Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 21:44

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 117 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 25. duben 2005, 15:17 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. únor 2004
Bydliště: někde u UH
Nahoru
Max Casper napsal:
Self-Ki11er napsal:
Spise se vykasli na mark01...kolik mas v 03,05?
A to jako proč? Takhle nízkej výsledek ve 2001 vypovídá o nějakym problému. A ten se nevyřeší tím, že se spustí 3DMark 2003(5) :wink:


Self-Ki11er máš pravdu, kašli na 3DMark 2001 a radši udělej 03 a 05, a pak se teprve uvidí, jestli je nějaký problém nebo ne.

_________________
# Desktop [i7-5820K, 48 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 2x Dell UP2716D+Dell U2410, W10 Pro] # Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W10 Pro]
# Home Server powered by Windows Server 2012 R2 # Storage Synology DS1815+, Synology DS1819+
# Samsung Galaxy S10+ # Canon EOS 5D MkIV, Sony A7R III, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz


Naposledy upravil Smith dne čt 28. duben 2005, 21:10, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. duben 2005, 20:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
na 3Dmark 05 jsem se koukal chvily mel jsem 3FPS prumer...
a ve hrach jako Half Life 2 mam na Low na direct 7 800*600 18FPS!!!!
Far Cry taky
2Xjsem preinstaloval Windows
Zkousel jsem mnoho ovladacu na Nvidia(omega force wawe a jeste naky)
pak ovladace na desku a porad stejny :sad: :sad: :sad:
nevite cim to je pls pls

_________________
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. duben 2005, 08:44 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
kolik to ale dalo celkove bodu v 03 a 05?

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 15:33 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
ten 03-05 jsem nedelal ale uz kdyz pri hrach jako Counter strike 1.6 mam 18FPS stouhle sestavou tak mi pripada ze neni neco normalniho co byste si jako 1. koipily na mem miste? aby mi to fsp slo lip

_________________
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 6. květen 2005, 16:03 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 29. říjen 2003
Bydliště: Pardubice
Nahoru
rozhodne CPU, ten je tak akorat na word a excel ale ne na hry, alespon nejakeho semprona do s754 nebo rovnou a64 / P4

_________________
CPU: Intel Core i7 8700K @ 4700MHz / 1.224V - all cores AVX COOLER: Noctua NH-U12S MB: MSI Z370M PRO AC RAM: HyperX 2x 8GB DDR4 3200 CL16 VGA Gainward GTX1070 8GB SSD / HDD: WD Black 512GB M2 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fracral Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 24" IPS BenQ BL2411PT 1920x1200 REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM Xornet KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 10 Pro 64
Obrázek
Obrázek


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. květen 2005, 15:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak dneska jsem hral Counter strike 1.5 a pri 5vs5 17FPS!!!!!TO MOZNY!!!
ve skole hrajem CS 1.6 8vs8 na PC: Duron 466mhz 128MB Ram a naky integrovany 32MB grafiky a je tam 38FPS!!!
a Ja z Celeronem 2.4 512ram FX5900XT hraju CS 1.6 18FPS???To neni mozny tak hrozne by mi to snad ten procak neznisil :(
PS:
3XReinstal windwsu XP
Vyzkousel jsem mnoho druhu ovladacu na grafiku A nic znam lidi co maj AMD 1.2 256Ramky a MX440 a hraji CS 1.6 Z 120-180FPS cim to pls je? co mam noveho koupit?nebo delat :sad: :sad: :(

_________________
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. květen 2005, 15:41 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. září 2004
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Nahoru
AssasineZombie napsal:
co mam noveho koupit?nebo delat :(

Záleží kolik máš money?

buď jít do bazarového sk.A (teď jsem někde viděl XP2500+ a NF7 za 3000,-)

nebo jestli chceš něco nového a levného tak je asi best sk. 754 Sempron 2800+ a třeba NF8 celkem za 5000,-

podívej se do pc sestav :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. květen 2005, 17:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2003
Nahoru
3Dmark01 je silne zavisly na vykonu CPU, ja sam mam 15023b, ale to musim pouzit detoanatory 44.67 Starstorm, kdyz dam 56.72 origo Asus tak to klesne na 14200b (Detonatory verzi 44.xx pry maji nejaky urychlovaci cheat ktery nevykresluje vsechny efekty - rozdil 44.67 nature 124,3FPS vs. 56.72 nature 92.3FPS 3Dmark01SE)...

Rozhodne to chce testovat v 3Dmarku03 popripade 05 (ten bych ale s 2,4Ghz celeronem moc nepokousel :D )...

Btw vsechno to sou synteticke testy, hlavni je jak ti jedou hry...Nak


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. květen 2005, 19:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
takze koupit jen procesor? ale divny je ze ve skole z duronem 488mhz 128ramkama a 32mb karotu to dava vic FPS?
Muzu koupit Pentium4 2.4 ?? STacilo by to?

_________________
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. květen 2005, 19:13 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2005
Bydliště: Břeclav = Jižní morava
Nahoru
to by stacit melo, ale i tak,jen procalem to podle me nebude

_________________
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2

3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. květen 2005, 20:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
a cim?pls piste cim to podle vas profiku je a co mam proto udelat

_________________
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 11. květen 2005, 21:34 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2005
Bydliště: Břeclav = Jižní morava
Nahoru
asi prvni co bych udelal, bych zkusil tu grafiku narvat do jineho kompu, vykonem podobnemu tomu tvemu a na nem potom zkusit napr. Marka01SE, a zkus i 3Dmarka03, u tech novych karet 01SE uz nevi o co GO

_________________
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2

3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 13. květen 2005, 19:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak 3DMark 2003 4911Bodu
a tady jsem to ulozil do excelu pls mrknete se na to a zkuste zjistit co stim mam
dik
Excel: http://dell-clan.com/3DMark03.xls
PLS tech boud je malo??
stou moji sestavou?
Celeron 2.4
512ram
FX5900XT
deska:Via PM800
PLS POMOC :(

_________________
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 14. květen 2005, 06:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2005
Bydliště: Břeclav = Jižní morava
Nahoru
hmm, je i mozna ze se s tou grafikou hada zakladna. zkus tu grafiku dat do jineho kompu 8-)

_________________
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2

3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 14. květen 2005, 12:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. říjen 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
reknu to takhle grafika to podle me neni pac pixeli a vsechno se krasne zobrazuje jak ma byt vsechno se leskne atd

_________________
CPU:AMD Opteron 148 @ 2.4ghz MB:Asus A8R-MVP - ATI CrossFire Xpress 1600 RAM:Corsair 1024DDR 400Mhz GPU:Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950GT 256MB PCI-E 16x Memory:2x 512DDR 3200 400mhz HDD:HDD Maxtor DiamondMax 20 STM3160812A 160GB 8MB Case:Mironet + 450W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 14. květen 2005, 13:16 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 23. listopad 2003
Nahoru
AssasineZombie napsal:
Tak 3DMark 2003 4911Bodu
a tady jsem to ulozil do excelu pls mrknete se na to a zkuste zjistit co stim mam
dik
Excel: http://dell-clan.com/3DMark03.xls
PLS tech boud je malo??
stou moji sestavou?
Celeron 2.4
512ram
FX5900XT
deska:Via PM800
PLS POMOC :(


Me se to zda na tvoji sestavu akuratni vysledek :) potajtuj jeste garfiku a procak vejs a bude to ok...Nak


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 15. květen 2005, 17:35 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2005
Bydliště: Břeclav = Jižní morava
Nahoru
nakadah napsal:
AssasineZombie napsal:
Me se to zda na tvoji sestavu akuratni vysledek :) potajtuj jeste garfiku a procak vejs a bude to ok...Nak


tak s tim nemuzu nic vic nez nesouhlasit :evil:

to ze potaktuje procesor o parset MHz nezvysi nijak markantne vykon
a u grafiky to same, max. narust pri dobrem OC bude tak 1000 bodu v marku03

_________________
Zákl. Deska: ASUS P5LD2 i945P | Procál: Pentium D 805 2.66@3.2GHz FSB533@640MHz BOX(56C)| Paměti: A-Data II 2x256MB 533MHz | HDD: Seagate Baracuda 20GB 7200 ot./min. | Removable HDD: old Seagate 2GB | Grafárna:ASUS EXTREME X700 400/700@440/840 MHz |
Zvuk: SB Live! 5.1 | CD/DVD -RW: ---No dvd-ROM---:-((( OS: Wokna XP Profi SP2

3DMark03 - points(default)
3DMark03 - points( OC )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 15. květen 2005, 18:38 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 12. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Prece takovahle sestava s dobrou grafikou nemuze davat v CS tak malo FPS. Sice lepsi procak by to chtelo, to je pravda, ale daval jsem vic FPS i s Athlonem 1,2GHz a GF2 MX400 64MB.. Tam je nekde nejaky hardwarovy problem. Blbost abys kvuli tomu kupoval novej procak, se kterym stejne nebudes mit jistotu jestli ti pomuze.. V zadnem pripade tak nizky FPS neni tim ze by byl slaby procak..

_________________
Ryzen 5 1600 AF, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 23. listopad 2005, 21:53 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 02. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
Zdravím. Už ti někdo odpověděl na otázku ohledně hlášení při instalaci hry Splinter Cell Pandora Tomorrow? Mám stejný problém a nevím si rady. Děkuji za odpověď.
Mám grafárnu MSI 6600GT ovladač 76.45, CPU P-4 3GHz, MB MSI 865PE Neo2
Je to už delší dobu co tě to zajímalo, tak pro osvěžení:
******Non power-of-two render target support*******


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 24. listopad 2005, 16:15 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. duben 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Jackiii napsal:
Ja mam taky NV 6600GT a v 3D marku 01 mam jen 13 500 bodu na 500/900 :?
Ale v
3D marku 03 -
500/900 - 7055 bodů
574/1097 - 8000 bodů


To uz nak odpovida ale ten 01 je divnej :sad:


Hodne to zalezi na CPU a na pametech + pametovy radic. Tak napriklad:
AMD 1600+ 1.4GHz, 512 SDRAM, ECS K7VZA KT133A, 6600TD @550/710.
01 8.5K a vic ani tuk. s Ti4400 - 01 8.3K.
AMD 2500+ @2.2GHz, 1G DDr SDRAM, nFor.3, 6600TD @540/675.
01 16.5K a nejake drobne. (Jako stvorene na hry)
v 03 a 05 UZ TO BYLO CELKEM SROVNANE.
Jink, jsou tu od toho thready.

_________________
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.

Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 117 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.