Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 24. únor 2020, 01:27

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Benchemall - diskuze a připomínky k tomuto testu
PříspěvekZaslal v: čt 8. červenec 2004, 08:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Platí pro všechny hry.
Pište sem svoje názory a případné dotazy k tomuto testu.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


Naposledy upravil Butch dne čt 8. červenec 2004, 09:12, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. červenec 2004, 09:08 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Takže začnu.
Test není špatnej jako porovnání sestav, ale je podle mě šíleně málo náročnej.

Chtělo by to u UT 2004 přidat například Onslaught.
Protože ten se na 1GHZ procáku hejbal v bitvě kolem 15fps(minimum jsem naměřil asi 6fps)...a z toho testu to nikdo nepozná.

Co se týče deathmatche, tak tam taky výsledky moc neodpovídají skutečnosti.

Na mým normal compu to hlásí na max detaily + 1280x1024, průměr 94.12 fps.
To sice na nějaké mapě může být pravda, ale zkuste si třeba Desolation a alespoň 8 hráčů....když dojde k přestřelce, tak FPS kolem 35 je u mě hodně častým jevem a o nějaké výkonové rezervě, nemůže být řeč.
To když pak procházím chodbou sám a sbírám zbraně a jede to 100fps, je sice hezké, ale hráče hlavně zajímá chování hry a jeho PC při akci.
Teda alespoň mě.

A přitom po shlédnutí benche, by člověk řekl, že to musí být naprosto dostačující.

Naopak na 1. mapě ve dvou hráčích není pro mě problém, mít průměr kolem 150fps.


To samé platí o Far Cry...je tam vlastně jen rozhlížení a malá procházka, ale žádná akce.

Tvůrci testů měli ten bench udělat trochu pestřejší.

A ukázat userům, jak nejhůř ta či oná hra člověku půjde.

Tzn. vybrat co nejsložitější scenérie a akce, které mohou hráče v průběhu hraní potkat. Samozřejmě pak i přidat normálně náročné akce.

Aby tu byla ta možnost porovnání, kde už si PC hrábne na dno a co například pojede v pohodě.

V UT2004 vybrat třeba nějakou mapu v ONS a ve Far Cry třeba "procházku" po palubě lodi + něco dalšího středně náročného.

Vůbec nezatracuju tenhle bench, ale myslím že autoři měli při výrobě trochu víc myslet.

Toť můj názor.

Uff docela jsem se rozepsal, tak snad vás tím nebudu moc nudit

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. červenec 2004, 09:17 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: České Budějovice
Nahoru
Já bych řekl, že je to spíš chyba her než samotného Benche. Vem si třeba Q3, Wolfenstein, Half Life CS apod. Tam si může každý user nahrát svoje demo a když pak někdo při LAN párty nesplní limit tak bye bye 8-)

Je v UT04, FarCry apod nějaká možnost, jak demo vytvořit?

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 750gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 8. červenec 2004, 09:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
karf napsal:
Já bych řekl, že je to spíš chyba her než samotného Benche. Vem si třeba Q3, Wolfenstein, Half Life CS apod. Tam si může každý user nahrát svoje demo a když pak někdo při LAN párty nesplní limit tak bye bye 8-)

Je v UT04, FarCry apod nějaká možnost, jak demo vytvořit?


No právě, že kdyby ten bench projel třeba nějakou naskriptovanou trasu.

Ale hlavně trasu složitější pro výpočty.

Tam je prostě na vině ten bench...stačilo třeba u UT2004 udělat bench z každýho herního módu + více bootů a hned by byly výsledky přesnější.

Vlastní demo by mělo pomocí nějakých tools jít, ale jde o to, že nebudeš mít s kým porovnávat.

Jedině ho třeba udělat a dát ho tady k downloadu a useři PCT by už nějaké ty výsledky dohromady mohli dát.

Určitě by se připojilo dost lidí.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 13:11 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 13. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
mam ut 04 ale nikde jsem neviděl,nebo nepochopil,jak vubec ten bench spustit.......jak?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. leden 2005, 13:48 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Dex_Holland napsal:
mam ut 04 ale nikde jsem neviděl,nebo nepochopil,jak vubec ten bench spustit.......jak?


Musíš si stáhnout utilitu Benchemall.

_________________
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 5. listopad 2006, 11:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Bydliště: PD
Nahoru
Chlapi, viete nejaku nahradu za tento softik? Jeho vyvoj uz davno skoncil. V stredu dolezie nova X1950, rad by som si otestoval rozdiely priamo v hrach. Merat frapsom sa da, len nie vzdy to ide presne. Zaroven nemam odlozene sajvi z hier, takze by som potreboval pustat nejake demo...Vdaka.

_________________
If you can´t make it good, make it look good...

Q6600 @ 3,2GHz (400x8) @ 1,344V+ Noctua NH-U12P @ 600rpm /, Sapphire Radeon HD3870 + Zalman VF-900 Cu, 8GB RAM A-Data Vitesta EE @ 960MHz 5-5-5-18, Gigabyte EP35-DS3R, Raid 0 - 1,5TB (2x750GB/16MB WD7500AAKS), + 640GB WD6400AAKS SATAII/16MB cache, DVD-RW/LiteOn LH-20A1S + DVD-RW/LiteOn LH-20A1P, SB Audigy 2 Platinum EX, SkyStar HD2 + SkyStar 2, Genius HT5.1, LCD 20" 16:10 - FSC S20-1W, Enermax Liberty 500W, Vista x64 Ult.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. leden 2007, 10:07 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 01. říjen 2005
Bydliště: Plzen
Nahoru
jak se v tom da benchovat bf2?? :oops:
mne to nejak vubec nejde :x


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.