PCTuning
https://pctforum.tyden.cz/

cinebench r15
https://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=232849
Stránka 1 z 1

Autor:  mrkverko [ po 12. říjen 2015, 18:54 ]
Předmět:  cinebench r15

Caute neviete preco mi ukazuje v cinebenchu na fx 8300 len 4 jadra ?

Autor:  r34ktor [ po 12. říjen 2015, 19:10 ]
Předmět:  Re: cinebench r15

Kolik jich ukazuje CPU-Z?

Autor:  mrkverko [ po 12. říjen 2015, 19:11 ]
Předmět:  Re: cinebench r15

HWinfo ich ukazuje 8

Autor:  r34ktor [ po 12. říjen 2015, 19:19 ]
Předmět:  Re: cinebench r15

Dodej screenshoty z aktuálního CPU-Z a tvého Cinebenche (u toho se navíc podívej, jakou máš přesně verzi - Help > About).

Autor:  michalos [ po 12. říjen 2015, 20:12 ]
Předmět:  Re: cinebench r15

Protože to není opravdu 8 jádro? :)

Autor:  mrkverko [ út 13. říjen 2015, 15:23 ]
Předmět:  Re: cinebench r15

Pripajam foto zo cinebenchu R15

Autor:  mrkverko [ út 13. říjen 2015, 15:24 ]
Předmět:  Re: cinebench r15

A fotka z cpuz

Autor:  r34ktor [ út 13. říjen 2015, 18:04 ]
Předmět:  Re: cinebench r15

Detekce je v pořádku. Programátoři Maxonu holt pohlížejí na řadu FX jako x-modulový/x2-vláknový procesor.

Autor:  mrkverko [ út 13. říjen 2015, 19:31 ]
Předmět:  Re: cinebench r15

Dakujem :)

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/