Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je čt 3. prosinec 2020, 21:42

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: ATI Tray Tools
PříspěvekZaslal v: so 26. březen 2011, 14:16 
Nováček
Nováček

Založen: 26. březen 2011
Nahoru
Ahoj, na doporučení informačních servrů jsem si stáhl ATT pro přetaktování GK. Mám HD4350 (110-600MHz nastaveno výrobci), a naskytl se mi problém, když nastavím vyšší takt GPU nebo RAM a dám Apply, vrátí se mi to zpět na default (110MHz). Jako by bylo taktování zamklé, což vyloučím, v CCC se mi podařilo GPU na 650MHz a RAM na 400. Prošel jsem pár diskuzí ale tento problem jsem nikde nenašel. Nenašel jsem ani, zda je třeba problém v kompatibilitě. Můžete mi prosím pomoci pokud víte, nebo aspoň doporučit nějakou jinou utilitu, která funguje pod WIN7-32b. díky

....a když spustím CCC, kde mám již nastavené vyšší f, a zároveň je spuštěn ATT, tak mi to CCC hodí zpět do defaultu, takže zřejmě by mělo být nějaké nastavení v ATT ale to jsem nenašel :-/ Navíc když mám spušten ATT tak nespustím např: GPU-Z, sanstuary, a dokonce i Call of duty. Jestli nebude někde problém s registry herdek, OS mám čerstvě přeinstalovaný :-/ to je situace :D


 Profil  
 Předmět: Re: ATI Tray Tools
PříspěvekZaslal v: so 26. březen 2011, 21:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2011
Nahoru
:D tak to sme na tom stejne kdyz mam spusteny ATT tak nemuzu pustit call of duty 4 a to je mi potom ten ATT k nicemu :D kdyz potrebuju mit nataktenou grafu na hru ktera pak ale nejde pustit :D


 Profil  
 Předmět: Re: ATI Tray Tools
PříspěvekZaslal v: so 26. březen 2011, 22:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 06. březen 2011
Nahoru
Stahni si GPU Tool http://www.techpowerup.com/downloads/1383/mirrors.php a dej find max a nech to at to bezi prave ten program zkousim tak uvidime pak dam info jak to faka atd zatim to vypada dobre


 Profil  
 Předmět: Re: ATI Tray Tools
PříspěvekZaslal v: út 29. březen 2011, 23:02 
Nováček
Nováček

Založen: 26. březen 2011
Nahoru
Tak tebou zmíněný prográmek mi nešel spustit. Nemožné nastavení v ATT, AT, Radlinker, omezené taktování v CCC. Dávám to za vinu buď ovladačům nebo kompatibilitě jádra RV710. Jako poslední jsem testl Rivatuner, který má podporu pro RV710. Takže se mi podařilo GPU taktnout snad stabilně na 750MHz a 430MHz RAM.

Jinak díky za viewtopic.php?p=7671554


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 4 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.