Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 6. prosinec 2019, 13:47

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: HWinfo64 - zamrzá počítač
PříspěvekZaslal v: čt 14. březen 2019, 16:13 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
Ahojtě lidi,
Každý pokus o výpis čidel z programu HWinfo64 poslední verze způsobí zamrznutí počítače a nutný tvrdý restart. - používám sestavu dle podpisu. Nějaké nápady, rady a porady?

_________________
Intel pentium 286, 2) Intel pentium 386 DX, 3) AMD Athlon 586 + Voodoo Banshee, 4) AMD K6-II + GT 9600, 5) AMD DURON 1,6Ghz + GT 9800, 6) AMD Athlon Xp + GTX 460, 7) AMD PHENOM X-3 840 + GTX 660, 8) AMD FX6300 + R9-280X, 9) Intel I5-4460 + GTX 1050Ti, 10) Intel Xeon E3-1231V3 + RX 480

Nyní - Silverstone Strider Platinium 650W, MB - ASROCK B450-Pro4, CPU - Ryzen 5 2600, RAM - DDR4 3000Mhz Patriot Viper, GPU - RX 580


 Profil  
 Předmět: Re: HWinfo64 - zamrzá počítač
PříspěvekZaslal v: čt 14. březen 2019, 16:37 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2007
Nahoru
Skúšal si niektoré z predchádzajúcich verzií?

_________________
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + AKG K701 + Creative Inspire 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G500s + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: HWinfo64 - zamrzá počítač
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 08:42 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
Zdravím, někde jsem se dočetl, že hwinfo je ve sporu s ovladači ASmedia Sata. Odinstaloval jsem je přes správce systému a nechal nainstalovat od Win10 a teď už HWinfo funguje korektně. Stejně to ale nevyřešilo, proč jsem Hwinfo stahoval. Nezobrazuje se mi korektně teplota VRM - ve výpisu má imrvére 29 stupňů.

_________________
Intel pentium 286, 2) Intel pentium 386 DX, 3) AMD Athlon 586 + Voodoo Banshee, 4) AMD K6-II + GT 9600, 5) AMD DURON 1,6Ghz + GT 9800, 6) AMD Athlon Xp + GTX 460, 7) AMD PHENOM X-3 840 + GTX 660, 8) AMD FX6300 + R9-280X, 9) Intel I5-4460 + GTX 1050Ti, 10) Intel Xeon E3-1231V3 + RX 480

Nyní - Silverstone Strider Platinium 650W, MB - ASROCK B450-Pro4, CPU - Ryzen 5 2600, RAM - DDR4 3000Mhz Patriot Viper, GPU - RX 580


 Profil  
 Předmět: Re: HWinfo64 - zamrzá počítač
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 09:55 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 23. květen 2007
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
A v BIOSu to zobrazuje?
Dle specifikace pro Asrock B450 Pro4 - Hardware Monitor
- Temperature Sensing: CPU, MB.
Také dle manuálu k MB, str. 68, tam takové čidlo není.

Tady máš příklad, kde by to v BIOSu bylo:
https://forums.tomshardware.com/threads ... s.3333385/

_________________
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone B3000 (Vodafone Připojení bez kabelu Naplno)


 Profil  
 Předmět: Re: HWinfo64 - zamrzá počítač
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 10:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 25. únor 2007
Nahoru
Jo to je bežné že sa hlásia teplotné čidlá, ktoré tam ani nie sú, ja ich tam mám tiež pár takých, čo ukazujú divnú teplotu a ani sa nepohnú. :)

_________________
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + AKG K701 + Creative Inspire 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G500s + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 7 Pro 64-bit


 Profil  
 Předmět: Re: HWinfo64 - zamrzá počítač
PříspěvekZaslal v: pá 15. březen 2019, 10:13 
Nováček
Nováček

Založen: 23. červenec 2015
Nahoru
Máte pravdu, díky čidlo na VRM tam opravdu není. Takže zbývá jen koupit si monitorovací panel do skříně, nebo občas ručička či teplotní čidlo multimetru.

_________________
Intel pentium 286, 2) Intel pentium 386 DX, 3) AMD Athlon 586 + Voodoo Banshee, 4) AMD K6-II + GT 9600, 5) AMD DURON 1,6Ghz + GT 9800, 6) AMD Athlon Xp + GTX 460, 7) AMD PHENOM X-3 840 + GTX 660, 8) AMD FX6300 + R9-280X, 9) Intel I5-4460 + GTX 1050Ti, 10) Intel Xeon E3-1231V3 + RX 480

Nyní - Silverstone Strider Platinium 650W, MB - ASROCK B450-Pro4, CPU - Ryzen 5 2600, RAM - DDR4 3000Mhz Patriot Viper, GPU - RX 580


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.