Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 4. prosinec 2020, 00:53

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 19 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Blbne Aquamark :-(
PříspěvekZaslal v: pá 25. únor 2005, 10:30 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Hvožďany
Nahoru
mam pro¨blemy s aquamarkem
kdyz ho spustim porbehne cely test ale na konci kdyz uz to ma hodit vyslednou obrazovku tak zcerna obrazovka a nic musim dat alt+f4 apka teprve to hodi nakou hlasku s errorem.
skousel sem ho i kdyz dam vsechno na default a stejne to furt dela
nemuze to byt tim ze mam X850Xt a ten test ji nak nezna??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 25. únor 2005, 11:18 
Moderátor
Moderátor
Obrázek uživatele

Založen: 04. březen 2004
Bydliště: Zeměpisná šířka 48.76° Délka 14.03°
Nahoru
Zkusil si reinstal toho Aquamarku?
Jak zní ten error?

_________________
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 28. únor 2005, 22:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Hvožďany
Nahoru
reinstalaci sem skousel a nic tu hlasku dyztak tipnu a muzu ti ji poslat na mail


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. březen 2005, 16:14 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. prosinec 2004
Bydliště: Třebíč, Brno
Nahoru
Já mám problém v Aquamarku s notebokem! Grafika ati mobility radeon 9600, a asi při 2 částech testů se mi to skoro zastaví ( jede to třeba 2 FPS, a pak se to zničeho nic zase rozjede. a je to pořád ve stejných místech! Dělá to jen na noteboku. (Procesor Mobile Athlon 300+, 512 MB RAM)
Jak kdyby na tu chvíli začala stávkovat grafika nebo nějaká komponenta přestane posílat, popř počítat :)

_________________
MB:Gigabite GA - K8NS, CPU: 64 Sempron 2800+; 2x512MB Kingmax 433 CL 2.5; GK: ASUS 9550GE/TD 250/200@405/280;HDD: Hitachi 160 GB;Soundblaster 5.1; Creative 5300
web: http://www.jirinovak.com


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 6. březen 2005, 23:02 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
A jiný drivery grafiky?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 8. březen 2005, 19:31 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 10. prosinec 2004
Bydliště: Třebíč, Brno
Nahoru
zkoušel jsem original CATALYST i OMEGY nebo DNA drivery. Pořád stejné. Zajímavé je to, že to je pořád ve stejném místě. Až to pustím znovu tak sem napíšu při které té scéně to je. Ty mobilni grafiky jsou trochu "ořezané" myslím že má jen 2 pipeline atd. Jestli to nezpůsobuje něco takovýho, - připadá mi to, jak kdyby si ta karta chtěla na chvíli "odpočnout" :)

_________________
MB:Gigabite GA - K8NS, CPU: 64 Sempron 2800+; 2x512MB Kingmax 433 CL 2.5; GK: ASUS 9550GE/TD 250/200@405/280;HDD: Hitachi 160 GB;Soundblaster 5.1; Creative 5300
web: http://www.jirinovak.com


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 4. říjen 2005, 01:09 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Nitra / Slovensko
Nahoru
Presne ten isty problem, uz som prebehol cely net a stazuje sa na to mnoho ludi no nikto nevie co s tym robit ... skoda Amark je celkom dopohody ...

_________________
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 5. říjen 2005, 03:07 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 18. únor 2004
Bydliště: Nitra / Slovensko
Nahoru
pozeram na vysledky vo fore aquamark a vidim ze mnoho z vas ma karty na baze x800 a mate vysledok...ako ste teda aquamark 3 sfunkcnili?

_________________
mBoard: ASUS Rampage III Extreme; Processor: INTEL Core i7-990X Extreme; Cooling: Corsair Hydro Series™ H100; Memory: ADATA XPG™ Xtreme Series CL7-9-7-21 @ 1600MHz 3x4GB; Graphics: EVGA GeForce GTX TITAN SC 2-SLi; Sound: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series; Storage: System: OCZ Vertex 3 4x240GB RAID0 @ LSi MegaRAID SAS 9265-8i Docs: WD Scorpio Black 2x500GB RAID1 @ LSi Media: WD Caviar Black 6G 2x1TB RAID0 @ LSi; OpticalStorage: Asus BW-12B1LT; Tower: Cooler Master Cosmos II; PSU: Enermax Liberty Revolution85+ 1250W; LCD: 26" HP Pavilion w2558h; Keys: Logitech diNovo Edge; Mouse: Razer Ouroboros Elite; WiFi: LINKSYS by Cisco E4200; Printer: Samsung SCX-4500w


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 7. říjen 2005, 22:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. říjen 2005
Nahoru
Zdravim vas! take mam problem s tim ze probehne cely testa nic. Asi to bude tim ze se to nema rado s ATi :(

_________________
INTEL Pentium DC E2200 2,20GHz(2,93Ghz),MB GIGABYTE 945GCM-S2L,2x1024MB 800HMz OCZ,Gainward 8800GT 512MB,HDD WD 320GB SATAII,Monitor Belinea 19" CRT 1600x1200x72Hz

C2D 4400 2GHz@3.0GHz,2x2048MB 800HMz,MB Gigabyte P35-DS3L-P35,Powercolor 4870 1GB,COOLER Arctic Cooling Freezer 7 Pro,HDD WD 640Gb + HDD WD 320GB SATAII,DVD-R/+R Pioneer,Fortron 500W. 3dmark 06 12789bodu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. říjen 2005, 21:08 
Začátečník
Začátečník

Založen: 23. listopad 2004
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
mam uplně stejnej problém projede celi test a na konci EROR nevím neřeším to všechno maka jak ma :)

_________________
NOTEBOOK !!


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 9. říjen 2005, 21:22 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 26. prosinec 2003
Nahoru
http://home.insightbb.com/~mwlady386/DH/direcpll.dll

mne to pomohlo

_________________
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733 DDR4, Gainward Phoenix 3090 1,9/20GHz, H2O + Carbide 600Q,SF Leadex 1kW Ti, 6,5 TB SSD, Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38GN950, Mate 20 Pro, HTPC, ITX 8700k + 2060s + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 30. listopad 2005, 19:01 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. listopad 2004
Nahoru
Takže, zdá se, že mám stejný problém. Celý test proběhne v pohodě, ale když se má ukázat výsledek, tak obrazovka zčerná obrazovka a skočí tam error:

Termination-exception violation
code: exception access violation
info: the thread tried to read from or write to a virtual address for which it does not have the appropriate access.
..........

reinstalace Aquamarku nepomáhá ..... Co mám dělat? Už jste nějak tenhle problém vyřešili?

_________________
CPU: A64 3000+ Winchester + AC Silencer 64Ultra MB: DFI nF4 DAGF RAM: 2*512MB Kingmax 433Mhz VGA: HIS RX800 392/700@439/972 HDD: 160GB Hitachi mechanika: LG SuperMulti GSA-4163B, floopy case: Chieftec DX-01SL-D-U 410W
LCD: HP L1740, repro: Creative Inspire P380


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. prosinec 2005, 15:55 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. září 2003
Bydliště: Hvožďany
Nahoru
tak sem si stahnul tu DDl knihovnu prepsal sem ji a uz to funguje :-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. prosinec 2005, 22:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2003
Bydliště: okr. Brno-venkov
Nahoru
dexterav napsal:
http://home.insightbb.com/~mwlady386/DH/direcpll.dll

mne to pomohlo

Cau nemohli byste pls nekdo kdo mate stazenou tu knihovnu ji hodit na web? Ten link uz nefacha :-(

Jirin

_________________
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 20. prosinec 2005, 20:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 04. listopad 2003
Bydliště: okr. Brno-venkov
Nahoru
Mozna se to nekomu bude hodit, nasel jsem link kde to je vystaveny (directppl.......) - http://www.forumdeluxx.de/forum/attachm ... 1124563439

Jirin

_________________
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider


 Profil  
 Předmět: Re: Blbne Aquamark :-(
PříspěvekZaslal v: čt 2. duben 2009, 16:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. září 2008
Bydliště: Solar System
Nahoru
Ello people,

tak mám zajímavej problém s Aquamarkem - na ATInách je potřeba na PCI-E přepsat direcpll.dll, jenže u novějších karet už mi nepomáhá ani to (4830, 4670). Test proběhne a na konce se nejen sekne AQM, ale dokonce zamrzne po chvilce i celý systém... Zkoušel jsem stahovat dll z jiných zdrojů, zkoušel jsem Win XP, Vista, seven, zkoušel jsem jiné instalace AQM, zkoušel jsem různé režimy kompatibility a také asi 3 verze driverů... a NIC!

Má někdo nějaký spásný nápad, co bych měl udělat? Upozorňuju, že se to stane i se samotnými drivery bez CCC, takže to musí být nějaká elementární chyba, ale KDE? Díky za jakékoliv nápady.


 Profil  
 Předmět: Re: Blbne Aquamark :-(
PříspěvekZaslal v: pá 3. duben 2009, 13:12 
Administrátor
Administrátor
Obrázek uživatele

Založen: 19. červen 2003
Bydliště: Satan City
Nahoru
Na HD4830 jede AM po aplikaci té opravy v pohodě, takže problém nebude v této kombinaci.

Zkusil jsi čistý OS ?

_________________
Goldnoob team proud member!


 Profil  
 Předmět: Re: Blbne Aquamark :-(
PříspěvekZaslal v: po 6. duben 2009, 12:54 
Černá karta
Černá karta

Založen: 23. duben 2007
Bydliště: Ostrava
Nahoru
Mně to dělá také to same co Stratosovi , ale čím to je sem zatím nepřišel , vypadá to zatím na nakou kombinaci ovl pro GK a ovl k desce , no skusím to ještě probnout snad na něco příijdu :)


 Profil  
 Předmět: Re: Blbne Aquamark :-(
PříspěvekZaslal v: út 7. duben 2009, 11:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. září 2008
Bydliště: Solar System
Nahoru
Thellwin napsal:
Na HD4830 jede AM po aplikaci té opravy v pohodě, takže problém nebude v této kombinaci.

Zkusil jsi čistý OS ?


Jop, čistý OS a nikoliv jedenkrát. Akorát mě potom napadlo, že Aquamark tam vždycky cpu jako poslední benchmark, až po 3D marcích, který vždycky doinstalují pár knihoven a hlavně C++ knihovny. Příště to zkusím naopak.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 19 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.