Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 19:32

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Kolik mam mit fps?
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2005, 16:41 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. září 2005
Nahoru
mam Leadtek Winfast A6600GT TDH 128MB
a treba u san andreas high details, nejvetsi viditelnost, 1280x1024 pri 100hz. tak mam 25fps

gothic 1 1280x1024 18fps high details (ta hra je z roku 2000)

the sims 2 10fps (pohled z vejsky) 26fps pri hrani. 1280x1024. high

jinak mam 2500+@3200+
2x512 ddr 400 cl3 3 3 @2.3.2.6
hadr 7200ot 8mb cache.
je to mozný?


 Profil  
 Předmět: Re: Kolik mam mit fps?
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2005, 17:35 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
Johny21th napsal:
mam Leadtek Winfast A6600GT TDH 128MB
a treba u san andreas high details, nejvetsi viditelnost, 1280x1024 pri 100hz. tak mam 25fps

gothic 1 1280x1024 18fps high details (ta hra je z roku 2000)

the sims 2 10fps (pohled z vejsky) 26fps pri hrani. 1280x1024. high

jinak mam 2500+@3200+
2x512 ddr 400 cl3 3 3 @2.3.2.6
hadr 7200ot 8mb cache.
je to mozný?


jak vidis tak to mozny je, co treba nahodit 3D Marky 03 a 05 ????

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět: Re: Kolik mam mit fps?
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2005, 17:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 03. červenec 2003
Bydliště: Frýdek-Místek
Nahoru
Johny21th napsal:
mam Leadtek Winfast A6600GT TDH 128MB
a treba u san andreas high details, nejvetsi viditelnost, 1280x1024 pri 100hz. tak mam 25fps

gothic 1 1280x1024 18fps high details (ta hra je z roku 2000)

the sims 2 10fps (pohled z vejsky) 26fps pri hrani. 1280x1024. high

jinak mam 2500+@3200+
2x512 ddr 400 cl3 3 3 @2.3.2.6
hadr 7200ot 8mb cache.
je to mozný?


u toho gta si vypni frame limit je to hozene prave na tech 25fps ,pak budes mit urcite vic! kdyztak zkusit nainstalovat nove ovladace na desku a gpu.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2005, 17:51 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Uplne bezny vysledky.. :oops: ja je mel s 6600GT taky...

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2005, 18:09 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 23. únor 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
a ja to zase uplne bezne presunu do spravne sekce :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: čt 15. září 2005, 18:59 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. září 2005
Nahoru
ok dik za rady


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 16. září 2005, 20:18 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. květen 2005
Bydliště: Praha
Nahoru
u toho GTA se mi to teda dost nezda..ja ho hraju na 1024*768 kolem 40-50 fps full na Gf4Ti4800SE, AthXP2800+, 512DDR..


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 17. září 2005, 10:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 27. listopad 2004
Bydliště: Praha
Nahoru
Huggi napsal:
u toho GTA se mi to teda dost nezda..ja ho hraju na 1024*768 kolem 40-50 fps full na Gf4Ti4800SE, AthXP2800+, 512DDR..


A nechces mi tvrdit ze GF4 ma podporu DX 9.0c :roll:

_________________
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. září 2005, 20:48 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 17. leden 2004
Bydliště: Výsluní - Chomutovsko
Nahoru
Jackiii napsal:
Huggi napsal:
u toho GTA se mi to teda dost nezda..ja ho hraju na 1024*768 kolem 40-50 fps full na Gf4Ti4800SE, AthXP2800+, 512DDR..


A nechces mi tvrdit ze GF4 ma podporu DX 9.0c :roll:


Asi tak, G4TI4800SE ma plnou podporu DX8.1 a tudiz nemuze ani zobrazit narocnejsi PS a VS 2.0 a diky tomu mas vysoky fps :roll:

_________________
Zalman R1 | GigaByte Z87-HD3 | Core i5 4670k 3.4GHz@4GHz | 8GB Kingston HyperX Beast DDR3 1600MHz | Sapphire HD7950 3GB | 240GB SSD SP| WD 640GB AAKS | WD 1TB WD10EADS| ext. Toshiba 3TB | Corsair TX650 | BluRay LG BH08LS |


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 21. září 2005, 20:56 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. květen 2004
Bydliště: OL, OVA, F-M
Nahoru
No ani to ne, plnou podporu DX8.1 nemá, má DX8. 8.1 jsou Radeony 8500/9100/9000/9200 ..

_________________
HP nx7400 EY505ES


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 10 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.