Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 20:13

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Vyřešeno - Nejde mi 3D Mark05 ani 03
PříspěvekZaslal v: ne 4. září 2005, 09:12 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Nejde mi spustit 3DMark05, když spustím "Run 3DMark" objeví se obrázek letadla a loading a pak mi to hodí hlášku "IDirect3DDevice9::Present failed: Device lost (D3DERR_DEVICELOST)" Nainstalovaj jsem na jiný disk úplně čistý WinXP (+ pouze ovladače) ale dělá to to samý.
3DMark03 mi zase hlásí "Reliable benchmarking cannot be completed because the 3DMark display window lost focus."

Díky za pomoc...

_________________
HP 2540p + Samsung 2033SN


Naposledy upravil blb dne ne 4. září 2005, 11:51, celkem upraveno 1x.

 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 4. září 2005, 10:27 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 31. červenec 2004
Bydliště: Hrob
Nahoru
co takle Direct X 9.0c nainstalovany mas? nebo preinstalovat...nebo zkus hnout v ovladacich s kvalitou zobrazeni atd...


 Profil  
 Předmět: Re: Nejde mi 3D Mark05 ani 03
PříspěvekZaslal v: ne 4. září 2005, 10:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2003
Bydliště: Frýdek-Místek
Nahoru
blb napsal:
Nejde mi spustit 3DMark05, když spustím "Run 3DMark" objeví se obrázek letadla a loading a pak mi to hodí hlášku "IDirect3DDevice9::Present failed: Device lost (D3DERR_DEVICELOST)" Nainstalovaj jsem na jiný disk úplně čistý WinXP (+ pouze ovladače) ale dělá to to samý.
3DMark03 mi zase hlásí "Reliable benchmarking cannot be completed because the 3DMark display window lost focus."

Díky za pomoc...


heh mě to u 3DMarku05 dělá úplně to stejné ale tu hlášku mi to vyhodí až po prvním testu a Direct X 9.0c mám nainstalovaný :(


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 4. září 2005, 11:40 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Vypnul jsem všechny programy co mi běžely na pozadí a najednou 3DMarky fungujou... Teď jdu vypínat jeden po druhém abych zjistil který program mi to tu kurví...

_________________
HP 2540p + Samsung 2033SN


 Profil  
 Předmět: Vyřešeno !!!
PříspěvekZaslal v: ne 4. září 2005, 11:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Tak mi to blokoval program Startup Guard v1.0
Zabraňuje aby se jiné programy spouštěly po spuštění PC, docela užitečný prográmek, musím sehnat něco podobného...

_________________
HP 2540p + Samsung 2033SN


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 5 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.