PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

Benchmarky (3DMark 2001,2003,Aquamark, herní benchmarky.. )
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=1504
Stránka 2 z 3

Autor:  Nidzo [ út 28. říjen 2003, 11:56 ]
Předmět: 

GLOWi napsal:
Tak muzu potvrdit. Mne to taky neslo. (Sachovnice - HerculesR9800SE AIW ) Ted se rozhoduju, jestli ho mam vratit a koupit R9800 nonPro nebo ne. Nevite na jakych kartach jde zprovoznit SoftFireGL?


Vratit??? A jak to provedes???

Autor:  GLOWi [ út 28. říjen 2003, 13:39 ]
Předmět: 

Kdyz si kupujes neco pomoci dalkove komunikace, napr. pres e-shop, tak mas pravo do 14 dnu od smlouvy odstoupit. Pokud by byl nekdo dost oprásklej tak by to moh takhle zkouset a karty vracet dokud by nemel stesti nebo ho v shopu neposlali do prd...

Autor:  Nidzo [ út 28. říjen 2003, 13:42 ]
Předmět: 

GLOWi napsal:
Kdyz si kupujes neco pomoci dalkove komunikace, napr. pres e-shop, tak mas pravo do 14 dnu od smlouvy odstoupit. Pokud by byl nekdo dost oprásklej tak by to moh takhle zkouset a karty vracet dokud by nemel stesti nebo ho v shopu neposlali do prd...


Opravdu??? :shock:

Tak to je dobry.....asi si objednam 9500 :wink:

EDIT: A nejsou s tim potize???

Autor:  GLOWi [ st 29. říjen 2003, 19:26 ]
Předmět: 

Ja jsem ho normalne vratil a koupil jsem si Hercules R9800 . Naprosto bez problemu, jeste mi nabizeli vzit si jiny R9800SE, ale uz se mi to nechtelo zkouset. No ted spis zpytuju svedomi, jestli jsem nebyl cacnej a nevyhodil zbytecne moc penez. Doufam, ze R800 mi vydrzi nejmene 2 roky

Autor:  Nidzo [ st 29. říjen 2003, 20:14 ]
Předmět: 

GLOWi napsal:
Ja jsem ho normalne vratil a koupil jsem si Hercules R9800 . Naprosto bez problemu, jeste mi nabizeli vzit si jiny R9800SE, ale uz se mi to nechtelo zkouset. No ted spis zpytuju svedomi, jestli jsem nebyl cacnej a nevyhodil zbytecne moc penez. Doufam, ze R800 mi vydrzi nejmene 2 roky


A jakej uvedes duvod, ze to vracis???

Jinak pardon za off-topic. :)

Autor:  GLOWi [ st 29. říjen 2003, 22:33 ]
Předmět: 

Ja jsem rekl se mi nevyhovuje kvalita TV tuneru. Ale stejne se nikdo na nic moc nevyptaval. V podstate nemusis udavat duvod,, jde o to ze to muzes proste vratit na zaklade toho, ze jsi to kupoval pres internet. To neni reklamace. Je to proto, ze kdyz to kupujes na dalku, tak nemas moznost to primo videt, vyzkouset osahat apod... Proto to muzes vratit

Autor:  Butch [ pá 14. listopad 2003, 14:49 ]
Předmět: 

Tak jsem zkoušel svojí grafiku pro změnu podtaktovat.
jádro jsem dal na 270 z původních 325 a paměť jsem dal na 257 z původních 310.

Tady je výsledek: 12770 bodů v 2DMarku 2001 SE

Autor:  afk_cz [ pá 9. leden 2004, 09:42 ]
Předmět:  vysledkyproc mam tak vysoke skore

cau lidi, nevim proc mam tak vysoke skore, ale podle vasich konfiguraci PC na tom nejsme nejak moc rozdilne.
kazdopadne:

3D Mark 2001 SE, WinXp Pro
se starou MSI GF4 Ti4200 @ 4400 128MB VIVO AGP4x => 13590
s novou Hercules Radeon AIW 9800SE@9800 bez pretaktovani GPU/mem a vypnutym HiearchicalZ a HyperZ (malinko pomalejsi) => 17050

3D Mark 2003 build 340, WinXp Pro
Hercules Radeon AIW 9800SE@9800 bez pretaktovani GPU/mem a vypnutym HiearchicalZ a HyperZ (malinko pomalejsi) => 5890
pokud jeste potrapim CPU/MEM a jemne (cca o 5MHz) zvednu GPU/mem tak to leze k 6000

.... ma mi prijit dalsi kus teto grafiky, kde mozna nebudou v obraze artefakty a nebudu muset povypinat HiearchicalZ apod. abych se jich zbavil a zustaly mi odemceny vsechny ( 8 ) pipky ===> 15.1. jsem ji zkousel a byly tam artefakty, kterych se neslo vubec zbavit :( prodal jsem ji dal a nechal si tu puvodni ... cekam na dalsi zakazku ;)

Autor:  Jiri Drak [ pá 9. leden 2004, 12:45 ]
Předmět:  Re: vysledkyproc mam tak vysoke skore

afk_cz napsal:
cau lidi, nevim proc mam tak vysoke skore, ale podle vasich konfiguraci PC na tom nejsme nejak moc rozdilne.

Vzhledem k sestave mas skoro uplne normalni :)

Pro porovnani:

Soltek FRN2-RL, 2x512MB, Barton 2500+@2.2G, R9800@430/330, cat 3.10

3DM01: 17800
3DM03: 6050
Aquamark: 43700

Autor:  Dr.Evil [ pá 9. leden 2004, 14:18 ]
Předmět: 

v 3dmark03 mám 3850 bodů, nic moc,že?

Autor:  Jiri Drak [ pá 9. leden 2004, 14:42 ]
Předmět: 

Dr.Evil napsal:
v 3dmark03 mám 3850 bodů, nic moc,že?

To je opravdu dost malo, tvoje sestava by mela udelat tak o cca 800-900 bodu vic (i bez pretaktovani), pokud mas opravdu 9700PRO.

Autor:  Butch [ po 12. leden 2004, 12:03 ]
Předmět: 

Takže tu máme zase pár výsledků
Všechy testy byli s ovladačema Omega 2496c (equivalent Catalist 3.9)
Pod WINXP + SP1 a DirectX 9.0b, Grafika i testy - nastavení na default


taktování grafické karty(od underclock po overclock)

sestava - CPU 2,7Ghz, DDR 375Mhz, Radeon 9700 Pro

GPU:210Mhz
Paměť:210Mhz
3Dmark2001SE 11862 bodů

GPU:325
Paměť:310
3Dmark2001SE 14791 bodů

GPU:330
Paměť:330
3Dmark2001SE 14861 bodů

GPU:360
Paměť:330
3Dmark2001SE 15159 bodů Aquamark 37405 bodů


sestava - CPU 2,772Ghz, DDR 385Mhz, Radeon 9700 Pro
GPU:363
Paměť:333

3Dmark2001SE 15640 bodů 3DMark2003 5442 bodů Aquamark 38458 bodů

Autor:  afk_cz [ pá 16. leden 2004, 17:51 ]
Předmět:  Re: vysledkyproc mam tak vysoke skore

Jiri Drak napsal:
afk_cz napsal:
cau lidi, nevim proc mam tak vysoke skore, ale podle vasich konfiguraci PC na tom nejsme nejak moc rozdilne.

Vzhledem k sestave mas skoro uplne normalni :)

Pro porovnani:

Soltek FRN2-RL, 2x512MB, Barton 2500+@2.2G, R9800@430/330, cat 3.10

3DM01: 17800
3DM03: 6050
Aquamark: 43700


prosimte cim chladis tu grafiku ? ja kdyz dam jadro na 410 tak mi to zacne po chvilce delat bily tecky a musim ho stahnout, kdyz pridam 1x80mm vetrak nahoru (pameti) a 1x80mm vetrak dolu (jadro + pameti), tak je to lepsi, ale porad nic moc :( mam teda Herculesa AIW kterej ma narozdil od poctive verze 9800 asi horsi chlazeni, tema vetrakama se to ale da teplotne stahnout - nedelals na ni treba upravy voltaze, nebo jdou takhle pretaktovavat vsechny ?

Autor:  Deegr [ pá 16. leden 2004, 18:38 ]
Předmět: 

Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:

Autor:  Jiri Drak [ pá 16. leden 2004, 19:18 ]
Předmět:  Re: vysledkyproc mam tak vysoke skore

afk_cz napsal:
prosimte cim chladis tu grafiku ? ja kdyz dam jadro na 410 tak mi to zacne po chvilce delat bily tecky a musim ho stahnout, kdyz pridam 1x80mm vetrak nahoru (pameti) a 1x80mm vetrak dolu (jadro + pameti), tak je to lepsi, ale porad nic moc :( mam teda Herculesa AIW kterej ma narozdil od poctive verze 9800 asi horsi chlazeni, tema vetrakama se to ale da teplotne stahnout - nedelals na ni treba upravy voltaze, nebo jdou takhle pretaktovavat vsechny ?

Zadnej Vmod nemam, chladim to sice s heatpipe, ale to hlavne kvuli tichu ne az tak kvuli vykonu, tech 430 to zvladalo i bez nej, ale ten originalni vetrak byl dost bidnej (nemam hercula, tam je lepsi). Ale 420-440 neni na 9800 nic neobvykleho spis si trefil na horsi kousek. Lepsi chladic by urcite neuskodil, ale mozna by pomohlo i sundat chladic, ocistit a nanest tam jen znova pastu.

Autor:  afk_cz [ po 19. leden 2004, 08:30 ]
Předmět: 

Deegr napsal:
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:


na Radeona 9000 to neni spatny ;)

Autor:  hippygamer [ po 19. leden 2004, 12:46 ]
Předmět: 

afk_cz napsal:
Deegr napsal:
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:


na Radeona 9000 to neni spatny ;)


tak ja mam u moji sestavy v 3DMarku 2001SE 7000bodů... vlastně začínal jsem 6400... trosku pomohl pretakt proc., ale nejvic mi dalo pridani dalsi pameti z 256MB na 512MB - cca 500 bodů... na oc GK se chystam, ale najit vhodny vetracek ci dokonce sehnat pasivy na pameti je docela vopruz... :sad: kdybyste meli typ tak zahlste diky...

P.S. V tntrade jsem ty pasivy nenasel, ale zkusim se zeptat osobne
P.S.S. Rady typu narezej si pasivy neberu.. nemam z ceho :?

Autor:  Zdenek Teska [ pá 23. leden 2004, 09:39 ]
Předmět: 

hippygamer napsal:
afk_cz napsal:
Deegr napsal:
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:


na Radeona 9000 to neni spatny ;)


tak ja mam u moji sestavy v 3DMarku 2001SE 7000bodů... vlastně začínal jsem 6400... trosku pomohl pretakt proc., ale nejvic mi dalo pridani dalsi pameti z 256MB na 512MB - cca 500 bodů... na oc GK se chystam, ale najit vhodny vetracek ci dokonce sehnat pasivy na pameti je docela vopruz... :sad: kdybyste meli typ tak zahlste diky...

P.S. V tntrade jsem ty pasivy nenasel, ale zkusim se zeptat osobne
P.S.S. Rady typu narezej si pasivy neberu.. nemam z ceho :?



Já mám na Radeonu 9100 3DM2001 něco kolem 8600bodů :oops:

Autor:  hippygamer [ pá 23. leden 2004, 09:55 ]
Předmět: 

Zdenek Teska napsal:
hippygamer napsal:
afk_cz napsal:
Deegr napsal:
Když se tady tak bavíte o těch dosažených výsledků, tak mi příjde, že mám hotovej muzejní exponát.

3DMark 2001 SE - 7291 bodů

3DMark 03 - 1321 bodů

AquaMark 3 - cca 13 200 bodů


To sou 3x-4x horší výsledky, než máte vy. :old9:


na Radeona 9000 to neni spatny ;)


tak ja mam u moji sestavy v 3DMarku 2001SE 7000bodů... vlastně začínal jsem 6400... trosku pomohl pretakt proc., ale nejvic mi dalo pridani dalsi pameti z 256MB na 512MB - cca 500 bodů... na oc GK se chystam, ale najit vhodny vetracek ci dokonce sehnat pasivy na pameti je docela vopruz... :sad: kdybyste meli typ tak zahlste diky...

P.S. V tntrade jsem ty pasivy nenasel, ale zkusim se zeptat osobne
P.S.S. Rady typu narezej si pasivy neberu.. nemam z ceho :?



Já mám na Radeonu 9100 3DM2001 něco kolem 8600bodů :oops:


Tak OC GK proveden (viz. podpis), dosahl jsem 7360bodů... co u mě děla tak nizky vysledky? Procak? Myslim, ze GK je za ty penize ok :roll:

Autor:  Sentenced [ pá 23. leden 2004, 10:14 ]
Předmět: 

7300 bodů jsem delal na 2400+ a FIC nForce2 s Clubem 9200 v defaultu... Takze bych to videl, ze u tebe by to mohla trochu brzdit ta KT400 a CPU.

Stránka 2 z 3 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/