozumnou cenu, nemam zatim na lepší, ono upgradovat 3 compy najednou neco stojí.

Trochu jse to pozvedl, force ware56.72,direct9.0b, muj novej cool chladič z cellerona s měděnou zakladnou a vetrák s regulací otáček a už jde na oc 320@575 3D Mark 2001 6850 b., to ujde ne!?


Tý kartě nepomůže ani svěcená voda... :-( Má sice pixel shadery, ale nemá dostatek výkonu k tomu, aby je mohla nějak rozumně používat. GF4 MX440 je výkonově silnější.

_________________
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. březen 2005, 01:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
TomV napsal:
GF4 MX440 je výkonově silnější.

A to i přesto, že je to jenom "přepracovaná" GF2...

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 26. březen 2005, 01:58 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Benešov u Semil
Nahoru
Já mám 128 bit a 440 se na ní nehrabe ani náhodou :wink:

_________________
CPU: Intel Core i7-8700K Cooler: Corsair H115i PRO RGB MB: ASUS ROG MAXIMUS XI GENE GPU: GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti Phoenix RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3600MHz Trident Z RGB HDD1: Samsung 960 PRO 512GB HDD2: Samsung 960 EVO 1TB PSU: OCZ Fatal1ty 750W Case: Fractal Design Meshify C LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro:: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 10 Pro


 Profil  
 Předmět: Divnej vysledek v 3Dmark 2001SE
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 12:17 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Cus mam problem mam
Celeron 2.4
512MB
Via PM800
Ge force FX5950Ultra
a mam v 3Dmark 2001SE jen "6300" rikaji ze bych mel mit vic nevite cim to muze byt?
PS:delal tu nekdo ten test z deskou VIA PM800?
thx nebo ne vite proc mam tak malo bodu podle nekoho

_________________
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W


 Profil  
 Předmět: Re: Divnej vysledek v 3Dmark 2001SE
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 12:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2004
Bydliště: Prague
Nahoru
AssasineZombie napsal:
Cus mam problem mam
Celeron 2.4
512MB
Via PM800
Ge force FX5950Ultra
a mam v 3Dmark 2001SE jen "6300" rikaji ze bych mel mit vic nevite cim to muze byt?
PS:delal tu nekdo ten test z deskou VIA PM800?
thx nebo ne vite proc mam tak malo bodu podle nekoho
Já mám se sestavou v podpisu 5900 bodíků. Takže ty bys měl mít opravdu o hodně víc. Zkus přeinstalovat ovladače k čipové sadě a ke grafice. Mrkni se sem:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=5760

_________________
CPU: Intel Core i5-4670 MB: GIGABYTE GA-Z87-D3HP RAM: Kingston HyperX 8GB HDD: Crucial m4 128GB & WD Caviar WD6400AAKS 640GB & Samsung F2 1TB VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Enermax PRO82+ II 525W Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 19" HP L1955 + 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 13:38 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2004
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Spise se vykasli na mark01...kolik mas v 03,05?

_________________
MB: Asus A7V880 CPU:AMD Athlon XP 2600+ @ 3200+(11.5x193) CASE COOL:2x CoolerMaster TLF-S82-EB,SPIRE FD08025B1L3 CPU COOL:SPIRE FalconRock II VGA:Leadtek Winfast A6600GT THD @ 585/1165 Cooled By Zalman VF700-AlCu HDD:Seagate Barracuda 120GB (U-Ata,7200 Rpm,8MB Cache) RAM: 2x Samsung 512MB DDR 400 mhz CL 2,5 (2,5-3-3-6) MOUSE:Genius NetScroll+ Superior ZDROJ:LC Power 550W Gold


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 14:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2004
Bydliště: Prague
Nahoru
Self-Ki11er napsal:
Spise se vykasli na mark01...kolik mas v 03,05?
A to jako proč? Takhle nízkej výsledek ve 2001 vypovídá o nějakym problému. A ten se nevyřeší tím, že se spustí 3DMark 2003(5) :wink:

_________________
CPU: Intel Core i5-4670 MB: GIGABYTE GA-Z87-D3HP RAM: Kingston HyperX 8GB HDD: Crucial m4 128GB & WD Caviar WD6400AAKS 640GB & Samsung F2 1TB VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Enermax PRO82+ II 525W Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 19" HP L1955 + 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 14:29 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
Max Casper napsal:
Self-Ki11er napsal:
Spise se vykasli na mark01...kolik mas v 03,05?
A to jako proč? Takhle nízkej výsledek ve 2001 vypovídá o nějakym problému. A ten se nevyřeší tím, že se spustí 3DMark 2003(5) :wink:

Na novější karty používej 03 nebo 05. Na tvojí GK je 03 adekvátní. 01 o ničem nevypovídá. Můžeš tam mít nízké skóre a přitom může být vše naprosto v pořádku. Zkus 03 a pokud i tam bude nízké skóre, tak potom je to problém.

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 14:36 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
kuceraj napsal:
Max Casper napsal:
Self-Ki11er napsal:
Spise se vykasli na mark01...kolik mas v 03,05?
A to jako proč? Takhle nízkej výsledek ve 2001 vypovídá o nějakym problému. A ten se nevyřeší tím, že se spustí 3DMark 2003(5) :wink:

Na novější karty používej 03 nebo 05. Na tvojí GK je 03 adekvátní. 01 o ničem nevypovídá. Můžeš tam mít nízké skóre a přitom může být vše naprosto v pořádku. Zkus 03 a pokud i tam bude nízké skóre, tak potom je to problém.


s tymto sa neda suhlasit , skoro 6000b som mal na 9250SE takze nejaky problem tam bude, aj ked CP4 nieje ziadna slava ten vysledok je velmi zly.
agp ide ako ma ?

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/20GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 2060s + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 14:39 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
dexterav napsal:
kuceraj napsal:
Max Casper napsal:
Self-Ki11er napsal:
Spise se vykasli na mark01...kolik mas v 03,05?
A to jako proč? Takhle nízkej výsledek ve 2001 vypovídá o nějakym problému. A ten se nevyřeší tím, že se spustí 3DMark 2003(5) :wink:

Na novější karty používej 03 nebo 05. Na tvojí GK je 03 adekvátní. 01 o ničem nevypovídá. Můžeš tam mít nízké skóre a přitom může být vše naprosto v pořádku. Zkus 03 a pokud i tam bude nízké skóre, tak potom je to problém.


s tymto sa neda suhlasit , skoro 6000b som mal na 9250SE takze nejaky problem tam bude, aj ked CP4 nieje ziadna slava ten vysledok je velmi zly.
agp ide ako ma ?

Může se i stát, že na papírově silnější kartě dosáhneš nižšího výsledku v 3dm01 než na kartě mnohem slabší ...
Já nepopírám, že tam nějaký probém je, ale než se v tom začít šťourat, tak je jednoduší nainstalovat 3dmark03 a testnout to ... Pokud i tam bude nízké skore, tak to teprve řešit ...

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


Naposledy upravil kuceraj dne ne 24. duben 2005, 14:41, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 14:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. srpen 2004
Bydliště: Prague
Nahoru
kuceraj napsal:
Může se i stát, že na papírově silnější kartě dosáhneš nižšího výsledku než na kartě mnohem slabší ...
Ale ne s Celerem 2,4. Tady bude problem někde jinde.

_________________
CPU: Intel Core i5-4670 MB: GIGABYTE GA-Z87-D3HP RAM: Kingston HyperX 8GB HDD: Crucial m4 128GB & WD Caviar WD6400AAKS 640GB & Samsung F2 1TB VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Enermax PRO82+ II 525W Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 19" HP L1955 + 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 14:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
Max Casper napsal:
kuceraj napsal:
Může se i stát, že na papírově silnější kartě dosáhneš nižšího výsledku než na kartě mnohem slabší ...
Ale ne s Celerem 2,4. Tady bude problem někde jinde.

presne tak. inak na d1200+r8500 6000b
takze nieco to brzdi

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/20GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 2060s + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 24. duben 2005, 14:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. prosinec 2003
Bydliště: Praha 8
Nahoru
No možná bych se ještě pro jistotu kouknul, jestli nemáš zaplé natvrdo v ovladačích FSAA, AF ...
Nenastavoval jsi nějak ten 3dmark01 ???
Výkon ve hrách je adekvátní ?
Nepřehřívá se karta ?
Problémy s obrazem ?

_________________
MB: DFI LANParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon64 X2 3800+@5000+ 2.0 -> 2.6GHz (bez IHS) - Noctua NH-U12F RAM: GSkill 2x1GB 500@520 MHz 3-5-5-8 GPU: Gigabyte 8800GTS 320MB HDD: Hitachi HDS728080PLA380, Hitachi HDS722516VLAT80, Seagate ST3320620AS PSU: Fortron BlueStorm 500W TV: Leadtek DTV2000 H MOUSE: Razer DiamondBack KEYB: Microsoft ComfortCurve 2000 SOUND: Logitech Z-2300 THX CASE: AOpen H700B


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 117 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.