Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 20:21

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: NVidia nTune 2005
PříspěvekZaslal v: út 7. prosinec 2004, 00:08 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Download tady :) Jedná se zatím o beta verzi :sad:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. prosinec 2004, 15:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2004
Bydliště: Nitra, Slovensko
Nahoru
len tolko Ti k tej utilite nTune poviem, ze na fore msi.com.tw som sa docital od jedneho z moderatorov, ze s tymto programikom si dosahas bios, a moze dojst "udajne" aj k nenapravitelnej skode... takze neviem, ci to mam skusat :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. prosinec 2004, 15:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2004
Bydliště: Nitra, Slovensko
Nahoru
a dalsia vec.. skusal si uz s tym nieco? nejake skusenosti z ladenia a tak....?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 30. prosinec 2004, 15:40 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 04. červen 2003
Bydliště: Č.K.
Nahoru
to nTune potrebujes mit s podporou a konfiguraci vyrobce desky, jinak to neumi prakticky nic.

_________________
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750, RAM 4GB, VGA Gigabyte HD6950, Audio X-FI Gamer


Naposledy upravil Jiri Drak dne so 1. leden 2005, 22:49, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 31. prosinec 2004, 09:38 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: Liberec
Nahoru
heh mno nevim jestli to podporuje moji DFI, ale když jsem zkoušel auto-tuning grafiky, tak to asi 5 minut dělalo nějaký hovadiny a nakonec se to "natvrdo" kouslo.. :evil:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 1. leden 2005, 21:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. červen 2004
Nahoru
Ten odkaz nejak nefunguje. Naco je to vlastne dobre?Vycital som take daco ze je to pre dosky nvidia a malo by to optimalizovat procesor podla toho co robite ci pozerate dvd alebo take daco.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. leden 2005, 02:03 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. leden 2005
Bydliště: Liberec
Nahoru
Ten odkaz nejede, kazdopadne jsem objevil taky jeden link... Po instalaci a spusteni exe souboru nastane tvrdej reset.... Hezky


 Profil  
 Předmět: nTune
PříspěvekZaslal v: po 10. leden 2005, 12:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2004
Bydliště: Nitra, Slovensko
Nahoru
http://www.station-drivers.com/telechargement/nvidia/

ak to chcete, tak si to najdite tu, je to tam na konci zoznamu...

ja nato asi radsej zatial dlabem, nechcem byt prvy, co si s tym nieco dovrza :-D


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 29. leden 2005, 21:47 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
Nová verze 2.00.23 je tady http://downloads.guru3d.com/downloadget ... 3bc96ac0ec :roll:

//Edit by Shit: http://download.nvidia.com/Windows/nFor ... .00.23.exe


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. únor 2005, 16:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 06. prosinec 2004
Bydliště: Nitra, Slovensko
Nahoru
no stiahnem a skusim, co to porobi :?

_________________
Lenovo y560p, Asus K52JK, Samsung Omnia 7 16GB v.8773 TANGO


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. únor 2005, 12:24 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 08. únor 2005
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Tak jsem to vyzkousel, tuningu moc nerozumim, takze me potesilo, jak to hezky samo funguje :)

sestava:
MB: GB GAK8NS-Ultra (nForce3 Ultra, s.939)
CPU: AMD 64 3000+ BOX (Winchester, 1,8GHz)
RAM: GeIL 512MB (Dual 2x256MB) PC400 CL 2.5
HDD: Seagate Barracuda V.80.0GB Serial ATA/150 7200ot./min., 8MB
AGP: GeForce 4 Ti 4200 64MB

po dobehnuti nTune pise SiSoft Sandra 2005:
FSB 2x1110 MHz (2220 data rate)
RAM 2x222 MHz (444 data rate)
CPU 1998 MHz

Houby tomu rozumim, ale v benchmarcich je to docela poznat - hlavne ta pamet :-)

Muzete mi nekdo zkusenejsi rict svuj nazor?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. únor 2005, 16:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. březen 2004
Bydliště: topolčany
Nahoru
[
po dobehnuti nTune pise SiSoft Sandra 2005:
FSB 2x1110 MHz (2220 data rate)
RAM 2x222 MHz (444 data rate)
CPU 1998 MHz

Ako to myslíš s tým 2x1100MHz ? :oops:

_________________
ABIT nf7 rev2.0 FSB 217 / 1800xp @ 2060Mhz / 512 MB DDR 11-2-2 cl2,5 400 @ 434 Mhz cl2,5 TwinMos / ABIT Ti4200 285/550 64 MB / 80GB 8MB Maxtor / monitor 21" Diamond Pro 91TXM/ zdroj Mercury 450W


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 9. srpen 2005, 19:44 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2005
Nahoru
v pohode dobehne...
Everest:

CPU typ AMD Athlon 64 3500+
Jméno CPUID CPU AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+
Revize CPUID 00020FF0h


Takt CPU - 2213
nasobic - 9x
CPU FSB - 246
Pameti - 201

a zaroven to udelalo i grafiku:

GPU - 545
pamet 529
---------------------------------
---------------------------------
Gigabyte GA-K8NXP-9, 3000+ Venice, 2x512 Kingmax 433, Gigabyte 6600GT
128MB, 2x200GB PATA, 1x250GB SATA NCQ , vse Seagate


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.