Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Zátěž Cpu
PříspěvekZaslal v: čt 27. srpen 2009, 13:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. srpen 2009
Bydliště: České budějovice
Nahoru
Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli je normální,že když mam soubor v RARu nebo ZIPU a chci ho rozbalit tak mi cpu jede na 20% vytížení??? Zdá se mi to hodně pomale abych 4gb soubor v raru rozbaloval 10min.Díky za odpovědí.

_________________
Cpu:1800x Deska:Gigabyte x370 gaming k7 Pamět: Kingston 2x8gb,SSD Crucial mx 300 275gb,WD Blue 2TB,VGA 1080 default,Evga 750w Gold Case: Phanteks p400 Monitor: ZOWIE by BenQ XL2411 FHD
Myš: Razerdeathadder Elite Klavesnice: Razer Ornata chroma Phone: Galaxy s8 + Coral Blue


 Profil  
 Předmět: Re: Zátěž Cpu
PříspěvekZaslal v: čt 27. srpen 2009, 19:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. duben 2007
Bydliště: Jihlava
Nahoru
Ano může to být normální, záleží to hlavně na stupni komprese, výkonu procesoru a HDD.

_________________
Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: Zátěž Cpu
PříspěvekZaslal v: pá 28. srpen 2009, 12:01 
Nováček
Nováček

Založen: 17. červenec 2009
Nahoru
obzvlast pak kdyz mas fyzickej HDD jeden..a jeste fragmentovenej...

_________________
MB: Asus P5W DH Deluxe CPU: E6400@2.72Mhz RAM: Corsair 3x1gb XMS2 DHX@900mhz GK: Asus EAH4870Matrix HDD: Seagate250GB(system) 500GB(data+pagefile) 160GB(temp) SPU: Thermaltake420W
Case: Thermaltake Armor Jr.Black key: Logitech G15 bluebackligh rat: Logitech G5 LCD: 19''Asus VB191
OS:WinXp SP2


 Profil  
 Předmět: Re: Zátěž Cpu
PříspěvekZaslal v: pá 28. srpen 2009, 15:17 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. srpen 2009
Bydliště: České budějovice
Nahoru
Treba je to tim diskem,mam samsunga 500gb 7200ot/16mb casch asi to spomaluje no.Tak vám děkuju za rady,a kdyz uz sem pisu nemate neco cim zemrim kolik mi zere cela sestava wattu. Díky předem.

_________________
Cpu:1800x Deska:Gigabyte x370 gaming k7 Pamět: Kingston 2x8gb,SSD Crucial mx 300 275gb,WD Blue 2TB,VGA 1080 default,Evga 750w Gold Case: Phanteks p400 Monitor: ZOWIE by BenQ XL2411 FHD
Myš: Razerdeathadder Elite Klavesnice: Razer Ornata chroma Phone: Galaxy s8 + Coral Blue


 Profil  
 Předmět: Re: Zátěž Cpu
PříspěvekZaslal v: pá 28. srpen 2009, 19:26 
Nováček
Nováček

Založen: 17. červenec 2009
Nahoru
ja si koupil nedavno takovej klumpik za 400kc kvuli stary lednicce..
je tam asi 7 funkci +hodiny.... kdyz vis cenu za KWh tak ti to rovnou pocita i kolik te chvilka hrani stala :)
skoda jen ze ukazuje jen od 0,0KWh...
vyrobek je od firmy "Solid"
ale jak je presnej bo nepresnej...to uz ti nepovim :)
udajne cesky vyrobek

_________________
MB: Asus P5W DH Deluxe CPU: E6400@2.72Mhz RAM: Corsair 3x1gb XMS2 DHX@900mhz GK: Asus EAH4870Matrix HDD: Seagate250GB(system) 500GB(data+pagefile) 160GB(temp) SPU: Thermaltake420W
Case: Thermaltake Armor Jr.Black key: Logitech G15 bluebackligh rat: Logitech G5 LCD: 19''Asus VB191
OS:WinXp SP2


 Profil  
 Předmět: Re: Zátěž Cpu
PříspěvekZaslal v: pá 28. srpen 2009, 20:52 
Začátečník
Začátečník

Založen: 25. srpen 2009
Bydliště: České budějovice
Nahoru
Tak to je to same ja Electrometer akorat ze tohle je aplikace :) a ukazuje to taky kolik te to stoji,ale furt mi to ukazuje 175W ze to bere i kdyz tam mam new Vga.

_________________
Cpu:1800x Deska:Gigabyte x370 gaming k7 Pamět: Kingston 2x8gb,SSD Crucial mx 300 275gb,WD Blue 2TB,VGA 1080 default,Evga 750w Gold Case: Phanteks p400 Monitor: ZOWIE by BenQ XL2411 FHD
Myš: Razerdeathadder Elite Klavesnice: Razer Ornata chroma Phone: Galaxy s8 + Coral Blue


 Profil  
 Předmět: Re: Zátěž Cpu
PříspěvekZaslal v: so 29. srpen 2009, 10:21 
Nováček
Nováček

Založen: 17. červenec 2009
Nahoru
s tim co mam dole v popisu..(bez monitoru) za dve hodiny plnyho vytizeni 0,5KWh za 2 hodiny

ted mam navic Q9550..takze se spotrebou jeste povyrostu :oops:

_________________
MB: Asus P5W DH Deluxe CPU: E6400@2.72Mhz RAM: Corsair 3x1gb XMS2 DHX@900mhz GK: Asus EAH4870Matrix HDD: Seagate250GB(system) 500GB(data+pagefile) 160GB(temp) SPU: Thermaltake420W
Case: Thermaltake Armor Jr.Black key: Logitech G15 bluebackligh rat: Logitech G5 LCD: 19''Asus VB191
OS:WinXp SP2


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 7 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.