PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

MSI Afterburner nefunguje jak má
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=203405
Stránka 1 z 1

Autor:  Spark [ st 13. listopad 2013, 15:14 ]
Předmět:  MSI Afterburner nefunguje jak má

Ahoj, jedná se jen o slabší chybu. V novějších hrách mi to nechce ukazovat fps atp. Ve starších ano. nevíte co s tím? Koknkrétně například BF4 a nové CoD. Mám verzi 2.3.1

Autor:  Krteq [ st 13. listopad 2013, 15:18 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

Není to chyba, RTSS ještě není upraven pro běh v 64-bit aplikacích, ale Unwinder už na tom pracuje. BETA s podporou 64-bit aplikací by měla vyjít v půlce prosince.
Unwinder - 12.11.2013 napsal:
I think I've got good news for you, guys. MSI is interested in funding 64-bit compatible RTSS development. I'll get one month of work time allocated just for this task, so I may focus entirely on RTSS development without switching to different priority things like supporting new VRMs for custom design MSI cards and so on. In exchange, 64-bit OSD support in RTSS will be exclusively available only to MSI Afterburner during 9 months after release. Sounds like rather fair deal for me.
I'm starting working on this task right now, so you can expect 64-bit OSD in RTSS released somewhere in mid December.
You should thank MSI for that, without them it won't be possible to allocate resources and time for development.
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4699274&postcount=160

Autor:  Spark [ st 13. listopad 2013, 16:02 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

aha, díky za info :)

Autor:  TUNN [ út 25. březen 2014, 11:36 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

Zdravím ja mám zase problém ten že u MSI afterburner nejde navíšit vCore(mV)
Mám verzi 2.3.1 u verze 3.0.0 18beta mi to jde ale tato verze funguje jen do 28 řína.
Mám GK R290 už jsem na MSI afterburner taktoval na verzy 3.0.0 18 beta a bez problému. Nevím v čem je háček. A co vy ??????

Autor:  Krteq [ út 25. březen 2014, 11:42 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

2.3.1 nemá podporu pro voltage regulátor na tvé kartě.

Tento týden vyjde další BETA s prodlouženou platností a pár updaty, stačí si počkat.

Autor:  TUNN [ út 25. březen 2014, 11:47 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

Krteq napsal:
2.3.1 nemá podporu pro voltage regulátor na tvé kartě.

Tento týden vyjde další BETA s prodlouženou platností a pár updaty, stačí si počkat.


Dekuji

Autor:  komancero [ čt 27. březen 2014, 12:19 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

no doufam ze to zvladnou ,zitra to vyprsi a zatim nic ,klidne by stacilo kdyby zrusili to casove omezeni kdyz nemaji nic noveho

Autor:  Krteq [ čt 27. březen 2014, 12:44 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

Vyjde to zítra :roll:

Autor:  komancero [ čt 27. březen 2014, 16:07 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

skoda, dnes mam cely den cas

Autor:  Reptile [ so 27. prosinec 2014, 02:15 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

mam Afterburner 4.1. a předtim jsem mel nejakou starší (klasickou verzi). Nastavim profili na 2D a 3D rezim. a ten ten vocas mi hazi normalne ve woknech kdyz nic nemam otevreneho 3D profil. ale jen roztoci vetrak, ale nenastavi ani dane frekvence...tusi nekdo proc?

1) chci 2D rezim ve woknech
2) frekvence nejsou aktualni podle profilu

Autor:  Stratos [ so 27. prosinec 2014, 02:26 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

ja prave nahodil taky tuhle verzi a funguje mi to normalne.. Zkousel si restart OS?

Autor:  komancero [ pá 23. leden 2015, 05:42 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

nemate nekdo problem monitoringem frekvenci kdyz je zaply bf4 staci v prohlizeci ani nemusite hrat ,zacne mi ukazovat 500/1250 (jinak ma ukazovat 300 a vram ted nevim) ,pokud spustim jakoukoliv hru nebo benchmark tak ukazuje pouze 850/1250 coz je tusim zaklad karty bez boostu ,pokud bf4 v tom prohlizeci zavru tak vse ukazuje jak ma 1050/1575 v zatezi ,takty mam zmenene primo v biosu, u bf3 a jinych je vse v poradku (teda pokud mam vyply bf4) , nevite cim by to mohlo byt ? gpuz ukazuje v te chvili take 850/1250
edit : jen bych chtel doplnit ( i kdyz zbytecne ) ze ten problem nastane pri spusteni bf4 pres ie ,napr. pres firefox je vse v poradku

Autor:  thomastr82 [ ne 10. leden 2016, 13:32 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

Ahoj dokázaly by jste poradit jak dostat aktuální frekvenci procesoru na display ve hrách?MSI afterburner to neumí.Tam lze zadat cokoliv jiného ,ale aktuální frekvenci ne.

Autor:  Tomak_CZ [ ne 10. leden 2016, 14:56 ]
Předmět:  Re: MSI Afterburner nefunguje jak má

V hw info to jde nastavit v kombinaci s rtss

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/