Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 9. prosinec 2019, 03:06

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: st 13. listopad 2013, 15:14 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. září 2010
Bydliště: Pohořelice
Nahoru
Ahoj, jedná se jen o slabší chybu. V novějších hrách mi to nechce ukazovat fps atp. Ve starších ano. nevíte co s tím? Koknkrétně například BF4 a nové CoD. Mám verzi 2.3.1

_________________
CPU: i7 7700k delid@5.0Ghz|Cooler: Kraken X31|MB: Z270 Krait|SSD 1: EVO 850 500GB|SSD 2: MX100 256GB|HDD: 2x WD ~2,5TB|GPU: ASUS 1070 Ti Strix OC@2Ghz|RAM: Corsair DDR4 3000MHz CL15 2x8GB|Zdroj: RM650x 80PLUS GOLD|Case: S340 Black&White|Monitor: C24FG73 24" 144Hz


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: st 13. listopad 2013, 15:18 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Není to chyba, RTSS ještě není upraven pro běh v 64-bit aplikacích, ale Unwinder už na tom pracuje. BETA s podporou 64-bit aplikací by měla vyjít v půlce prosince.
Unwinder - 12.11.2013 napsal:
I think I've got good news for you, guys. MSI is interested in funding 64-bit compatible RTSS development. I'll get one month of work time allocated just for this task, so I may focus entirely on RTSS development without switching to different priority things like supporting new VRMs for custom design MSI cards and so on. In exchange, 64-bit OSD support in RTSS will be exclusively available only to MSI Afterburner during 9 months after release. Sounds like rather fair deal for me.
I'm starting working on this task right now, so you can expect 64-bit OSD in RTSS released somewhere in mid December.
You should thank MSI for that, without them it won't be possible to allocate resources and time for development.
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4699274&postcount=160


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: st 13. listopad 2013, 16:02 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. září 2010
Bydliště: Pohořelice
Nahoru
aha, díky za info :)

_________________
CPU: i7 7700k delid@5.0Ghz|Cooler: Kraken X31|MB: Z270 Krait|SSD 1: EVO 850 500GB|SSD 2: MX100 256GB|HDD: 2x WD ~2,5TB|GPU: ASUS 1070 Ti Strix OC@2Ghz|RAM: Corsair DDR4 3000MHz CL15 2x8GB|Zdroj: RM650x 80PLUS GOLD|Case: S340 Black&White|Monitor: C24FG73 24" 144Hz


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: út 25. březen 2014, 11:36 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. září 2012
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Zdravím ja mám zase problém ten že u MSI afterburner nejde navíšit vCore(mV)
Mám verzi 2.3.1 u verze 3.0.0 18beta mi to jde ale tato verze funguje jen do 28 řína.
Mám GK R290 už jsem na MSI afterburner taktoval na verzy 3.0.0 18 beta a bez problému. Nevím v čem je háček. A co vy ??????


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: út 25. březen 2014, 11:42 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
2.3.1 nemá podporu pro voltage regulátor na tvé kartě.

Tento týden vyjde další BETA s prodlouženou platností a pár updaty, stačí si počkat.


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: út 25. březen 2014, 11:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 05. září 2012
Bydliště: Praha 10
Nahoru
Krteq napsal:
2.3.1 nemá podporu pro voltage regulátor na tvé kartě.

Tento týden vyjde další BETA s prodlouženou platností a pár updaty, stačí si počkat.


Dekuji


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: čt 27. březen 2014, 12:19 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: norridge(chicago),il,usa
Nahoru
no doufam ze to zvladnou ,zitra to vyprsi a zatim nic ,klidne by stacilo kdyby zrusili to casove omezeni kdyz nemaji nic noveho

_________________
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: čt 27. březen 2014, 12:44 
Čestný člen
Čestný člen

Založen: 22. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Vyjde to zítra :roll:


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: čt 27. březen 2014, 16:07 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: norridge(chicago),il,usa
Nahoru
skoda, dnes mam cely den cas

_________________
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: so 27. prosinec 2014, 02:15 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. březen 2005
Bydliště: Plzeň
Nahoru
mam Afterburner 4.1. a předtim jsem mel nejakou starší (klasickou verzi). Nastavim profili na 2D a 3D rezim. a ten ten vocas mi hazi normalne ve woknech kdyz nic nemam otevreneho 3D profil. ale jen roztoci vetrak, ale nenastavi ani dane frekvence...tusi nekdo proc?

1) chci 2D rezim ve woknech
2) frekvence nejsou aktualni podle profilu

_________________
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: Gigabyte Radeon 6950 @ 6970 @ 940/1350 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: so 27. prosinec 2014, 02:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Rožmitál pod Třemšínem
Nahoru
ja prave nahodil taky tuhle verzi a funguje mi to normalne.. Zkousel si restart OS?


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: pá 23. leden 2015, 05:42 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. únor 2008
Bydliště: norridge(chicago),il,usa
Nahoru
nemate nekdo problem monitoringem frekvenci kdyz je zaply bf4 staci v prohlizeci ani nemusite hrat ,zacne mi ukazovat 500/1250 (jinak ma ukazovat 300 a vram ted nevim) ,pokud spustim jakoukoliv hru nebo benchmark tak ukazuje pouze 850/1250 coz je tusim zaklad karty bez boostu ,pokud bf4 v tom prohlizeci zavru tak vse ukazuje jak ma 1050/1575 v zatezi ,takty mam zmenene primo v biosu, u bf3 a jinych je vse v poradku (teda pokud mam vyply bf4) , nevite cim by to mohlo byt ? gpuz ukazuje v te chvili take 850/1250
edit : jen bych chtel doplnit ( i kdyz zbytecne ) ze ten problem nastane pri spusteni bf4 pres ie ,napr. pres firefox je vse v poradku

_________________
7700k (4,7/4,5 1,296v),noctua nh-d15,asus IX hero,gskill tridentz 3,6 cl16,gigabyte 1080 aorus 2050/12000,samsung 850evo 500gb,toshiba p300 2tb,evga sup. p2 750w,be quiet! pro900,logitech g510s,g500s,logitech z906,hyperx cloud II,msi optix
i5 4690k (4,5ghz 1,165v),noctua nh-d14,asus z97-pro,seasonic platinum 660w,fractal r4,g.skill 2x4gb,intel 530 480gb,3xhdd (9tb),sony bdrw
(ulozenka:i7 3770k (4,6ghz 1,240v),noctua nh-d14,sapphire hd 7950 1050/6300,asus-p8z77-v pro,seasonic platinum 860w,g.skill 1866mhz (2x8gb),cm stacker 830,samsung 840 pro 256gb,plantronics gamecom 777)


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: ne 10. leden 2016, 13:32 
Nováček
Nováček

Založen: 12. říjen 2014
Bydliště: Znojmo
Nahoru
Ahoj dokázaly by jste poradit jak dostat aktuální frekvenci procesoru na display ve hrách?MSI afterburner to neumí.Tam lze zadat cokoliv jiného ,ale aktuální frekvenci ne.


 Profil  
 Předmět: Re: MSI Afterburner nefunguje jak má
PříspěvekZaslal v: ne 10. leden 2016, 14:56 
Nováček
Nováček

Založen: 17. listopad 2008
Bydliště: Znojemsko
Nahoru
V hw info to jde nastavit v kombinaci s rtss

_________________
CPU: INTEL i5 4670K @3,4/4,0Ghz | MB: Gigabyte Z97 D3H | RAM: 16GB Kingston Hyper X @1600Mhz | GPU: Gigabyte GTX 970 Xtreme | SSD: Crucial M500 240GB | HDD: WD 640BG , Samsung 1TB , WD 2TB sata III| DVDRW: Samsung | CASE: Thermaltake MK1 | PSU: Fortron Black Power 85+ 750W | LCD: 24" Samsung BX 2450L | KB: Microsoft Sidewinder X4 | Mouse: Logitech G9X | CPU fan: SilentiumPC Fera 2 | HEADSET: Logitech G430 7.1| REPRO: Logitech X230 |


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 14 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.