PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

HWinfo64 - zamrzá počítač
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=273663
Stránka 1 z 1

Autor:  _havran_ [ čt 14. březen 2019, 16:13 ]
Předmět:  HWinfo64 - zamrzá počítač

Ahojtě lidi,
Každý pokus o výpis čidel z programu HWinfo64 poslední verze způsobí zamrznutí počítače a nutný tvrdý restart. - používám sestavu dle podpisu. Nějaké nápady, rady a porady?

Autor:  michal3d [ čt 14. březen 2019, 16:37 ]
Předmět:  Re: HWinfo64 - zamrzá počítač

Skúšal si niektoré z predchádzajúcich verzií?

Autor:  _havran_ [ pá 15. březen 2019, 08:42 ]
Předmět:  Re: HWinfo64 - zamrzá počítač

Zdravím, někde jsem se dočetl, že hwinfo je ve sporu s ovladači ASmedia Sata. Odinstaloval jsem je přes správce systému a nechal nainstalovat od Win10 a teď už HWinfo funguje korektně. Stejně to ale nevyřešilo, proč jsem Hwinfo stahoval. Nezobrazuje se mi korektně teplota VRM - ve výpisu má imrvére 29 stupňů.

Autor:  Nagant [ pá 15. březen 2019, 09:55 ]
Předmět:  Re: HWinfo64 - zamrzá počítač

A v BIOSu to zobrazuje?
Dle specifikace pro Asrock B450 Pro4 - Hardware Monitor
- Temperature Sensing: CPU, MB.
Také dle manuálu k MB, str. 68, tam takové čidlo není.

Tady máš příklad, kde by to v BIOSu bylo:
https://forums.tomshardware.com/threads ... s.3333385/

Autor:  michal3d [ pá 15. březen 2019, 10:09 ]
Předmět:  Re: HWinfo64 - zamrzá počítač

Jo to je bežné že sa hlásia teplotné čidlá, ktoré tam ani nie sú, ja ich tam mám tiež pár takých, čo ukazujú divnú teplotu a ani sa nepohnú. :)

Autor:  _havran_ [ pá 15. březen 2019, 10:13 ]
Předmět:  Re: HWinfo64 - zamrzá počítač

Máte pravdu, díky čidlo na VRM tam opravdu není. Takže zbývá jen koupit si monitorovací panel do skříně, nebo občas ručička či teplotní čidlo multimetru.

Stránka 1 z 1 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/