Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 07:19

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: 3DMark 2001 - 2006
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 20:59 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2005
Nahoru
Mám problém u 3DMarku. Používám 2001; 03; 05; 06 a tento problém se vyskytuje prakticky u všech. Mám novou ATI Radeon x1600pro a snažím se ji přetaktovat (ATITool). To jde docela dobře, ale už při 580/405 (def. je 500/405) se 3D marky seknou a nenaměří nic (obraz zůstává seknutý). Teplota GK je cca do 65 - max 70°.
ATITool mě klidně nataktuje až do 600/415 bez artefaktů !!!!
Ve hrách je 580/405 stabilní bez seknutí, až na ten 3DMark. Dá se s tím něco udělat ?? Potřebuji ty body do porovnání...

PS: můj starý R9600XT změří 3DMark bez seknutí i na max. přetaktování.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 21:03 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. prosinec 2003
Nahoru
ocividne jsi pretaktoval prilis, sniz jeste vice takty. Navic 580 zvladnou jen velmi dobre kusy.

_________________
0118 999 881 999 119 7253


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 21:12 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2005
Nahoru
tzn. že 3d mark z karty vymáčkne víc, jak hry a při nataktování pro chod 3d marku dosáhnu 100% stability ve hrách ??


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 22:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 06. říjen 2003
Bydliště: Klobouky u Brna
Nahoru
co vetsi napeti pustit do grafiky?

_________________
....ze by to byl MELOUN


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 27. leden 2006, 22:49 
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Založen: 04. leden 2006
Bydliště: Praha - Štěrboholy, Hloubětín
Nahoru
yes , co nejde v 3dM neznamena ze nepude v ostatnim,ale kdyz nejde 3dM , tak nepude stabilne asi ani aoe3 a bf2 (zkusenost) nebo zkus reinst. 3dMky


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. leden 2006, 17:27 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2005
Nahoru
tak už mě jedou krásně všechny 3d marky !!!
Stačilo jen ubrat na 577,8 a vše jede jak má.
Ještě testnu zvýšení mem, ale tam toho moc udělat nepůjde :sad:


ps: doufám, že bede nějaký ten Silencer na 1600pro (chlazení sice stačí, ale je to jen minimum to hučení při 100% .... )


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: so 28. leden 2006, 19:00 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 17. červen 2005
Bydliště: vedle Frýdku-Místku
Nahoru
Mě to dělá to samé, akorát sem zjistil, že to dělá zdroj....
Na default freqvenci se 3D 2003 built 360 sekne v testu nature...vyřešil sem to odpojením cd mechanik a termopanelu...
Přetaktovaním jádra na 590 dostává zdroj takový záhul, že musím mechaniky nechat odpojené a navíc musím vytáhnout i jeden ram... :x potom mi jede 2003 fpoho...
Pokud dám jádro na 630, tak už nepomůže vůbec nic.... :evil: ...možná silnější zdroj :lol: (teď mám Aopen 300w, ale podle e-shopů je třeba aspoň 400w :cry: )

_________________
CPU: Core2Duo E7400@3,2Ghz 1.24V vcore + Thermalright XP-120 tuned-up MB: Asus P5KR skt.775, RAM: 4068MB A-Data DDRII 800MHz, VGA: Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, HDD: Seagate Barracuda ES 250GB, Zdroj: Fortron Green 350W http://presscott.wz.cz
To, že se na něčem "usnese" banda userů PCTF ještě neznamená, že mají pravdu. Často je to právě naopak.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: ne 29. leden 2006, 15:47 
Začátečník
Začátečník

Založen: 12. červen 2005
Nahoru
Já mám zdroj 450W Levicom a na default jede vše OK. 3D Marky se mě neseknou i na Core 577.80 a Mem 409,5. Při zvýšení core na 580 se 3DMark většinou sekne, ale hry jedou dobře.

Ze zdroje někdy jde takové slabé bzučení při 3D, ale je skoro neznatelné a při zapnutém zvuku pohoda...
Jinak můj zdroj zatěžuje DVD mechanika, 200GB disk, panel na monitorování otáček, větrák pro disk, 3x vent. v toweru a 2x na zdroji, cpu chladič, dva neony, a na desce 2x 512 ram atd.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 8 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.