PCTuning
http://pctforum.tyden.cz/

3D Mark 2006 - Diskuze, problémy a vše okolo
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=42&t=49971
Stránka 1 z 28

Autor:  rodier [ pá 11. listopad 2005, 08:29 ]
Předmět:  3D Mark 2006 - Diskuze, problémy a vše okolo

http://www.hkepc.com/bbs/viewthread.php?tid=503391

prvni shoty z 3dmark 2006 beta..

samozrejme soudruzi z USA okamzite ukradli screeny, aniz by uvedli puvodni zdroj, kterym je znama HKepc.com kde se objevuje vzdycky vsecko jako prvni ;-))

..samozrejme uz i web pctuningu okopcil z webu soudruhu z USA /hardspell/

Autor:  Jackiii [ pá 11. listopad 2005, 12:44 ]
Předmět: 

To sem zvedavej na nas HW to zase bude place :)

Autor:  JakubL [ pá 11. listopad 2005, 14:21 ]
Předmět: 

No, většina lidí nebudou počítat FPS ale FPM :-D . Ale aspoň se pokochám krásnou serií fotek. Kdy to má zhruba vyjít?

Autor:  Jackiii [ pá 11. listopad 2005, 14:50 ]
Předmět: 

Kdy to ma vyjit to netusim ale prezentacka to bude urcite uchvatna..
Misto .ppv budu spoustet .exe :oops:

Autor:  Rajče [ po 14. listopad 2005, 11:07 ]
Předmět: 

Já myslel, že další bude 2007-ka :? ...podle dosavadní pravidelnosti : 2001,2003,2005...(i když je pravda, že před 2001-kou byla 2000-ka)...kuva - to vždycky vydaj novej 3DMark a člověk by hned upgradoval, protože má pocit, že to má nevýkoný :( ..no ty obrázky vypadaj fakt nádherně...

Autor:  JakubL [ po 14. listopad 2005, 22:27 ]
Předmět: 

2 Rajče:
Ještě si zapoměl, že před 3D markem 2000 byl ještě 99.
Já to beru takhle - za tak 5 let se na to podívám na průměrném PC a do tý doby to vydržim :comp:

Autor:  Rajče [ út 15. listopad 2005, 07:51 ]
Předmět: 

JakubL napsal:
2 Rajče:
Ještě si zapoměl, že před 3D markem 2000 byl ještě 99.
Já to beru takhle - za tak 5 let se na to podívám na průměrném PC a do tý doby to vydržim :comp:


Já o ní vím, i když jsem jí nikdy neviděl v chodu....ta byla za dob GF 2 MX, R7000 atd...No, jak se znám, tak já si to pustim hned, jek to vyjde a pak nebudu moct spát.... :lol:

Autor:  JakubL [ út 15. listopad 2005, 14:42 ]
Předmět: 

No, já ho nedávno zkoušel - na Cyryx 200MHz ATi Rage II - ale byl to děs, z tech obrázků se toho moc poznat nedalo. Score:
Obrázek
Jinak dnes je už nepoužitelnej, protože nejede na jinym než DirectX 6.1

Autor:  Sentenced [ út 15. listopad 2005, 15:18 ]
Předmět: 

Prozatim lock, až se objeví novy info o novym marku nebo až rovnou vyjde, může thread pokračovat.

//prf.KuBA - Nové info je k dispozici - unlock.

Autor:  no-X [ čt 12. leden 2006, 19:28 ]
Předmět: 

Ztlumit repro a klik! :wink:

http://www.futuremark.com/

Autor:  Mirkana [ pá 13. leden 2006, 14:48 ]
Předmět: 

no-X napsal:



co tam je jen se mi načte 100% a dál nic ??

Autor:  stavikr [ pá 13. leden 2006, 15:07 ]
Předmět: 

Mirkana napsal:
no-X napsal:



co tam je jen se mi načte 100% a dál nic ??


me to jde a je tam uputavka na benchmark

Autor:  Mirkana [ pá 13. leden 2006, 15:46 ]
Předmět: 

tk proč mi to nejde? :old9:

Autor:  Coololooser [ pá 13. leden 2006, 15:47 ]
Předmět: 

Mirkana napsal:
tk proč mi to nejde? :old9:

zkus jinej prohlizec nebo jdi primo na www.futuremark.com a tam nan uvodni obrazovce bys to mel mit

Autor:  Mirkana [ pá 13. leden 2006, 15:51 ]
Předmět: 

cool.user napsal:
Mirkana napsal:
tk proč mi to nejde? :old9:

zkus jinej prohlizec nebo jdi primo na www.futuremark.com a tam nan uvodni obrazovce bys to mel mit


ani v Exploreru mi to nejde :sad: a na ty strance co jsi mi dal to nemužu najit sory otravuju

Autor:  Coololooser [ pá 13. leden 2006, 16:00 ]
Předmět: 

Mirkana napsal:
cool.user napsal:
Mirkana napsal:
tk proč mi to nejde? :old9:

zkus jinej prohlizec nebo jdi primo na www.futuremark.com a tam nan uvodni obrazovce bys to mel mit


ani v Exploreru mi to nejde :sad: a na ty strance co jsi mi dal to nemužu najit sory otravuju

je to primo na uvodni strance, staci pouze kliknout na play

Autor:  honny [ pá 13. leden 2006, 16:03 ]
Předmět: 

pravej klik, vypni "loop" a zapni "play" v nastaveni Flashe. :wink:

Autor:  Harry® [ pá 13. leden 2006, 18:08 ]
Předmět: 

Mirkana napsal:
tk proč mi to nejde? :old9:

Stáhni si někde FlashPlayer, nebo jak se to jmenuje, na Stahuj.cz maj 8. verzi a s tou to jede v poho. :wink:

Autor:  Mirkana [ pá 13. leden 2006, 20:07 ]
Předmět: 

Harry® napsal:
Mirkana napsal:
tk proč mi to nejde? :old9:

Stáhni si někde FlashPlayer, nebo jak se to jmenuje, na Stahuj.cz maj 8. verzi a s tou to jede v poho. :wink:


dikas :)tak jsem to ztahl a na strance pravym a pak FORWARD a už to jede diky už jsem na to přišel

Autor:  AlesShi [ po 16. leden 2006, 20:42 ]
Předmět: 

je pravda za pobezi jenom s Shaderama 3.0?

Stránka 1 z 28 Čas je uváděn v UTC + 1 hodina
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/