Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je pá 21. únor 2020, 06:52

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další
Autor Zpráva
 Předmět: Sparkle GF FX 5700 128MB - 3D mark 01 SE 8651Bodů
PříspěvekZaslal v: pá 19. březen 2004, 22:40 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
Čus na sestavě co mám v podpisu sem udělal v 3D marku 01 SE jen 8651 bodů :( ForceWare 56.64 ale v 3D marku 03 mi to dělá docela dobrej výsledek 2778 bodů (aspoň myslim že je docela dobrej :-)) a v AquaMarku mi to dělá 22997 bodů.Nevíte čím by to mohlo bejt

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 08:30 
Červená karta
Červená karta

Založen: 05. listopad 2003
Bydliště: Praha
Nahoru
Mně se to zdá docela málo. Já mam na svý sestavě v 3DMarku03 - 2487bodů, 3DMarku01-9600bodů nebo tak nějak (bez přetaktováni) s přetaktovánim na 325/428MHz 2700 v 3DMarku.

_________________
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 09:19 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
opravdu to máš docela málo, zkus se mrknout do mého popisku na výsledky. Měl jsem taky verzi 56.64 českou, ale ta mi neběhala nějak dobře, tak jsem si nainstaloval anglickou verzi 56.64 a ta běží o hodně lépe, třeba v AquaMarku byl rozdíl okolo 3.500 bodů, což je fakt dost a to při stejném nastavení. Tak tam zkus nainstalovat anglickou verzi těchto nových ovladačů a pak dej vědět :wink:


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 17:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
Tak sem skusil stáhnout tu anglickou verzi a žádný zlepšení :x nebude to tí ,že mám tak slabej procesor?? :oops:

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 18:10 
Pokročilý
Pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. leden 2004
Nahoru
Ja som testoval MSI Geforce FX 5700 na Celerone 1700@1900 256MB RAM, MB MSI 845E.....
3D mark 2001SE 7700 bodov.... :sad: ( proste celer... )
3D Mark 2003 2550 bodov......
( takze zas az tak hrozne na tom niesi.... )

_________________
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 20:33 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Bydliště: Frýdek -Místek
Nahoru
skus stáhnout nové ovadače na desku

_________________
Celer2,4@2,9GHz; MSI 865Pe Neo2; 512MBDDR OEM; MSI 5900XT;
Seagate 80GB; Creative SBLive 5.1!; Genius SW HT 5.1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 21:26 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
tak sem stáhl VIA 4.51v a výsledek stejnej :x tak to bude asi fakt tím procesorem :(

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 20. březen 2004, 23:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
Skusil sem si nainstalovat ForceWare 53.03 WHQL a hodilo mi to 9024 bodů :) už je to lepší ale furt to není ono

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. březen 2004, 07:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
tak zkus trošku nataktovat grafiku, ale jasně že by ti procesor dost pomohl, hlavně by ti pomohla 200Mhz FBS, je to znatelný rozdíl


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. březen 2004, 11:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Bydliště: Frýdek -Místek
Nahoru
limited napsal:
tak sem stáhl VIA 4.51v a výsledek stejnej :x tak to bude asi fakt tím procesorem :(


nevím ale kámoš ma na 1700+ , Gigabyte5700(non PRO) , 512RAM 10000 budů v 3DMark 2001

_________________
Celer2,4@2,9GHz; MSI 865Pe Neo2; 512MBDDR OEM; MSI 5900XT;
Seagate 80GB; Creative SBLive 5.1!; Genius SW HT 5.1


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. březen 2004, 12:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
Aliens napsal:
limited napsal:
tak sem stáhl VIA 4.51v a výsledek stejnej :x tak to bude asi fakt tím procesorem :(


nevím ale kámoš ma na 1700+ , Gigabyte5700(non PRO) , 512RAM 10000 budů v 3DMark 2001

a kolik měl v 3d marku 03 a v aquamarku 3

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. březen 2004, 14:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
čus teď mě napadlo jestli ten výkon není tak nízkej kvůli tomu že mam jen AGP 4X

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. březen 2004, 15:16 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
limited napsal:
čus teď mě napadlo jestli ten výkon není tak nízkej kvůli tomu že mam jen AGP 4X


mezi AGP 4x a 8x není skoro žádný rozdíl, takže tady chybu nehledej, spíš máš chybu někde v nastavení, třeba BIOS nebo ovladače.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. březen 2004, 15:38 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
v biosu se moc neviznám tak se v něm nechci moc hrabat :) ani nevim kde co je a co bych měl skontrolovat jestli je správně

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. březen 2004, 18:44 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 18. březen 2004
Bydliště: Opava
Nahoru
no tak někoho ze svého okolí požádej, aby ti to vyladil, ne? Je škoda to nevyužít na 100% 8-)


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 21. březen 2004, 19:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
nejhorší je že nikdo v mým okolí se v kompech nevyzná :sad: něco s tim udělám sám :)

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. březen 2004, 16:37 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
tak sem zapnul Fast Write a v 3D marku 01 mi to hodilo cca o 400 bonů víc a v 3D marku 03 cca o 100 bodů víc :)

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. březen 2004, 17:29 
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Založen: 17. únor 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
nejlepší bude když tu grafiku hodíš do jinýho komplu pak bude jasný jestli je chyba v grafice nebo ne.Jenom to prosimtě nedávej do celeronu nebo do podobných šrotů.

Ale spíš si myslim že máš blbou základní desku, takovej výsledek co máš ty sem měl na 1600+,GF FX5600,512ram,soltek viakt266


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. březen 2004, 18:42 
Začátečník
Začátečník

Založen: 20. prosinec 2003
Bydliště: janske lazne
Nahoru
njn ja bych to skusil hodit do jinyho compu,ale kámoši maj jenom athlony slabší než já a nebo 2GHz celerony :( no prostě mám compa z pravěku :roll:

_________________
AMD athlon X2 3600+@2500MHz (250x10),Noctua NH-U9F,ASUS M2N-E,Asus EAX1950PRO 256MB Pcie default,2*1GB Geil 4-4-4-12 625MHz,HDD 160GB+80GB,SAMSUNG DVDRW/RAM SH-S183A,sound blaster audigi,Creative Labs Inspire 5.1 T5400,forton 400W FSP400-60PN(PF),LCD 19" - Samsung SyncMaster 940BW,logitxech mx500,


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: po 22. březen 2004, 18:57 
Nováček
Nováček
Obrázek uživatele

Založen: 12. březen 2004
Bydliště: Frýdek -Místek
Nahoru
limited napsal:
Aliens napsal:
limited napsal:
tak sem stáhl VIA 4.51v a výsledek stejnej :x tak to bude asi fakt tím procesorem :(


nevím ale kámoš ma na 1700+ , Gigabyte5700(non PRO) , 512RAM 10000 budů v 3DMark 2001

a kolik měl v 3d marku 03 a v aquamarku 3


v 3DMark03 měl 3000 a v Aqua03 měl 23000 (+-)

_________________
Celer2,4@2,9GHz; MSI 865Pe Neo2; 512MBDDR OEM; MSI 5900XT;
Seagate 80GB; Creative SBLive 5.1!; Genius SW HT 5.1


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 25 příspěvků ]  Přejít na stránku 1, 2  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.