Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je po 24. únor 2020, 00:24

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Ati a 3dmark
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 13:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. duben 2005
Bydliště: Praha, severni morava
Nahoru
Moje sestava je v popisu ale po projiti 3dmarkem 03
mi vylezlo skore 1533 bodu, po projiti 3dmarkem 2000 - 8517 bodu. Je to fakt tou grafickou kartou ? A pomohla by vymena treba za Rad 9550? dik

Edit: opravena chybka

_________________
Už jen pracovní NTB :)


Naposledy upravil Hard Atack dne so 16. duben 2005, 15:24, celkem upraveno 2x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 13:48 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 08. duben 2005
Bydliště: 0.0.0.0
Nahoru
akym 3dmarkem predpokladam 03

2001 - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=5760
2003 - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=5761
2005 - http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=18008

tu si to mozes porovnat :wink:

_________________
phpBB miniStyle erektus @alfa v0.3 :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 13:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
no nepises, kterou verzi 3DMarku jestli 01,03 nebo 05 :? , pokud je to 01 tak to je opravdu hodne malo, protoze verze 01 bere v potaz vykon i ostatnich komponent nez je grafika a to by ta tvoje hodnota byla hoodne mala, naproti tomu 03 uz bere jenom vykon grafiky, no a to by ta tvoje dosazena hodnota bodu by mohla presna, a v 05 by jsi nejspis ani tolik bodu nedosahl (s 05 nemam osobni zkusenost :oops:

co se tyce prechodu na r9550, tak podle me si pomuzes, ale nevim jestli az tak moc, kdyby byli finance doporucoval bych gf6600nongt, ale ta uz je ovsem drazsi, ale vykonejsi :wink:, jinak r9550 je za tu sqela grafika, takze pokud nemas na gf6600 tak bych do ni sel ...

_________________
CPU: Intel Celeron 300A MHz | MB: ALi M1621 ALADDiN-Pro 2 | RAM: 192MB | VGA: MANLi GeForce 2 MX400 32MB | HDD1: Seagate ST34310A 4.3GB | HDD2: Seagate ST32122A 2.1GB | CD: NEC 3002A 52× | CASE: Homemade | CRT: Samtron SC-428PSL | NET: PODA 350/250 kbps | OS: Windows 98SE | WB: Opera 7.54u2 | IM: Trillian 0.74i | FW: ZoneAlarm 5.5.062 ... zmena nicku rufer => Athilles


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 14:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. duben 2005
Bydliště: Praha, severni morava
Nahoru
No chybicka se vloudila :oops: opraveno
a no ja prave zas tak moc financi nemam. Ale dyz bych do 3500 sehnal lepci grafiku jak toho radeona 9550 tak reknete

_________________
Už jen pracovní NTB :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 15:57 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 10. duben 2004
Bydliště: Liberec
Nahoru
do 3,5k už seženeš 6600 nebo 6200 a ty už jsou někde jinde.. je tu toho strašně moc takže.... hledej šmudlo ;)

vidim to na lock..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 16:03 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. listopad 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Já taky, 9600SE jea znáot neor z nejhorího, s 64-bitovými pamětmi takže je to skoro bych řekl horší než 9200 :?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 16:28 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 05. prosinec 2004
Bydliště: Žďár nad Sázavou
Nahoru
myslim ze by byla r9550 lepsi nez co mas ted.. pac ta tvoje se 9600 ma 64bit pameti... to je tak do kanclu... myslim zes to testoval v 03, to by tak odpovidalo!
9600 neni spatna karta ale chce to ASPON 128bit... samozrejme pokud uvazujes o nove tak bych doporucoval neco ve stylu 6600 non GT nebo pokud nemas penize, tak by byla vhodna 6200. tu sezenes kolem 3K..

_________________
CPU: AMD Athlon XP 2600+@ 2,3GHz MB: MSI 2K7N2 nForce2 OP: PQI 2x256 RAM 400MHz GK: Sapphire Atl. Radeon 9550@9600 HDD: Cuda. 120GB OPM: CD-RW/DVD 48x24x48 ......FIREFOX.....RULEzzz
NB: Asus F5M, Ubuntu 9.10 karmic koala


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 16:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. duben 2005
Bydliště: Praha, severni morava
Nahoru
jo,jo dik moc no co se da delat bezim pro neco inyho

_________________
Už jen pracovní NTB :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 16. duben 2005, 20:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. prosinec 2004
Bydliště: Havířov
Nahoru
urcite, compa mas furt v pohode a byla by ho skoda brzdit takovouhle grafikou, kdyz chces hrat hry :wink:

_________________
CPU: Intel Celeron 300A MHz | MB: ALi M1621 ALADDiN-Pro 2 | RAM: 192MB | VGA: MANLi GeForce 2 MX400 32MB | HDD1: Seagate ST34310A 4.3GB | HDD2: Seagate ST32122A 2.1GB | CD: NEC 3002A 52× | CASE: Homemade | CRT: Samtron SC-428PSL | NET: PODA 350/250 kbps | OS: Windows 98SE | WB: Opera 7.54u2 | IM: Trillian 0.74i | FW: ZoneAlarm 5.5.062 ... zmena nicku rufer => Athilles


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 17. duben 2005, 12:26 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. březen 2005
Nahoru
tiez som mal r9600se a je to riadny shit! ak nemas prachy tak hu hned predaj a kup r9550. mam ju dva tyzdne a som max. spokojny.
sapphire r9550 250/250@370/470 3dm01=10500, 03=2800 a to ju este taktnem viac len ju chcem trocha zabehat.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 17. duben 2005, 16:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. duben 2005
Bydliště: Praha, severni morava
Nahoru
Tak to je supr asi kupim toho radeona protoze k nemu mam vetsi duveru :wink:

_________________
Už jen pracovní NTB :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. duben 2005, 17:37 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
na to je taky cela sekce
// Edit by Lord presunuto z ATI grafik

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 18. duben 2005, 17:47 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. duben 2005
Bydliště: Praha, severni morava
Nahoru
Ja vim :oops: uz to resim dyik za rady

_________________
Už jen pracovní NTB :)


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.