Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 26. únor 2020, 21:29

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: 10 fps pri CPU testu v 3Dmarku
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 18:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Zdarec, máám zase problém ( :) ) .Koupil sem procák (z bazaru) Athlon XP 2500+ , když spustim 3Dmark CPU test, tak ten druhej ( s tou mařkou a těma trotlama) se strašně kouše... Ve výsledku to jede 10 fps. Kolik máte vy, se stejným procákem? V jinejch testech (sandre, hot cpu tester...) mam stejně jako ostatní s timdle procem. :? Ale třeba i San Andreas mě jede tak 30-50 fps (ale občas spadne i níž), což je málo... :(
Přehřívat by se neměl, burn 52 (ale stejně koupim novej chladič), takže by to mohlo pak bejt zdrojem, ale to si nemyslim...
Moje sestava: CPU: Athlon XP 2500+ (default), MB: Epox 8RDA3i Pro, Graf: GeForce FX 5900 XT, Ram: Kingstone 512MB- 400 mhz, Zdroj: EC 350 W. Dík :roll:

//přesun by Smith


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 18:14 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
Mam to samy a myslim ze je v to v poradku


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 18:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Holda29 napsal:
Mam to samy a myslim ze je v to v poradku

Uf, tak to mě těší :D Sem teda čekal , že to zvládne... :) NO nevadí... :wink: Dík :roll:


 Profil  
 Předmět: Re: 10 fps pri CPU testu v 3Dmarku
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 18:23 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 31. prosinec 2003
Bydliště: Mladá Boleslav
Nahoru
Jaitni napsal:
Zdarec, máám zase problém ( :) ) .Koupil sem procák (z bazaru) Athlon XP 2500+ , když spustim 3Dmark CPU test, tak ten druhej ( s tou mařkou a těma trotlama) se strašně kouše... Ve výsledku to jede 10 fps. Kolik máte vy, se stejným procákem? V jinejch testech (sandre, hot cpu tester...) mam stejně jako ostatní s timdle procem. :? Ale třeba i San Andreas mě jede tak 30-50 fps (ale občas spadne i níž), což je málo... :(
Přehřívat by se neměl, burn 52 (ale stejně koupim novej chladič), takže by to mohlo pak bejt zdrojem, ale to si nemyslim...
Moje sestava: CPU: Athlon XP 2500+ (default), MB: Epox 8RDA3i Pro, Graf: GeForce FX 5900 XT, Ram: Kingstone 512MB- 400 mhz, Zdroj: EC 350 W. Dík :roll:

no já myslim že to je v normálu. CPU má v benchmarku vždycky málo snímků...... Nebo jenom u mně??? :cry:

_________________
MB:Abit nf7-s nForce2 r.2Cpu:AMD Athlon XP 2800+ BartonRAM:A-Data DDR 2x512MB 400MhzGPU:MSI Radeon 9800Pro 128-bit 128MB DDRHDD: Seagate Barracuda 7200 ot/min

Obnovuji a zachraňuji data s pomocí služby DataFlex.cz!
http://dataflex.cz


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 18:40 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
Tak mi to nedalo a projel jsem ten test a mam 9.2 fps,takze normal.Uvedom si o kolik jsou grafiky vepredu a jsou na rendering uzpusobeny,takze CPU na to nema moc sanci ani v tech 640x480


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 19:44 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Holda29 napsal:
Tak mi to nedalo a projel jsem ten test a mam 9.2 fps,takze normal.Uvedom si o kolik jsou grafiky vepredu a jsou na rendering uzpusobeny,takze CPU na to nema moc sanci ani v tech 640x480

Dík moc,... klidně to můžete locknout :wink: :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 20:07 
Začátečník
Začátečník

Založen: 22. březen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Hele, bavíme se oba o 3D Marku 03??? :shock: :) :oops: :roll:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 21:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. duben 2004
Bydliště: BRNEIN | BRNIE | БРНЕТ
Nahoru
Jaitni napsal:
Hele, bavíme se oba o 3D Marku 03??? :shock: :) :oops: :roll:
jj, taky tam mam malo... mtn, pustim to :wink:

// 10,3; barton 2500+ @ default

_________________
Kód:
desktop: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 500G SSD NVMe | manjaro
ntb: T470s | i7 7600U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Pentium 3260 |  8GB DDR3 | 2x 4000G  HDD | debian


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 27. červenec 2005, 21:07 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
Jaitni napsal:
Hele, bavíme se oba o 3D Marku 03??? :shock: :) :oops: :roll:

Jasne ze bavime,proste procesor ma jinou architekturu nez grafika a nedokaze to tak vsechno pocitat,proto se mu zacalo odlehcovat az grafiky predbehly prociky o poradnej kus :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červenec 2005, 00:15 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 13. červen 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Holda29 napsal:
Jaitni napsal:
Hele, bavíme se oba o 3D Marku 03??? :shock: :) :oops: :roll:

Jasne ze bavime,proste procesor ma jinou architekturu nez grafika a nedokaze to tak vsechno pocitat,proto se mu zacalo odlehcovat az grafiky predbehly prociky o poradnej kus :)


mozno v 3D ano,,, ale nechcel by som ako by GPU konvertovalo video bez SSE :)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červenec 2005, 08:10 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 15. prosinec 2004
Bydliště: Kladno/Praha
Nahoru
Samozrejme ze ve 3D,vzdyt jsem nekde vys psal ze je to rendering


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 28. červenec 2005, 11:02 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
jo je to normalni mam 2500 Bartona taky, zkousel jsem jich nekolik a je to stejny +- u vsech

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 15. srpen 2005, 03:49 
Nahoru
paxil - http://www.bestrxpills.com


  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 13 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.