Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Funkce report, slouží pro upozornění na porušení pravidel, ne vzkazy moderátorům.

Právě je út 19. leden 2021, 07:22

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: X800GTO128mb Jaký největší takt s jádrem R430?
PříspěvekZaslal v: pá 10. únor 2006, 10:21 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Zajímalo by mě,kolik ste dali s tímto jádrem?A kolik máte v dmark03.Předem děkuji.
Já 530/400

_________________
MSI GE 60 2PE Apache Pro
I5 4210H 2,90 Ghz
16 GB Ram
500 GB msata SSD
1 TB 7200 rpm Seagate
GTX 860M


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. únor 2006, 15:13 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
ty ses koukal pod chladic nebo si udaj o jadru vycetl z biosu vga?!

_________________
nevidany: Mimochodem tvou diagnózu zná kdekdo Bandito... Bohužel je to neléčitelný.


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. únor 2006, 16:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Jednoduše z Riva tuneru...NO a pod chladič jsem samozřejmě taky čuměl. 8-)

_________________
MSI GE 60 2PE Apache Pro
I5 4210H 2,90 Ghz
16 GB Ram
500 GB msata SSD
1 TB 7200 rpm Seagate
GTX 860M


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. únor 2006, 17:20 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Založen: 18. září 2005
Bydliště: Kopřivnice
Nahoru
no ne ze bych ti neveril ale hlavne si opsal to co bylo v RivaTuneru co?! On je jeden bios pro celou radu karet a je tam R430 ale ve skutecnosti pod chladicem muze byt cokoliv jineho

vis hlavne pisu kvuli tomu ze 540mhz neni u R430 moc vysoko?


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 10. únor 2006, 18:50 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 26. leden 2006
Bydliště: Brno
Nahoru
Došel jsi na to.Právě že je to hodně.proto jsem založil tento thread,abych zjistil jak jsou na tom ostatní.Jinak paměti se mi nepodařili skoro vůbec.To by 430 odpovídalo.Nechci se níčím chlubit nebo tak,nemám to zapotřebí.Ani néni čím. :(

_________________
MSI GE 60 2PE Apache Pro
I5 4210H 2,90 Ghz
16 GB Ram
500 GB msata SSD
1 TB 7200 rpm Seagate
GTX 860M


 Profil  
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: pá 17. únor 2006, 01:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 26. prosinec 2004
Bydliště: Reichenberg @ Liberec
Nahoru
co by r430 odpovidalo? jaky pameti ? co to meles?
na ty karte jsou DDR1 350Mhz tim padem asi bezne uzivane cipy 2,8ns cimz to oc na 400 odpovida...
co se tyce jadra R430 tyka tak tam mas rozhodne jine, jeste jsem za svuj nedlouhy zivot nevidel R430 na frekvenci prez 470mhz ani kdyby prase na hlave skakalo.... R430 je totiz vyrobeno 0.11um bez pritomnosti Low-K technologie... takze pokud ti jadro bezi na 520 mhz tak tam mas r423 (x800pcie) /r480 (x850)... jelikoz se prvni zminovane jiz nejakych par patku nedela tak bych to widel na druhou moznost...

_________________

..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::

Gygabite - ©Hlupak


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 3 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum, Zásady ochrany osobních údajů.