Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je ne 8. prosinec 2019, 19:00

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: st 10. srpen 2016, 19:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
VCore mne na i7 5775C nečíta dobre

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 16GB DDR3 Kingston | MSI GTX 1070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx blue


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: st 10. srpen 2016, 21:29 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
neslo by to prekompilovat potom do C-cka, kvoli tomuto som si musel davat JAVA-u :D...

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: st 10. srpen 2016, 21:34 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. březen 2011
Nahoru
A koli comu si daval javu? Mne bench ide a javu nemam. Ma ju v sebe.


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: st 10. srpen 2016, 21:38 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
no nema... JAVU musis mat... .jar priponu mi PC nepoznalo....

Obrázek
(5820K@4,5GHz)

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: st 10. srpen 2016, 22:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
iOioo napsal:
VCore mne na i7 5775C nečíta dobre

Ale zbytek je spravne predpokladam..? Diky, bez napeti se obejdu, nejdulezitejsi je teplota a frekvence. :)

CageJ napsal:
neslo by to prekompilovat potom do C-cka, kvoli tomuto som si musel davat JAVA-u :D...

Ne, to by urcite neslo - c++ kompilatory java zdrojaky neberou. :D Jinak soucasna verze 1.2.0 uz jar soubor vubec nema, je tam jen exe a portable java pribalena. Takze benchmark jde spustit na libovolnem PC klidne s uplne cistou instalaci win. Puvodni verze z uvodniho prispevku uz je davno neaktualni, doporucuju ji nepouzivat.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: st 10. srpen 2016, 22:38 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 31. březen 2011
Bydliště: Praha, Prešov
Nahoru
jaj, tak mi posli PM link, editujem prvy post s novym linkom:)

_________________
Intel Core i7-5820K@4,5GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,4GHz, GB X99-UD4, Be Quiet Dark Power Pro 11 1kW; NVIDIA GTX 1080 FE watercooled; Fractal Design XL R2; Crucial MX100 256GB;Philips 234E5QHSB/00; OCZ RD400 512GB NVMe ; CFL 8700K ? Alphacool Eisbaer@; NVIDIA GTX 1060 FE; SSD: Samsung EVO 850 256GB; HDD:Seagate 7200.10@250GB + WD@320GB + Seagate 7200.12@1TB; Samsung SyncMaster BX2450L; Windows 10 PRO WMC; Fractal Design R4 Define@SuperFlower 550W Golden King
LUMIA 820,920,830; iPhone 6


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: čt 11. srpen 2016, 02:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 10. březen 2011
Nahoru
Obrázek

Open Hardware Monitor neukazuje zrovna spolahlivo Vcore.

Obrázek


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: čt 22. září 2016, 23:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Je to tady - prvni verejne dostupna testovaci verze 2.0.0. :)

Kód:
The x265 encoder upgraded to v 2.0.0.24   
User selectable instruction set to use for benchmark
Real time monitoring introduced, using Open Hardware Monitor 0.7.1.5 Alpha
CPU-Z upgraded to version 1.77
Fixed elapsed time and remaining time indication - it is no longer timezone dependent.


Pro vetsinu lidi je nejpodstatnejsi prvni bod, x265 za rok hodne pokrocilo, takze uz se mi vyplatilo vlozit nemalo casu do uprav a vydat upravenou verzi meho benchmarku. Krome samotneho psani programu totiz dlouho trva i nasledne testovani na ruznych platformach, abych mel pokud mozno jistotu funkcnosti noveho encoderu na co nejsirsim spektru HW. Z toho, co jsem nameril vypadaji zmeny vykonu nejak takhle:

Kód:
Measured performance gain (64-bit, 1080p):
   NetBurst (1C/2T, SSE3) - 17%
   Core 2 (2C/2T, SSE4.1) - 28%
   Nehalem (4C/8T, SSE4.2) - 35%
   Sandy Bridge (4C/4T, AVX) - 34%
   Sandy Bridge (8C/16T, AVX) - 41%
    K8 (2C/2T, SSE2) - 16%
   K10 (4C/4T, SSE2) - 16%
   15h (2C/2T, AVX) - 28%
   15h (32C/32T, AVX) - 48%

Measured performance gain (32-bit, 1080p):
   NetBurst (1C/1T, SSE2) - 40%

Measured performance gain (64-bit, 4k):   
   15h (32C/32T, AVX) - 102%
   Sandy Bridge (4C/4T, AVX) - 76%
   Sandy Bridge (8C/16T, AVX) - 89%
   Nehalem (4C/8T, SSE4.2) - 78%


Z toho je patrne, ze hlavne se zlepsil vykon ve 4k, na dvou 16C Interlagosech dokonce je vic nez dvojnasobny. Cili zlepsilo se skalovani s poctem jader, coz ve starsi verzi nebylo zrovna idealni. Totez plati i pro Sandy Bridge - 8jadro ma vetsi relativni narust nez 4jadro.

Jak je videt, v tabulce chybi jakykoliv CPU s AVX2 - tady mam prosbu na majitele prislusnych CPU, jestli by byli ochotni otestovat 1080p a 4k a nastavenim na realtime prioritu, bez Pmode, bez overkillu a bez monitoringu. CPU bych rad videl Haswell (klidne i -E) a Skylake, na konkretnim typu ani taktu nijak zvlast nezalezi - proste projedte se stejnym nastavenim starou verzi (http://hw-museum.cz/data/hwbot/HWBOT_x2 ... rk_1.2.rar) a novou verzi a uploadnete pls screenshot v tomhle stylu:

Obrázek

Bacha na throttling, s AVX2 se tyhle procesory dokazou poradne nazhavit. :-D

Kdo ma zajem si pohrat, muze vyzkouset funkcnost realtime monitorovani, LCC a ambient zatrzitka. Zajimava je i volba vlastnich instrukci z hlavniho menu... vsechno to je popsane v prilozenych souborech moji trochu kostrbatou anglictinou. :)


No, dost bylo reci - tady je link na testovaci verzi 2.0.0. http://hw-museum.cz/data/pctf/HWBOT_X265_2.0_test.rar
Momentalne je zakazana komunikace s HWBOTem i ukladani souboru s vysledky. Na zkouseni to ale urcite staci. Pripadne chyby hlaste, urcite se tam neco najde.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: pá 23. září 2016, 15:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Já ti to dnes večer otestuji, právě dorazil E5-2679v4. :twisted:


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: pá 23. září 2016, 17:04 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Parada, uz se tesim na vysledky. Citim, ze v 1080p padne 100 fps. :twisted:
Jen pro info (drtiva vetsina lidi na to nenarazi) - monitorovani frekvence a teploty vypisuje jen 18 jader, protoze zbytek volneho mista v GUI je rezervovany na graf teploty a dalsich veci. Ten se ale (aspon prozatim) do ostre verze nedostane.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: pá 23. září 2016, 22:50 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak zatim postnu výsledky E5-1660V4 než jí vyndam z PC. CPU jel na 4,4Ghz core, 4,2Ghz cache a 2,4Ghz RAM.

Old 1.2
1080p = 37,66 fps.
1080p 2x = 41,29 fps.
4K = 6,61 fps.
4K 2x = 7,19 fps.

New 2.0:
1080p = 57,65 fps.
1080p 2x = 59,42 fps.
4K = 13,58 fps.
4K 2x = 14,16 fps.


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 02:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak zde jsou výsledky z Xeona E5-2679v4. Jel jsem s FSB na 103,5mhz. Overkill mode jsem zvyšoval dokud nebyl CPU loaded na 100%. AVX neni zrovna jeho doména. V non-AVX jede 3,31Ghz, v AVX jen 3Ghz. Nicméně 100fps padlo.

Old 1.2
1080p = 44,66 fps.
1080p 2x = 64,31 fps.
1080p 3x = 70,52 fps.

4K = 8,21 fps.
4K 2x = 11,59 fps.
4K 3x = 12,52 fps.


New 2.0:
1080p = 76,27 fps.
1080p 2x = 99,67 fps.
1080p 3x = 102,25 fps.

4K = 22,34 fps.
4K 2x = 24,4 fps.


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 10:43 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Super, diky za testy. Tohle potvrzuje moji domnenku, ze na multithreadingu opravdu zapracovali - da se rict cim vetsi CPU, tim vetsi narusty vykonu. U 8jadra to je 53% (1080p) / 105% (4k), na 20jadru uz 71% / 272% :twisted: Beru vzdycky vysledky bez overkillu.

Taky je videt, ze 4k opravdu s thready skaluje vyrazne lip nez 1080p, coz driv tak uplne nebylo.

Monitoring nejak funguje?

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 13:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Částečně, vypadá to ňák tankhle:

http://i.imgur.com/4tMh6Ij.jpg

Výsledné frekvence to nedetekovalo tzn spíš nefunguje.

Jinak co se týče CPU loadu, tak i ten 22 co jsem měl předtim dokázal vyloadovat powerdirector 15 ( sam osebou bez HT, i u H264), ale jen v případě že byl součástí renderingu i resize. Tzn 1080p do 1080p nebo 4k do 4k, ne ale když to bylo 1080p 60 do 4K 60 upscaling tak ano. Můj SVP based framerate interpolator taky dokáže vyloadovat tohle full, dokázal u původní doomsday machine. Tzn sečteno a pdtrženo při video produkci to prostě vyloaduju.


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 13:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Ja myslim to zatrzitko "Monitoring" dole pod abortem. Tim se okno rozsiri, spusti externi program a vpravo se zobrazi monitoring v realnem case.

Obrázek

Tohle zakladni info vlevo je zjistene pomoci CPU-Z a jen pri startu programu, pak uz se nemeni. Ocekaval bych, ze to ale ukaze vic informaci, asi ani posledni CPU-Z tenhle OEM CPU nezna.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 13:45 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Zná, to je právě to, normální CPU-Z to detekuje zcela korektně, ani to nemusí bejt poslední verze, kterákoliv která umí Broadwelly-E. Jinak ten monitoring přes OpenHW monitor funguje zcela korektně, vše se ukazuje správně.


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 13:51 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Aha, tak v tom pripade je asi chyba nekde na me strane. Jestli jsem teda omylem nezapomnel aktualizovat cpu-z a nezbyla tam rok stara verze....

Muzes teda pls uploadnout soubor "hardware.txt"? Najdes ho ve slozce s benchmarkem v podslozce x265 (jen pri spustenem benchmarku, po ukonceni se smaze). Ja na to kouknu a snad objevim kde je problem.

Tak aspon ze funguje Open Hardware Monitor, s jeho korektnim rozchozenim jsem stravil asi mesic. :)

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 14:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2011
Nahoru
Základné info vľavo nefunguje ani u mňa.

_________________
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 16GB DDR3 Kingston | MSI GTX 1070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx blue


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 14:40 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 08. květen 2010
Bydliště: Praha
Nahoru
Tady máš ten soubor, paradox je že to co je v něm vypadá velice dobře:

https://uloz.to/!beLrgc1xC/hardware-txt


 Profil  
 Předmět: Re: HWBOT x265 Benchmark
PříspěvekZaslal v: so 24. září 2016, 18:17 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 15. září 2009
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Ano, vypada tak dobre, ze kdyz ho podstrcim do programu tady u sebe, tak je vsechno naprosto ok. :x

Obrázek

V tom pripade ale nechapu, proc to u tebe a iOioo nefunguje. Namatkove jsem koukal po hwbotu (jen u velkych Haswell-E stroju) a tam taky byly obcas problemy s detekci, ale zdaleka ne vzdycky. Kod pro zpracovani cpu-z vypisu jsem vubec nemenil, takze chyby tady i u v1.2.0 jsou nejspis zpusobene tou samou pricinou. Akorat nevim jakou....

Chova se to vzdycky stejne? Tj 10x se spusti benchmark a 10x chybi/jsou spatne detekovany stejne polozky? V tomhle souboru je totiz vsechno presne jak ma byt a tudiz me napada jen chyba na strane cpu-z, ktere by nekdy vyplivlo nekompletni nebo chybna data. Treba 16C/32T absolutne netusim odkud to nabralo. :-D

Kazdopadne uplne nejvic kriticka je informace o OS a timerech, kdyby tohle neslo, nejde benchmark odstartovat... pres to vlak nejede. Chybna detekce CPU/RAM/atd sice zamrzi, ale funkcnost ani spolupraci s HWBOTem to prilis neovlivni.

_________________
Ryzen 7 3700X ; ASRock AB350 Pro4 ; 32 GB DDR4 2666 ; Gigabyte GTX 1080/11 ; V300 240 GB + 6 TB / 7200 rpm ; Acer XF270HU
Retro PC: Pentium 4 2.66 GHz, GeForce4 Ti 4600, 512 MB RDRAM, win98; Athlon XP 3000+, Voodoo5 5500 AGP, 512MB DDR, win98SE; Pentium III 700, Voodoo2 12MB SLI, 256MB SDR, AWE32 28MB, win98SE & DOS
Retro PC: Core 2 Duo E6400, Radeon 8500 LE, 1 GB DDR, ASRock 775i65G R3.0, winXP
HW museum.cz - muzeum grafických karet a procesorů


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 66 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1, 2, 3, 4  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.