Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 01:11

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Zadny program neukaze teplotu cpu
PříspěvekZaslal v: ne 28. listopad 2010, 23:53 
Nováček
Nováček

Založen: 28. listopad 2010
Bydliště: Cheb
Nahoru
Zravim, ze dne na den mi pc prestal ukazovat teplotu jadra, po nainstalovani a odinstalovani programu Easy Tune6 (neumel co sem shanel) a naslednym vypnuti a zapnuti koukam teplota cpu je 0.
Predtim vse normalne fungovalo pouzivam Core Temp, bezel i Speedfan a ted nic jen bios se chyta. Nepomohlo ani obnoveni systemu. Nemate nekdo prosim podobnou zkusenost nebo napad co se mohlo stat?

_________________
CPU: AMD PhenomII X6 1090T BE FAN: Noctua NH-U12P SE2 MB: Asus crosshair IV formula RAM: Kingston HyperX DDR3 1600MHz 2x4GB GPU: MSI GTX660 2GB PSU: Corsair GS 700W SSD: Kingston V300 120GB HDD: 2x Samsung SpinPoint F3 500GB


 Profil  
 Předmět: Re: Zadny program neukaze teplotu cpu
PříspěvekZaslal v: ne 2. leden 2011, 18:00 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 11. červen 2003
Bydliště: Hlučín
Nahoru
Někdy toto dělá aktivace advanced load calibration a nebo když se aktivuje EC firmware u odemykání jader. Nehrál sis předtím v BIOSU?

_________________
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)


 Profil  
 Předmět: Re: Zadny program neukaze teplotu cpu
PříspěvekZaslal v: po 3. leden 2011, 21:30 
Nováček
Nováček

Založen: 28. listopad 2010
Bydliště: Cheb
Nahoru
Prave ze ne, mam totiz Athlona s jadrem Regor takze neni co dalsiho aktivovat.... kazdopadne ted to vypada tak ze po aktualizaci biosu se problem nevyresil takze sem nabyval presvedceni ze je cidlo KO a zvazoval reklamaci a nez sem se stihl rozhodnout tak opet zacal pracovat normalne.
Kazdopadne by me stejne zajimalo co to mohlo zpusobit a priste se tomu vyhnout.
Jinak diky za tip

_________________
CPU: AMD PhenomII X6 1090T BE FAN: Noctua NH-U12P SE2 MB: Asus crosshair IV formula RAM: Kingston HyperX DDR3 1600MHz 2x4GB GPU: MSI GTX660 2GB PSU: Corsair GS 700W SSD: Kingston V300 120GB HDD: 2x Samsung SpinPoint F3 500GB


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 3 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.