Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je st 19. únor 2020, 12:12

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Problém s PCMarkem-nezobrazuje výsledky
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 14:47 
Nováček
Nováček

Založen: 30. říjen 2005
Nahoru
Asi půjde o nějakou blbost, ale PCMark 04 ani 05 mi nezobrazují výsledky. Jen mi to píše: System suite must be selected and run to obtain a PCMark score. Instalace proběhla normálně, test taky, jen nemám zobrazeny ty body. Co jsem kde zapomněl udělat?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 30. říjen 2005, 18:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 29. květen 2005
Bydliště: Area51
Nahoru
Nerobis pri tom teste este nieco na PC?Lebo staci ked len pohnes mysou a je to v keli

_________________
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 31. říjen 2005, 18:22 
Nováček
Nováček

Založen: 30. říjen 2005
Nahoru
Ani sem na ten comp nemáknul, vypnul jsem i většinu programů. Je to divný, protože např. 3D Mark mi šlape. On mi šlape i ten PC Mark, jen mi to neukáže výsledné skóre. Už jsem dost zoufalý, protože chci taktnout comp a potřebuju nějaký testovací program. Nevíte někdo o nějaké alternativě?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 2. listopad 2005, 15:08 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 30. červen 2005
Nahoru
hmm to je zaujimave....mne napr v pcm05 nechce urobit web page rendering....vsetko urobi ale v tom urobi chybu:(((

_________________
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional


 Profil  
 Předmět: Re: Problém s PCMarkem-nezobrazuje výsledky
PříspěvekZaslal v: út 10. leden 2006, 07:32 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. listopad 2005
Bydliště: Rožnov p./R.
Nahoru
Terrier napsal:
Asi půjde o nějakou blbost, ale PCMark 04 ani 05 mi nezobrazují výsledky. Jen mi to píše: System suite must be selected and run to obtain a PCMark score. Instalace proběhla normálně, test taky, jen nemám zobrazeny ty body. Co jsem kde zapomněl udělat?


Me to pise to same. Nebude potreba neco naistalovat? Neco to psalo pri instalaci.

_________________
CPU: AMD Phenom 2 X4 965 Black Edition AM3 MB: Asus M4A88T-V EVO/USB3 GK: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 RAM: DDR3 2*2048MB Kingston HyperX Blu 1600MHz CL9 HDD1: Sansung 1TB Sata2 32MB HDD2: WD 5000AAKS Sata2 16 MB DVD: ASUS DRW-2014L1T LCD: Samsung T220 REPRO: Logitech 2.1 X-230 ZDROJ: Forton 500W Blue storm II CHLADIC: Noctua NH-U12P MYS: Logitech MX 518 CASE: TT Armor Jr. BNS Klávesnice: MS Sidewinder X6 CZ


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: út 10. leden 2006, 19:44 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 07. listopad 2005
Bydliště: Rožnov p./R.
Nahoru
Uz jsem na to prisel. Jak to hlasi, ze potrebuje WMplayer10 a WMencoder, tak to naistaluj, restartni a je to OK.

_________________
CPU: AMD Phenom 2 X4 965 Black Edition AM3 MB: Asus M4A88T-V EVO/USB3 GK: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 RAM: DDR3 2*2048MB Kingston HyperX Blu 1600MHz CL9 HDD1: Sansung 1TB Sata2 32MB HDD2: WD 5000AAKS Sata2 16 MB DVD: ASUS DRW-2014L1T LCD: Samsung T220 REPRO: Logitech 2.1 X-230 ZDROJ: Forton 500W Blue storm II CHLADIC: Noctua NH-U12P MYS: Logitech MX 518 CASE: TT Armor Jr. BNS Klávesnice: MS Sidewinder X6 CZ


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.